Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

Anam ben bu kk'dan çok şey öğreniyorum:52:
benim bildiğim çocuklar tutturur önde oturcam diye:emir_bebek:
tamam yazdım ben bunu bi kenara. müstakbel kaynana mı bi yokliyim bakalım:23:
onda da var mı aynı sevda:27:
bence duruma göre değişecek bişey.
illa o oturacak yada ben oturacağım diye birşey yok olmamalı yani de
bekar bekar atıyorum tabi şuan ben evlenince nasıl olur bilmem.

:1::1:ya henüz arabamız yok ama eğer allah kısmet ederde birgün olursa bende öne oturmak isterim hstalık var :1:incilerin mi dökülür diyen arkdaş evet benim dökülür arkadaş onun oğlunun arabasıysa benimde kocamın
arabası hehe:9:eltimlerin var arabası sağolsun oda aynı ben hiç taviz vermez öne oturur kayınvalidemde her seferinde yüzüne güler arkasından yine kuruldu öne diye laf eder iyi yapıyo çok konuşuyo kaynanam 2 saat yol git cinnet geçirirsin arkada:36:
kayın pederim olmadığı sürece önde giderim arkadaş okadar:9:

:1::1:ya henüz arabamız yok ama eğer allah kısmet ederde birgün olursa bende öne oturmak isterim hstalık var :1:incilerin mi dökülür diyen arkdaş evet benim dökülür arkadaş onun oğlunun arabasıysa benimde kocamın
arabası hehe:9:eltimlerin var arabası sağolsun oda aynı ben hiç taviz vermez öne oturur kayınvalidemde her seferinde yüzüne güler arkasından yine kuruldu öne diye laf eder iyi yapıyo çok konuşuyo kaynanam 2 saat yol git cinnet geçirirsin arkada:36:
kayın pederim olmadığı sürece önde giderim arkadaş okadar:9:
incilerin mi dokulur diyen arkadas benim :40:
arkada gidince ne oluyor onde gidince ne oluyor bu arabanin arkasi baska onu baska tarafa gitmiyor ya hepiniz ayni yere gidiyorsunuz :27::27:

kayınpederimde kayınvalidemde oturmazlar ben ısrar ederim yine sen otur kocanın yanına derler oturmak isteselerde sorun olmazdı benim için

arkada gidince ne oluyor onde gidince ne oluyor bu arabanin arkasi baska onu baska tarafa gitmiyor ya hepiniz ayni yere gidiyorsunuz :27::27:

eee canım aynı yere gidiyor gitmesinede o beni önde oturmama izin vermiyosa ben nedne ona izin vereyim oda iyi olsun gönlümü alsınd edikodumu yapmasın kaynanalık edip araları katmasın başıma taç edeyim otursun öne yok ama bende hastalık var anacım önde gidicem banane:1:ondaki huysa bendekide bi huy o değişmeyi denemiyo bende denemiyorum geçinip gidiliyo zaten benim arabamda yok olmayan arabamın önde oturma kavgasımı yapayım ayyy koptummm:9::9::9:

eee canım aynı yere gidiyor gitmesinede o beni önde oturmama izin vermiyosa ben nedne ona izin vereyim oda iyi olsun gönlümü alsınd edikodumu yapmasın kaynanalık edip araları katmasın başıma taç edeyim otursun öne yok ama bende hastalık var anacım önde gidicem banane:1:ondaki huysa bendekide bi huy o değişmeyi denemiyo bende denemiyorum geçinip gidiliyo zaten benim arabamda yok olmayan arabamın önde oturma kavgasımı yapayım ayyy koptummm:9::9::9:

yani büyüge saygi diye birsey var 2 dklik yol icin arka koltuk on koltuk kavgasi yapip kalp kirmaya ne gerek var ki :40::40:

Burda mesele koltuk sevdası değil '' ben '' sevdası ..
Üstünlük çabası .. Senin borun değil benim borum öter durumu .. Öncelık benim , benim kocam/benim oğlum vs .. kaprısleri..
Bu zıhnıyette bır anneye ve eşe sahıp olan erkeklere gercekten acıyorum , hangısıyle başedicek zavallı ..

Bana göre bu bir saygı meselesidir, istiyorsa onu rahatlatıcaksa ön koltukca oturmak oturabılır , sorun yok bence
( hastalık vs.. gb ozel bır durum yok ise , ama hastalık oldugu halde kotuluk yapıp ön koltukta oturmaya ısrarcıysa o zaman ayar çekilebilir tabi bu kaynana ıcınde geçerli,gelin içinde )

Burda mesele koltuk sevdası değil '' ben '' sevdası ..
Üstünlük çabası .. Senin borun değil benim borum öter durumu .. Öncelık benim , benim kocam/benim oğlum vs .. kaprısleri..
Bu zıhnıyette bır anneye ve eşe sahıp olan erkeklere gercekten acıyorum , hangısıyle başedicek zavallı ..

Bana göre bu bir saygı meselesidir, istiyorsa onu rahatlatıcaksa ön koltukca oturmak oturabılır , sorun yok bence
( hastalık vs.. gb ozel bır durum yok ise , ama hastalık oldugu halde kotuluk yapıp ön koltukta oturmaya ısrarcıysa o zaman ayar çekilebilir tabi bu kaynana ıcınde geçerli,gelin içinde )

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:46::46::46: katılıyorum......

ama sanırım en güzeli bizimkisi... bız ıkımızde arkaya oturuyoruz... ha öne otursaydı da çok farketmezdi.. hatta öne ben otursam rahatsız olurum,kayınvalıdemı arkaya atmıs gibi..

ben dıyorum one gec anne dıorm yok yok sen otur dıyo

dogrusunu yapıo karı koca yan yana olur kaynana arkada paspas dısıdır cunku aıle anne baba ve cocuktur, kaynana sadce bı akrabadr

benim kaynana ön koltuk sevdalısıydı..(dı diyorum görüşmüyorumm şuan arabamızada beraber binmiyoruz doğal olarak)
memleketlerinden geldik bisim arabamızla oğlunun yanında oturdu 15 saat yol eliyle besledi oğulcuğunu bende arkada izledimm..

__benim annem ananem babannem felan hepp kocanın yanına otur bakim sen diyen insanlardır banada öle derler gelinlerinede

şimdi en şok olduğumu anlatimm..
yeni evliydik 2 haftalık felan zaten 1. hafta balayı..
eltimdeydi kaynanam(hem eltimlerde, hem bizde kalıyodu zaten bizimle yaşıyodu öle bi onlarda bi bizde) 2 haftalık gelinim diyorum özellikle eltimden alıcaz onu bize gelcek bizde kalcak..
biz eşimle alışveriş yaptık arabayı evin önüne çekmiştik annesini aradı in aşşa diye eşim kadın indii vee geldi kapımı açtıı(ben öndeyim) çantam kucağımdaydı kapıya yaslıydı ki galiba kaynanam kapıyı açınca aşşa düştü çantam yola İN AŞŞA dedi..
bi kaldımm bi dumur oldumm bi noluyoo ya der gibi aptallaştım kaldım böle 10 sn..
eşime baktım eşimde tık yok kadın dikilmiş in aşşa diyoo..
burda kocama içimden sövüyorumm ve aşşa indim hanfendi ön koltuğa oturdu eve gidene kadar ağladım çok zoruma gitti..
zaten böyle koptu gitti kaynanamla hiç anlaşamadık bi sürü daha bişilerrr..

bukadarını yaşayan yoktur bizzat yaşadımm böyle bi kadın benim kaynanam..

Son düzenleme:
ah bu kaynanalar yaaa. oğullarını gelinlerinden kıskanmasalar olmuyor. ben elimden geleni yapsam, ağzımla kuş bile tutsam yaranamam kayınvalideye. bıraktım artık bende. hiç uğraşmıyorum. eşimin annesi olduğu için saygı duyuyorum o kadar.

benim kaynana ön koltuk sevdalısıydı..(dı diyorum görüşmüyorumm şuan arabamızada beraber binmiyoruz doğal olarak)
memleketlerinden geldik bisim arabamızla oğlunun yanında oturdu 15 saat yol eliyle besledi oğulcuğunu bende arkada izledimm..

__benim annem ananem babannem felan hepp kocanın yanına otur bakim sen diyen insanlardır banada öle derler gelinlerinede

şimdi en şok olduğumu anlatimm..
yeni evliydik 2 haftalık felan zaten 1. hafta balayı..
eltimdeydi kaynanam(hem eltimlerde, hem bizde kalıyodu zaten bizimle yaşıyodu öle bi onlarda bi bizde) 2 haftalık gelinim diyorum özellikle eltimden alıcaz onu bize gelcek bizde kalcak..
biz eşimle alışveriş yaptık arabayı evin önüne çekmiştik annesini aradı in aşşa diye eşim kadın indii vee geldi kapımı açtıı(ben öndeyim) çantam kucağımdaydı kapıya yaslıydı ki galiba kaynanam kapıyı açınca aşşa düştü çantam yola İN AŞŞA dedi..
bi kaldımm bi dumur oldumm bi noluyoo ya der gibi aptallaştım kaldım böle 10 sn..
eşime baktım eşimde tık yok kadın dikilmiş in aşşa diyoo..
burda kocama içimden sövüyorumm ve aşşa indim hanfendi ön koltuğa oturdu eve gidene kadar ağladım çok zoruma gitti..
zaten böyle koptu gitti kaynanamla hiç anlaşamadık bi sürü daha bişilerrr..

bukadarını yaşayan yoktur bizzat yaşadımm böyle bi kadın benim kaynanam..

ibretlik paylaşım....:53:

ibretlik paylaşım....:53:

yaşadıklarımın binde biri bu
diğer yaşadıklarımla kıyaslayınca ee bunuda yapmıştı işde diyip geçiyorum öyle diyim..
düşünün işde sokak ortasında ve insanlar var mahalle arası yaz günü..

aramızda 15 saatlik yol var daha geçen hafta kayınbbam ve kayınvalidem geldi arabamızıda yeni değiştik ikisinede yalvardığım halde orası senin yerin kocanın yanı dediler araba bendeyken kayınbabama verdim baba bizi sen götür dedim o araba senin dedi benim yerim arka koltuk dedi :16:

:46::46::46: katılıyorum......

ama sanırım en güzeli bizimkisi... bız ıkımızde arkaya oturuyoruz... ha öne otursaydı da çok farketmezdi.. hatta öne ben otursam rahatsız olurum,kayınvalıdemı arkaya atmıs gibi..

arabam yok ön koltuk sevdamda yok :27: olsada kendimi illa ön koltuga oturayim diye parcalamam :27::27:
saygi herseyden önce gelir:40::40:

Back
X