Arkadaşlar bana yardımcı olmanızı bekliyorum kafama takılan ve nereden baksanız 3 yıldır kafama takılıyor aceba bu insanları benmi yanlış anlıyorum diye,evleneli 4,5 5 yıl olcak yanlız bütün çabalarımıza rağmen bebeğimiz olmadı 1 tane düşük sadece,benim canımı sıkan ise ben ne zaman eşimin annesi ve kızkardeşi ile görüşsek sürekli bana aaa şu hamile aaa bunun bebeği oldu vs vs vs aaa şu eşine neler yapıyor aaa 2,ciyi doğuracak aaa eşi diyorki sen yeterki doğur sana dünyayı sererim demiş gibi bi sürü laf deniliyor ve kurban bayramlarındada hep özellikle koyunun kafasını temizlerken anne düşünelim kim hamile kim kim bulalım ya hamilede yok aaaaa şu var aaa şuda var onların kısmetine açalım kızmı erkekmi diye diyorlar ve bakıyolar sizlerdede varmıdır bilmiyorum ama koyun kafası temizlenip açılırken bazı inanca göre hamile varsa onun nasibine açıyolar kızmı erkekmi olcak diye anlayacanız zorla hamile birini bulmaya çalışıyolar oda kim bulunursa yok arkadaşlarının yok tanıdıklarının gelinleri vs içimden geliyor demek sizemi kaldı onlarda açıyodur merak etmeyin diyecem sözcükler boğazımda düğümleniyor.Yani bu muhabbetler beni sıkıyor kaç yıldır bunları benim gözüme neden bu kadar sokuyolar ya benim içim yanarken bunların yaptığı bana revamı diye kahroluyorum.....beni sevmeye bilirler bende onları sevmeye bilirim ama bu o kadar acı verici ki düşmanında olsa yapılmaz ya benim olmuyosa oğlunuzunda olmuyor işte oğlunuz üzülürken bunların yaptıkları ne ama nerede hamile var anında bana müjdelerler ya tanımıyorum bile hamile olanları banane tanıdığım kişiler olsa tamam diyecemde bu kadarıda pes.Çok sevdiğim bi arkadaşım vardı melek gibi biri idi bana bi gün demiştiki sevde abimlerin çoçuğu olmadı 9 yıl abin yengem çok üzülürdü inanki ben hamile kalmıştım ve gebeliğimi onlardan sakladım taki karnım büyüyünce kendileri farkedene kadar ama denmezdi böyle bişi onlar çırpınırken bebek diye hatta hamileymişin hayırlı olsun dedikleride yüzlerine bakamadım çok üzüldüm demişti ve o arkadaşımın bu sözü aklıma geliyor bunlar böyle yaptıkça nasıl bir vicdandır ama diyorum artık yakınız bunlara haftada 3 kere görüşüyoruz ama hep hamile lafı hep doğum hep bebek lafı anlatırlar sizce aceba ben çok duygusalım ondan yanlış anlıyorum desem bu kadarda her görüşmede anlatılması garip.Ben evlenirken bebeğim olup olmayacanı nereden bilebilirdim yanlız görümcemde bekar eğer kasıtları varsa anne kızın bedduada etmiyorum rabbime havale ediyorum
Resmen bana yaptıkları psikolojik baskı rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın ne verirse hayırlısını versin. Kusura bakmayın şu satte karmakarışık duygularla yazdım belki pek iyi anlatamadım ama bana bi akıl verin nedir bu yanlış anlayan benmiyim