- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi Dobra anne
Esiniz yeterince hadlerini bildirmemis bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev ev üstünde olmaz deyin görüşmeyi kesin . Çok uzatirsa yuvamimi bozmak istemiyorsunuz deyin.aradilar mi açmayınBizimle birlikte yasamak istiyorlar ama benim aklim aslaaa almıyor
Insan bazen dayanamiyorEşiniz de istemiyorken gelip zorla oturacak değil her halde. Bence siz hiç araya girmeyin, eşiniz sorunu çözecektir
Tek çozum eşinizle birlikte gideceksiniz yüzyüze net bir şekilde istemediğinizi nedenleri ile anlatacaksınız yuzlerine .Hâlâ gelmek isterlerse de şaşırtıcı olur.Kavga bile etti ailesiyle eşim dugun oncesi asla boyle bir konu gecmedi aramizda
Bende şehre sandim.Kavga bile etti ailesiyle eşim dugun oncesi asla boyle bir konu gecmedin
aramizda
Bizim eve
Belki kaynana kaynata rahat insanlardir.Size geldiklerinde çok mu rahat ettiriyorsunuz?
Illa Ankaraya gelmek istiyorsa ayrı ev tutsun otursun kimse kimseye yük olmaz en temiziİyi akşamlar herkese,sizlere birşey sormak istiyorum belki bana bir nebze yardımcı olursunuz.
Eşimle daha yeni evliyiz,esimin 1 erkek kardesi var yani iki kardesler kayinvalidem ve eşi normalde balıkesir de yaşıyorlar ama sürekli bize ve kaynım gile gelirler bizde işimiz gereği ankarada oturuyoruz ikimizde öğretmeniz..Çok uzatmadan arkadaşlar k.validem gil sürekli bizimle oturmak için plan yapıyorlar ve bunu her yerde çekinmeden dile getiriyorlar ben bir iki çok takmadım ama son zamanlarda bu nerdeyse her telefonda her görüşmemizde dile gelir oldu.Daha gecen gun halam gile haberim olmadan biz de ankaraya oğlanın yanina tasinacagiz demis,bunu bana halam arayip soyluyor.Ki kocam da istemiyor kac kere olmaz dedi.Bende bizzat her ne kadar bu durumu reddetsemde vazgeçmiyorlar illa ki inadına sanki bastıra bastıra devam ediyorlar.Ne var bizde anlamadim.Ne yapacağım kaç kere olmaz dedik anlamıyorlar sanki,zırt pırt da cat kapı ta balikesirden ankaraya yatili geliyorlar,artık çok midem bulandı kendi evimde misafir gibiyim.
Sizce ne yapmam lazım,siz olsaydiniz ne yapardınız.
Selam benim kayınvalide de bana dile getiriyordu bende duymamazlıktan geliyordum. Bu arada 13 senelik evliyim. Kayınvalide birgun bana dedik oğlumla konuştuk beraber oturucaz dedi sözde eşim kabul etmiş. Bana dedidiki biz seninle geciniriz çok sinirlendim oan ve ona dönüp biz seninle yapamayız hicbirsekilde gecinemeyiz dedim. Çok şaşırdı benden böyle tepki beklemiyordu. Sonra eşimle kavga ettim. Çünkü yaşanacak insan değil benim ailem gurbette benim akrabalarım var onlar gelince hep surat yapar sonra görümce de bizden cikimicak biliyorum. Olmaz ya maşallah benden dinç kadın bence kendin cevabını ver sana da söylüyorsa kesinlikle red et. Ev üstüne ev olmaz.İyi akşamlar herkese,sizlere birşey sormak istiyorum belki bana bir nebze yardımcı olursunuz.
Eşimle daha yeni evliyiz,esimin 1 erkek kardesi var yani iki kardesler kayinvalidem ve eşi normalde balıkesir de yaşıyorlar ama sürekli bize ve kaynım gile gelirler bizde işimiz gereği ankarada oturuyoruz ikimizde öğretmeniz..Çok uzatmadan arkadaşlar k.validem gil sürekli bizimle oturmak için plan yapıyorlar ve bunu her yerde çekinmeden dile getiriyorlar ben bir iki çok takmadım ama son zamanlarda bu nerdeyse her telefonda her görüşmemizde dile gelir oldu.Daha gecen gun halam gile haberim olmadan biz de ankaraya oğlanın yanina tasinacagiz demis,bunu bana halam arayip soyluyor.Ki kocam da istemiyor kac kere olmaz dedi.Bende bizzat her ne kadar bu durumu reddetsemde vazgeçmiyorlar illa ki inadına sanki bastıra bastıra devam ediyorlar.Ne var bizde anlamadim.Ne yapacağım kaç kere olmaz dedik anlamıyorlar sanki,zırt pırt da cat kapı ta balikesirden ankaraya yatili geliyorlar,artık çok midem bulandı kendi evimde misafir gibiyim.
Sizce ne yapmam lazım,siz olsaydiniz ne yapardınız.