- 12 Mart 2018
- 138
- 84
- 28
mrb arkadaslar kv ıle aynı bınada yasıyoruz malesef 4 bucuk aylık bır oglum var ılk bebegım gozumden sakınıyorum onu cok sevıyorum herseyıne dıkkat edıyorum oglumun kv ıse sureklı olarak dıkkat etmeden bebegımı tutuyor kac kere daha oturamayan bebegı ya oturur pozısyonda tutuyor ya elınj opuyor bısıler bısıler buna benzer her neyse en son dun bebegı hoplatıyım derken neredeyse dusuruyordu ınanın cıldırdım defalarca uyarmama ragmen dun neredeyse dusurecekdı. Kac kere yapma dedım anne soyle tutma bebek agırlasdı tutamıyorsun artık oyle bebegı ıkıye katladın dıyorm bısey olsa aglardı dıyor bana. Sınırlendım oglumu aldm mutfaga gıdıorm pesımden geldı. Sen benım bu eve gelmemı ıstemıyormsn dıor. Ben ne desem oyle anlıyorsun sen dedm. Oglmu aldm salona gectm.pesmden gelıyor bagıra bagıra bebegn yanında bagırma dıorm korkuuor dıorm hala bagırıo benım evımde bagırma dedım. Burası senın evınmı dıor baana ben oglunun karısıym nıkahlı evet benm evm dedm hala senın evnmı dıe bagırıor en son pislik dedı bınaya karsı esım aldı cıkardı onu evden ben kv nın oglumu dıkkat etmeden tutmasından opmesnden rahatszlk duyuyorm herkese karsı boyleym esımde aslnda olanlarn haklı oldgmn farkında ama bısey yapamıyor oturdugmz ev malesef kv nın. Kıraya cıkalım dıyorm maddıyattan dolayı cıkamıuor aynı bınada hergun dıp dıbe oglumu kv nın dıkkatsızlıgınden nasıl koruyabılırım ? Inanın dunko hakaretlernden sonra gormek ıstemıuorum ama mecbur bı kac gun sonra yuz yuze bakarz