Kayınvalidemi ve görümcemi kırmadan bu duruma nasıl çözüm bulabilirim.

Bence de sınırlar biraz aşılmış konuşup çözüme ulaştırmanız lazım. İki ayrı ev güya ama tek ev gibi olmuş, karman çorman olmuş. Eğer anlayışlı insanlarsa bu duruma bir çeki düzen verirler ama değillerse ama 8 yıldan sonra aranıza mesafe girebilir. Gelin bizi istemiyor diye düşünmezler umarım

öncelikle Allah hepinizden razı olsun cevaplar için eşim sağolsun hep yanımdadır bana der haklıysan susma,zoruna giden bişey varsa söyle diye ama ben aslında haksızlığa hiç gelemeyen biriyim ama neden bu konuda susuyorum bende anlamıyorum sanki ağzım kitleniyor cümleler boğazıma diziliyor görümcemle sürekli yüz yüze bakıyoruz diye hemde bizim aramızda olan gerginlik eşimide etkiler diye sustum ama artık dediğiniz gibi harekete geçme vakti geldi verdiğiniz tüm fikirleri tek tek deniyeceğim.benim enbüyük hatam insanlar kırılmasın diye sürekli kendimi kırmak birde bende eşya alışverişine karşı değilim insanlar komşusuyla bile yapar kaldıki eşimin ablası seve seve ihtiyacı olan şeyi veririm ama bana sorulduğu taktirde. Bakalım haftaya kayınvalidem gelince neler olacak.

bi bn düşemedim öle haklıysan susma dicek kocayaaa :50:

Son düzenleme:
bi bn düşemedim öle haklıysan susma dicek kocayaaa .

Canım eşim bu konuda gerçekten bitanedir beni korur laf söyletmez,ezdirmez Allah ondan razı olsun sadece bazen çok söylenirim ona kızar :)

bı yandan uzuldum bı yandan da komıgıme gıttı, gece kocan dıye bı sarılcan,:27: aaaa oda ne kaynanan valla garıp, kadının genış yataga merakı var demek, yada sızı gercekten yakın goruyor kı, hatta baya bı kendı evı gıbı davranıyor, ne dıyım olan olmuş onlar boyle alısmıs, bu saatten sonra yapma etme desen, kotu olursun bıraz alınan esyalar nerde? vesaıre aa keske benı bıarasaydınız falan ,yada bısey ıster gıbı yap, uzerıne basa basa ızın ıste belkı oyle alısırlar ne bılım:37:

Gerçekten kayınvalidenize sarılmaya ramak kalmış.Çok güldüm gece gece :1::1::1:
Trajikomik bir durum.Arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermişler ama başlığınıza bakarsak...Siz ne yaparsanız yapın 8 yılın ardından,sizdeki değişim soğuk rüzgarlar esmesine neden olacaktır.Sınırlarınızı hangi yolla çizerseniz çizin hemen farkedeceklerdir.Keşke en başta uyarsaydınız.Kediye günlerce ciğer verip ; birgün "pissst!Git başımdan " demeye benziyor bu.Kayınvalideniz evine dönse bile görümcenizle yüz yüz bakmaya devam edeceksiniz.Sonuçlarını düşünerek adım atın derim ben.Bir arkadaş çok güzel söylemiş eşyalar için manevi değeri var demek güzel tabi 8 yılda sizden almadıkları eşya kaldıysa(!):19:

yatakodasının mahrem olduğunu eşin hatırlatsın..bu kadarını da duymamıştım..:53:
demek rahat geliyor yatak valideye ,sürekli yatıyor..çorapları koyunca yakayı ele vermiş,şaka gibi..
evde eşya sayımı yapsan, çoğu görümcede çıkacak:1:

bu saatten sonra tavır alsan dikkat çekecek..
en iyisi yavaş yavaş zamana yayarak yap ta, hissettirme..

öncelikle çok güldüm ve sabrınıza maşallahh:) bence eşiniz müdahale etsin bişeyi ele alarak mesela o yastık altı çorabını:D hoşuna gitmediğini sölesin makul bi konuşma iyi gelebilir...

Back
X