Kayınvalidemin beni aşağlaması çok üzgünüm

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
mrb arkadaslar kv ıle aynı bınada yasıyoruz malesef 4 bucuk aylık bır oglum var ılk bebegım gozumden sakınıyorum onu cok sevıyorum herseyıne dıkkat edıyorum oglumun kv ıse sureklı olarak dıkkat etmeden bebegımı tutuyor kac kere daha oturamayan bebegı ya oturur pozısyonda tutuyor ya elınj opuyor bısıler bısıler buna benzer her neyse en son dun bebegı hoplatıyım derken neredeyse dusuruyordu ınanın cıldırdım defalarca uyarmama ragmen dun neredeyse dusurecekdı. Kac kere yapma dedım anne soyle tutma bebek agırlasdı tutamıyorsun artık oyle bebegı ıkıye katladın dıyorm bısey olsa aglardı dıyor bana. Sınırlendım oglumu aldm mutfaga gıdıorm pesımden geldı. Sen benım bu eve gelmemı ıstemıyormsn dıor. Ben ne desem oyle anlıyorsun sen dedm. Oglmu aldm salona gectm.pesmden gelıyor bagıra bagıra bebegn yanında bagırma dıorm korkuuor dıorm hala bagırıo benım evımde bagırma dedım. Burası senın evınmı dıor baana ben oglunun karısıym nıkahlı evet benm evm dedm hala senın evnmı dıe bagırıor en son pislik dedı bınaya karsı esım aldı cıkardı onu evden ben kv nın oglumu dıkkat etmeden tutmasından opmesnden rahatszlk duyuyorm herkese karsı boyleym esımde aslnda olanlarn haklı oldgmn farkında ama bısey yapamıyor oturdugmz ev malesef kv nın. Kıraya cıkalım dıyorm maddıyattan dolayı cıkamıuor aynı bınada hergun dıp dıbe oglumu kv nın dıkkatsızlıgınden nasıl koruyabılırım ? Inanın dunko hakaretlernden sonra gormek ıstemıuorum ama mecbur bı kac gun sonra yuz yuze bakarz :(

Ama agzını acsa bu ev oglumun deyıp durdu sadece tapusunu vermıyor cok umrumda da degıl kımın uzerınde oldugu bırbırlerıne duskunler zaten anne ogul ınsan gelınıne oyle laf eder mı evden cıkma sansımda yok esım ıkna olmuyor annemı nasıl bırakayım veya maddı gecınemeyız kıra veremem falan dıyor konustum ıstemıyor ne yapacagımı bılemedım

Diğer mevzular icin bisey diyemem ama cocuk konusunda cok abartma ... bunu hem prematüre hem de ciddi beyin ameliyat geçicen 45 gün yasam mucadelesi veren bir mucize annesi olarak söylüyorum ...
Ill bebek yeni heves sevebilir öpebilir siz sakindikca inatlasinca kv daha tepki gosterir ... herkesin uslup konsunda hem fikir olduğu dil vardir ... ben çocuğumu hic sakinmadim belli kurallar vardi elbet ama sevme ilgi konusunda rahat davrandim torunlari tabi sevecekler zarar vermeyecekler ... bebeğini saglicakla büyüt inşallah

Diğer olaylara bişey diyemem ama sende biraz gelinlik yapmışsın. Öpebilir tutabilir yani ne var bunda torunu onun. Çok abartıyosunuz. Ben anlamıyorum çocuğuma dokunma olaylarını. Bide bebeğimi tutmadan önce elini yıkadın mı olayları vardı dimi. Sakınan göze çöp batar. Ben bu tip insanları onaylamıyorum nedense sinir oluyorum. Kadın özgürce tıorununu sevemiyor ne garip. İlerde sizde kayınvwlide olacaksınız sizede yapılacak emin olun ve hiç hoş karşılamayacaksınız.

Zıplatma işine kadar bişey demezdim sanırım. Ama zıplatmak gerçekten zararlı , sarsılmış bebek sendromu diye türlü bilgi var fakat sen bunu hangi kafa yapısına açıklayarak anlatacaksın . Anlatsan anlamayacak...
Bende ilk oğlumda sizin gibiydim , kendi gözümüzden sakınınca annelik içgüdüsüyle herşey gözümüze batar hale geliyor.
Bence aranız düzelince sen veya eşiniz konuşssun , bebek bakımında karışmayın lütfen veya onaylamadığımız hareketleri yapmayın... Bizim için değilse bile bebek için diye...

bence kv yi sevmediğiniz için herşeyi batar olmuş gibi size.
cocugunuzu sevmesi de batıyor yanlış da sevse doğruda sevse..
bir insan bu hale durduk yere gelmez bence, içinizde biriken şeylerin patlamasını yaşıyorusunuz
emin olun kv ile sorunsuz olsanız cocugunuzu sevmesi hoplatması zıplatması vs batmazdı
kendimden biliyorum
ama en güzel çözüm taşınmak malesef ki ordan taşınmadığınız sürece bu sorunlar devam eder biz ne desek boş önüne geçemessiniz üzgünüm.
sizin çocugunuz onun da torunu biraz daha ılımlı olun yarın sizde kv olacaksınız gelininiz size böyle yapsa ne hissederdiniz ?

buralarda dudağından öpen ne kv ler okuduk Allah aşkına
tamam bebeğini elleri hep ağzında da elinden öpüversin sonra yıkarsınız göstermeden
benim kv de de maşallah iyidir ama bu kadar uyarsam bir daha ellemezdi çocuğumu herhalde

allah askina bu gunumuz annelerini anlamiyorum.benim de 2 yasinda kizim var evet bazen bende biseylerden rahatszi olurum isterimki hersey benim kurallarima gore olsun.siz baya abartmissiniz kocaman kadina soyle tutma soyle opme denilmez bence.sonucta torunu ya sadece sizin oglunuz degil.k.bakmayin ama biri bana soyle tutma boyle opme dese bi daha ne alirim kucagima nede operim.bu kadar zorlastirmayin hayati kendinize.sonra diyolar niye kv bana iyi davranmiyor.onceki meseleleri bilemem ama her konuda boyle abartiyosaniz haksizsiniz

Abartmışmısınız sanki biraz. Bebeği elinden öpecek kadar ince düşünceli bir kayınvalide gördüm ben. İkiye katladı ne demek ya eşiniz sapasağlam bu yaşa geldiğine göre?

Abartmışmısınız sanki biraz. Bebeği elinden öpecek kadar ince düşünceli bir kayınvalide gördüm ben. İkiye katladı ne demek ya eşiniz sapasağlam bu yaşa geldiğine göre?
Elden öpmek ince düşünce değildir bana göre .. küçücük bebek , eli ağzından çıkmaz bu aralar , herkes elini öpse , çocuk bütün mikrobu eli aracılığıyla almış olacak .. hastalıktan kurtulmaz böyle bebekler .. ne yazık ki herkes ağız ve diş sağlığı bakımına özen göstermiyor .

Elini öpmesinden bile rahatsız oluyorsanız abartıyorsunuz.
Sanırım kayınvalideniz ile aranız iyi olmadığından batıyor.
Ayrıca evden çıkın minnetsiz yaşayın

O evden ne yap ne et cikin.
Bugum olmazsa yarin bu sene olmazsa baska sene ama cikin.

Baska turlu duzelmez

Gidip gelme fazla
Bebegi verme fazla madem icine sinmiyor.

Arkadaslar Bebeğinizi zıplatmayın ziplatilmasina da izin vermeyin beyne cok ciddi zararı varmış Dr açıklamasına göre. Evet hakaret atfedilmez bişey madem katlanamayacaksin kadına o zaman çıkacaksin evinden azıcık aşın ağrısız basın canım.

Back
X