Kayınvalidemin bizimle oturmak için sürekli baski yapması.

Ayyy ne kadar sinir bozucu. Karı koca b.k var yeni evli çocuğun evinde. Ne rezil bir kafa yaa.

Valla ona buna telefon açıp söyleyebilme yüzsüzlüğünü gösteriyorlar eşinizin istemiyorum demesini çok ciddiye almamışlar demek ki.

Eşinizi karşınıza alıp çok ciddi konuşun. Hasta değiller düşkün değiller yahu yalnız bile değiller. Bu ne biçim iş ben sağdan soldan evime yerleşeceklerini duyuyorum. Anneni babanı karşına al çok net şekilde olmayacağını söyle yine seni ciddiye almazlarsa bu sefer ben konuşurum konuşursam da bırak yaşamayı kapıdan geçirmem bir daha diyin.

Sorma kadın geliyor kışın yaza kadar gitmiyor.
Kızın ailesi de normal görüyor.
Yeterki boşanma mantığı var.
Kızın ailesine ihtiyacı yok ki aldığı maaş zaten kendini gül gibi geçindirir nasıl bi kafa ya
Sen git tıp oku kadının biri sırf üredi diye ona hizmetçi ol seni aşağılasın komşularının yanında

İyi akşamlar herkese,sizlere birşey sormak istiyorum belki bana bir nebze yardımcı olursunuz.
Eşimle daha yeni evliyiz,esimin 1 erkek kardesi var yani iki kardesler kayinvalidem ve eşi normalde balıkesir de yaşıyorlar ama sürekli bize ve kaynım gile gelirler bizde işimiz gereği ankarada oturuyoruz ikimizde öğretmeniz..Çok uzatmadan arkadaşlar k.validem gil sürekli bizimle oturmak için plan yapıyorlar ve bunu her yerde çekinmeden dile getiriyorlar ben bir iki çok takmadım ama son zamanlarda bu nerdeyse her telefonda her görüşmemizde dile gelir oldu.Daha gecen gun halam gile haberim olmadan biz de ankaraya oğlanın yanina tasinacagiz demis,bunu bana halam arayip soyluyor.Ki kocam da istemiyor kac kere olmaz dedi.Bende bizzat her ne kadar bu durumu reddetsemde vazgeçmiyorlar illa ki inadına sanki bastıra bastıra devam ediyorlar.Ne var bizde anlamadim.Ne yapacağım kaç kere olmaz dedik anlamıyorlar sanki,zırt pırt da cat kapı ta balikesirden ankaraya yatili geliyorlar,artık çok midem bulandı kendi evimde misafir gibiyim.
Sizce ne yapmam lazım,siz olsaydiniz ne yapardınız.
daha evinize yerleşmeden bu olaya kesin çözüm bulmalısınız. zira kv ile aynı evde çok zor gerçekten . sizin içinde eşiniz içinde. eşiniz sürekli arada alacak . siz sürekli memnun edemeyen taraf olacaksınız. size çok yakın olmayacak bi yerden ev bakın onlarada size ev bakalım çok istiyorsanız kiralar şu kadar falan diyerek sürekli ev bakma konusunu açın ısrarla . o zaman anlarlar gelirlerse başka evde kalacaklarını. aynı sokak bile olmasın tavsiyem . çekenler bilir

İste bu aileden gelen görgü meselesi.
Benim kaynanam kaynanası ile birlikte yaşamış.
Kadının kafasinda gelin hizmet eder.
Gelinin oturması boş boş kadına aşırı tuhaf geliyor.
Aşırı huysuz.
Benim eve temelli gelse mesela bavulumu alır çıkar giderim.

zaten çoğu kv kendi kv si zamanında çektirdiği için, ben çektim o da çeksin diye gelinine yükleniyor. intikam alıyorlar sanki bu şekilde. ama çok yanlış.
aksine sana yapılan kötü muameleyi yapma da o olumsuz döngüyü kır.

zaten çoğu kv kendi kv si zamanında çektirdiği için, ben çektim o da çeksin diye gelinine yükleniyor. intikam alıyorlar sanki bu şekilde. ama çok yanlış.
Aynen ben şimdi kaynananın varligindan bile rahatsızım.
Ki olmasam da ileride böyle birseyi asla yapmam çünkü anneden gördüğü ile yetişiyor kadin.
Benim annem asla kimseyi rahatsız etmez.
Kimseye yalvara yalvara iş yaptırmaz.

Oğluna bağımlı , gelini oğlunun malı,kendisinin de hizmetçisi gibi gören bir zihniyet .Başka açıklaması yok. Gelin yanıbaşında olmalı ki yemeğini yapsın ,hizmetini görsün , oğluna istediğini yaptıramasin ..Siz uzakta olunca çareyi yanınıza gelmekte buldu.

Bir tane bende de var .Zaten aynı şehirde yasasaniz da Cat kapı gelecek ,yatılı kalacakti .Benimki de öyle sürekli bize gelin kalın ,biz size gelelim .Her seyimize müdahale .Kadın birkaç gün gelse boşanmanın eşiğine geliyoruz .Eşim ağzı açık bir ayran budalası olduğu icin .Daha yeni evlisiniz .Cicim ayları.Esiniz de istiyor ama söyleyemiyor olabilir .Yeterince sert bir şekilde tepkisini koysaydi .Cesaret edemezdi .Ya da çok yüzsüz ..

Oğluna bağımlı , gelini oğlunun malı,kendisinin de hizmetçisi gibi gören bir zihniyet .Başka açıklaması yok. Gelin yanıbaşında olmalı ki yemeğini yapsın ,hizmetini görsün , oğluna istediğini yaptıramasin ..Siz uzakta olunca çareyi yanınıza gelmekte buldu.

Bir tane bende de var .Zaten aynı şehirde yasasaniz da Cat kapı gelecek ,yatılı kalacakti .Benimki de öyle sürekli bize gelin kalın ,biz size gelelim .Her seyimize müdahale .Kadın birkaç gün gelse boşanmanın eşiğine geliyoruz .Eşim ağzı açık bir ayran budalası olduğu icin .Daha yeni evlisiniz .Cicim ayları.Esiniz de istiyor ama söyleyemiyor olabilir .Yeterince sert bir şekilde tepkisini koysaydi .Cesaret edemezdi .Ya da çok yüzsüz ..

benım görümce 2. evlilğini yaptı başka şehire gidince kv ben artık kimde gidip kalacam diye ağladı ,

kadının bütün derdi gidip yatılı kalmak şaka gibi , banada kafasına estiği zaman gelemediği için çok ağladı :KK48::KK48:

benım görümce 2. evlilğini yaptı başka şehire gidince kv ben artık kimde gidip kalacam diye ağladı ,

kadının bütün derdi gidip yatılı kalmak şaka gibi , banada kafasına estiği zaman gelemediği için çok ağladı :KK48::KK48:
Sizden de "üzülme anne bana istediğin zaman gel kal hatta bize yerleş " demeni beklemiştir😂😂

Benim kv kırıyor çok şükür. O kadar çekmiş ki kv sinden. Kadın bundan 30 35 sene öncesinde sezaryen olmuş 10 gün yoğun bakımda kalmış. Hastaneden eve geldiğinde ertesi gün kadını eşek arabasına bindirip tarlaya yollamış. Ameliyat falan anlamam ben tek doğuran sen misin demiş bir de.

İste bu aileden gelen görgü meselesi.
Benim kaynanam kaynanası ile birlikte yaşamış.
Kadının kafasinda gelin hizmet eder.
Gelinin oturması boş boş kadına aşırı tuhaf geliyor.
Aşırı huysuz.
Benim eve temelli gelse mesela bavulumu alır çıkar giderim.
Benimki de öyle .Şimdi doğum yapacağım sitresi şimdiden sardı .Evime gelir oturur,sözde yardıma gelir .Bütün gece horul horul uyur .Haydi gece uyudu .Bir ihtiyacın var mı diye sormadı.Sabah kalkarım ne bir kahvaltı hazırlamış ne bir çay demlemis .Kuran okuyor ayağını uzatmış ben hem iş yaparım hem de çocuk ağladı mi içerden cart bir ses annesiiiiiiii gel ağlıyor .Kadın sırf eve beni izlemek için ,isime karışmak için geliyor .Bir de eve misafir toplaması çabası ama akillandim .Sadece kendime kızıyorum niye müsade ettim diye .Şimdi boş birakmiycam.,Anne evde iki bebek var kuranini evde oku,gel sen de şunu yap bunu yap diye iş vericem .İşine gelmezse de kapıyı göstereceğim .Kendi gitmiyorsa da ben gideceğim valla .

Aynı şehirde nasıl yatılı kalınıyor benim aklım almıyor. Kimse demiyor mu biz ergen miyiz pijama partisi mi yapıyoruz şu an bu evde ne yaşanıyor diye?

Aynı şehirde nasıl yatılı kalınıyor benim aklım almıyor. Kimse demiyor mu biz ergen miyiz pijama partisi mi yapıyoruz şu an bu evde ne yaşanıyor diye?
İşin komiği bana her sene mutlaka gelip yatılı kalan kayınvalide kendi kizina aynı sehirdeki gorumcesi gelip kalınca " bu insanlar neden ayni şehirde gelip kalıyorlar anlamıyorum ki " demişti .Şoka girmiştim 😂😂😂

İşin komiği bana her sene mutlaka gelip yatılı kalan kayınvalide kendi kizina aynı sehirdeki gorumcesi gelip kalınca " bu insanlar neden ayni şehirde gelip kalıyorlar anlamıyorum ki " demişti .Şoka girmiştim 😂😂😂
“Sahi neden anlatsana biraz motivasyonunuz ne” diye sormadın mı

Back
X