- Konu Sahibi SelenSeymen
arabayı siz kullanın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanaya diyorsunuz ama siz arka koltukta otursaniz incileriniz mi dökülür acaba nedir bu kaynanayla gelin arasindaki yarislar...
iyi gecinmemek icin bahane ariyorrsunuz sanki![]()
Yine uzakmış en azından. Evliliğini daha kolay düzene sokarsın.. Yakın olsan daha zor....
Haftada kaç gündür mesela farzınız:)))
haftada 2. onlar yakın olalım çok istediler biz ev ararken haldır haldır kendi yakınlarından onlarda aradı ama ben yakın olmak istemediğim için birine gidp bakmadım.onlara yarım saat kendi aileme 40 45 dk sürüyor yani kwalidemlere daha yakınım oysa beğenmediler onun için bile laf söyledi çok uzak olmuş.ben de dedm yne size yakın benm aileme uzak die.zaten o döenm surat yapmasıyla geçıodu devamlı.herşeyimz sorun oldu ama başına gelmeyen anlamıo diğer topikte nie düşmanlık falan yazıyorlar benm düşmanlk yaptığım yokki onlar beni kabullenemıo.tamam belki çok seviyorlar, ben de seviyorum herşeye rağmen eşimin ailesi ama bu demek değilki bana heristediklerini söyleyecekler ,istedikleri gbi davranacaklar dimi amaherşeye bi lafı vardı ya ben ağzımı açıp tek laf etmiş değilim mesela eşyalar yerleşiyor yatak gelmemşti başka biryerden aldık dolaysıyla sadece karyola var ay çok alçak dedi,anne diyorum daha yatak gelecek,çamaşır makinesine örtü aldım bu su geçirr muşamba alsaydın dedi kendisi muşamba alımş makinesi mahvolmş,evi yerleştirdk neyse düğünden 2 hafta sonra benim halam gidecekti oyüzden ailem gelecekti onlarda geldiler ozman da fırının orda ne işi var,çöpü buaraya nie koymadın,eşim dsmart bağlattı çok pahalı negerek var herşeye muhalefet..bide herşeyimizi aldığımız halde kaldı bikaç şey,eksikler varsa bzm alabileceğimz ufak tefek alalım yok..bize almak zorunda değiller belki ama gttler kendilerine plazma baza bilmem ne birçok şey aldılar..tvlerimi yoktu yataklarımı???biz ilk defa eşya tamamlıoruz bize destek olan yok ama...ve benm tv plazma değil yani.sanki onların evi yeni ev de
tamam yani basit şeyler olabilir ama hep butip cümleler duymak insanı çıldırtıo tabi.nişanda illa aldıklarımızın hepsini takcaz die tuttrdular ben de dedm hepsine ne gerek var bi kısmını takın bi kısmnında dğnde takarsnz yok bzde adet neyse taktılar.busefer düğün yaklaştı ee bzde adet düğünde,nişanda alınanlar tekrar takılır hayy sizin adetinize...böyle adetmi olr ben demedm mi size diye söyledm ama yapacak bişey yok .lanet olsun dedm takın takın da sadece kendinizi kandırın..hala aynıdır geldimi illa bişeylere karısır benm çok çiçğim var ve çok su sevmeyenler var içlerinde hemen ay bunların dipleri kuru..ben bu evde yaşamıorm haberim yok.eşim terler hasta olur beni suçlayacak utanmasa ben de diorm insan kendini kollar çocuk olsa iki tane yapıştırıp atletini değiştrym kocaman adam diye amannn bi bozuluo kadın..eşimin yüzü asık olsa mutfakta gizlice bana sorar görmcemde ikiiside.ee nesi var hep diorm sağlmca dövdüm ondan die beklemedğim anda sorulunca ne bilim ben dedm geçen hey allahım yaaaaa.bide görümcem bana hgeldn demez daha öncede yazmstm ayrr beni.ablamda dio bana hoşgeldn bile demıosun gdp kardesine sor die desene diemıorm kiiii beklemediğim anda gelıo sorular çalışmadığım yerden tutulup kalıorm ama ne bilm ben derken baya sert çıktı
daha anlatsam neler neler aklıma gelenler bunlar ama eşim hç ses çıkarmadı beni gerçekten ezdrdi çok psikolojık baskıya marz kaldm.yeni evliyiz 1 hafta olmş bana surat yapıo.gitmıomusuz die.eşim ses etmedi,durmadan kendi evlerinden için evi örümcekler bascak deyip durmuştu,gtmemizi çok istıo hem ama yemek yok bi hazrlkık yok kendn pişir kendin ye kendn topla insan bi özenr dimi
bundan sonrada bebek ve temzlk beklentsi tasamız oluo
ne zmana kadar böle gder bilemem ama şunu çok iianladım görümcem bekar olmasaydı onada bölye şeyler yapan olupda gelp anlatsaydı çok farklı mı olurdu die düşünüorm..birdefa birileri isteyecek olmş adamın bitane yaşlı anası varmış yanlarında duracakmış amannnnnnnn kayınvalidem neler dedi benm kzıma b..k paklatacaklar die ama bana da dioki gelinler mecbr yapcak habire örnek verr bilmemkimn gelini çokk ii çıktı sabah bi gelıo gece yatmaya gdıo hergünnnn!!!die.ben ağaçkovuğundan çıktım ya oyzden sürekli onlara gdebilirm bide birkerede görümceme biri sormş daha evlemionmu die ne dese ii buarya dikkatttttttttt elin p..tuyla uğraşamam ve bunu eşimin de yanında söledi eşim hç farkında değil ben de beklemeynce kafamı çevrdm sadece.sonra eşime dedm neden demıosn bişey ben de ankesenamon için elin puştuyum ozaman öle şeymi olur die.nebilim duymadm dio.ne kadar çirkin şeyler ama
ben evlendğim için benm için yapılabilecek bişey yok ben kendm seçtm ama o bekar herşeyi söyleyebilir herkes hakkında.kim kime düşman acaba
![]()
dibine kadar haklısın, bi kere evine karışmaları çok çirkin, o evin hanımı sensin, ben bu konuda kayınvalidem nasıl olur bilmiyorumda annemde var biraz o eğilim, bizim evde anne şu rendeyi daha kolay yere koysana derim mesela, kendi evinde sen öyle yap diye laf sokar, tamam yapıcam derim bu seferde orda durmaz burda durur diyo, niye diyorum anayasada madde mi var rende sağ üst çekmecede durur diye, istersem yatak odası çekmeceme koyarım diyorum, anneme bile dilim fırıncı küreği gibi benden çok gıcır bi gelin olucak[/ yani dimi bide insan yeri gelıo kendi annesiyle aileisyle anlaşamıo ama eşinn ailesiyle her ne olursa olsun mükemmel geçnmek zorundasın..ablam hep der kendi k.validesnden için başka koşullar altında olsa selam verilecek insan değil ama eşim için hatır için katlanıorm die aynen çok doğru
![]()
dibine kadar haklısın, bi kere evine karışmaları çok çirkin, o evin hanımı sensin, ben bu konuda kayınvalidem nasıl olur bilmiyorumda annemde var biraz o eğilim, bizim evde anne şu rendeyi daha kolay yere koysana derim mesela, kendi evinde sen öyle yap diye laf sokar, tamam yapıcam derim bu seferde orda durmaz burda durur diyo, niye diyorum anayasada madde mi var rende sağ üst çekmecede durur diye, istersem yatak odası çekmeceme koyarım diyorum, anneme bile dilim fırıncı küreği gibi benden çok gıcır bi gelin olucak[/ yani dimi bide insan yeri gelıo kendi annesiyle aileisyle anlaşamıo ama eşinn ailesiyle her ne olursa olsun mükemmel geçnmek zorundasın..ablam hep der kendi k.validesnden için başka koşullar altında olsa selam verilecek insan değil ama eşim için hatır için katlanıorm die aynen çok doğru
![]()
ee napcan tatlım her nimetin bi külfeti vardır demişler, eşinle aran nasıl peki, yani seni çok bunaltıyomu şöyle davran böyle ol diye
ee napcan tatlım her nimetin bi külfeti vardır demişler, eşinle aran nasıl peki, yani seni çok bunaltıyomu şöyle davran böyle ol diye
valla böle olacağını bilsem gerçekten evlenmezdm gezer dururdummmmm çok ağır bi külfet imişbaştan bunaltıodu bn de durmadan konusup duruodum tabi oda laf söletirmi sen de böle yapıosun bilmemne beni suçluodu ve oda onlar gbi düşünuodu işte çağırdığında iş yapcaksn gbi gbi..sonra ben de bazı sorunlar baş göstremeye başladı kalbim sıkıştıro ellerim ttrıo kusuyroum falan ondan artık ses çıkaramıo bde benm de evm var ya bn kendi evmn işini zor yapıorm allah alalh bz sokakta yasıorz sanki kızına söz geçiremıo benden iş beklıo
![]()
valla böle olacağını bilsem gerçekten evlenmezdm gezer dururdummmmm çok ağır bi külfet imişbaştan bunaltıodu bn de durmadan konusup duruodum tabi oda laf söletirmi sen de böle yapıosun bilmemne beni suçluodu ve oda onlar gbi düşünuodu işte çağırdığında iş yapcaksn gbi gbi..sonra ben de bazı sorunlar baş göstremeye başladı kalbim sıkıştıro ellerim ttrıo kusuyroum falan ondan artık ses çıkaramıo bde benm de evm var ya bn kendi evmn işini zor yapıorm allah alalh bz sokakta yasıorz sanki kızına söz geçiremıo benden iş beklıo
![]()
yaa otursun kendi işini yapsın, bi kadının oğlunu sevmem peşinen onun gündelikçisi olmayı kabul ettiğim anlamına gelmez, tepen atacak başlarım oğlunada sanada dicen o olucak, sende panik atak başlamış canım o dert bende 4 senedir var, yaşamayan bilmez, insan her gün kalp krizi geçiriyomuş gibi oluyo, canının kıymetini bil
yaa otursun kendi işini yapsın, bi kadının oğlunu sevmem peşinen onun gündelikçisi olmayı kabul ettiğim anlamına gelmez, tepen atacak başlarım oğlunada sanada dicen o olucak, sende panik atak başlamış canım o dert bende 4 senedir var, yaşamayan bilmez, insan her gün kalp krizi geçiriyomuş gibi oluyo, canının kıymetini bil
evet yaaa oğullarını seviorm die herlaf itinayla yutulur her iş görülür herhalde öyle sanıolar.hayret bişey.valla diorm bazen nie katlanıorm ben bunlara....babam bi duysa ortalığı ayağa kaldırır bidahada benm tırnağımn ucunu göremzler zaten zor izin vermşti evlenmemize..ezerler ederler die çok korkuodu ben de kendi ailemn kıymetlisiym herkes gbi ama onlar öle düşünemıo.aileme gdelim yada ablalarım evli onlara başlarlar aramaya sudan bahanelerle .ama benmailem onlardayken hç arayıp rahatsz etmez.ondan sonra gelinlerin kaynana görümce düşmanlığını anlamıorm bil baklm nie![]()
yclozl sen bekarsın öylemi niaşn flört falan yokmu![]()
nişanlıyım bende kuzum![]()
evet yaaa oğullarını seviorm die herlaf itinayla yutulur her iş görülür herhalde öyle sanıolar.hayret bişey.valla diorm bazen nie katlanıorm ben bunlara....babam bi duysa ortalığı ayağa kaldırır bidahada benm tırnağımn ucunu göremzler zaten zor izin vermşti evlenmemize..ezerler ederler die çok korkuodu ben de kendi ailemn kıymetlisiym herkes gbi ama onlar öle düşünemıo.aileme gdelim yada ablalarım evli onlara başlarlar aramaya sudan bahanelerle .ama benmailem onlardayken hç arayıp rahatsz etmez.ondan sonra gelinlerin kaynana görümce düşmanlığını anlamıorm bil baklm nie![]()
zaten vicdan olsa onu yapmaz o kadın, kendi kızına kimseyi layık görmüyo ama el kızına her şey mübah, niye, çünkü kendilerini padişah şeyinden koptular ağızlarında gümüş kaşıkla doğdular, valla bende 9.senesine giren bi ilişkiyi Temmuzda Allah izin verirse evlilikle neticelendiricem evlenmeyide benden çok nişanlım istiyo 2 aydır niaşnlıyız ben yusuf yusufum o çok mutlu ona göre ne var tabi ondan iş isteyen olmıcak aş isteyen olmıcak, 9 senedir bi yanlışını görmedim nişanlımın, 17 yaşından beri birlikteyiz karakterimiz birlikte şekillendi, bende faka basarsam artık kimse evlenmesin dicem, 9 sene lafmış dicem evlendik diyesiye kadar 10 sene olcak kız evliler boşanıyo o kadar yılda![]()
zaten vicdan olsa onu yapmaz o kadın, kendi kızına kimseyi layık görmüyo ama el kızına her şey mübah, niye, çünkü kendilerini padişah şeyinden koptular ağızlarında gümüş kaşıkla doğdular, valla bende 9.senesine giren bi ilişkiyi Temmuzda Allah izin verirse evlilikle neticelendiricem evlenmeyide benden çok nişanlım istiyo 2 aydır niaşnlıyız ben yusuf yusufum o çok mutlu ona göre ne var tabi ondan iş isteyen olmıcak aş isteyen olmıcak, 9 senedir bi yanlışını görmedim nişanlımın, 17 yaşından beri birlikteyiz karakterimiz birlikte şekillendi, bende faka basarsam artık kimse evlenmesin dicem, 9 sene lafmış dicem evlendik diyesiye kadar 10 sene olcak kız evliler boşanıyo o kadar yılda![]()
aynen katılıyorum cnm sana kendi kızlarına biri laf etsin dünyayı yıkarlar ama kendileri elin kızına herşeyi söylerler kaynana değilmi hepsi aynı işte
ama birarada yaşadığınla gezdiğin bir olmuyor canım kendini buna hazırla yada inşallah senn öyle olmaz...bde dış müdahalelerle uğraşmakkkk.... bnm evliliğimn en gzel zamanları boş şeylerle uğraşmakla geçti.birdaha asla yeni evli olamayacağım.acaba ayrılsaydık napacaklardı..eşim diodu ya annen bana onu dio falan dedkçe sen beni ailemden soğutmaya çalısıosn die.evet ben yemedm içmedm ailsenden nasıl ayrsam die düşündüm diordum.tamam düşman değilm ama allah aşkına düşmn olunmayacak gbimi yaaaa![]()
aynen katılıyorum cnm sana kendi kızlarına biri laf etsin dünyayı yıkarlar ama kendileri elin kızına herşeyi söylerler kaynana değilmi hepsi aynı işte
benm görümcem bana h.geldn demez,eşime bişeyler getrr yycek içecek vs bana getrmez,sözde kardesz ama sözde gerçekten.k.validem bde habire diodu biara işte biz ölnce size kalcak o blmemne..bidefasında dayanamadım dedm ozman bize kalcak gbi davransn kmse kmsenn yanına sığmıo die.kızları pamuk prenses gelinler kül kedisi hatta sokak kedisi![]()
benm görümcem bana h.geldn demez,eşime bişeyler getrr yycek içecek vs bana getrmez,sözde kardesz ama sözde gerçekten.k.validem bde habire diodu biara işte biz ölnce size kalcak o blmemne..bidefasında dayanamadım dedm ozman bize kalcak gbi davransn kmse kmsenn yanına sığmıo die.kızları pamuk prenses gelinler kül kedisi hatta sokak kedisi![]()
ay ne kötü birşey ya ee eşin demiyor mu niye ikimize getirmedin diye gıcık ya ay allahtan görümcem melek ya çok severim ama kaynanam da şeytan dır kızı da annesinin huyunu bildiği için bana hak veiri hep
ay ne kötü birşey ya ee eşin demiyor mu niye ikimize getirmedin diye gıcık ya ay allahtan görümcem melek ya çok severim ama kaynanam da şeytan dır kızı da annesinin huyunu bildiği için bana hak veiri hep
yokk diyemedi hiçç.çok fenalar çokk benm iki şeytan tövbe yarabbimm..görümcem gazlar bnmkini hemde
yokk diyemedi hiçç.çok fenalar çokk benm iki şeytan tövbe yarabbimm..görümcem gazlar bnmkini hemde
allah sabır versin en iyisi uzak durmak ne moralin bozulur ne de günaha girersin boştan yere