acaba dedim oğlu evlenecek gidecek kıskançlık krizinemi girdi ama 8 yıldır böyle diyosun 8 yıl değişmemişse evlenincede aynen devam edecektir.nişanlın annesi ile seni dengede tutamıyo.nişanlın annesini nasıl diyim şımartmış anne değilde oğul anneyi şımartmış gibi annenin alınganlıkları ilgi istemesi bu yüzden.sen nişanlınla açıkça konuş evlenince böylemi olucak yani kendine çeki düzen vermesi lazım.
ya canım çok sıkkın. az önce telefonla konuştuk.yarın iş başı yapıyor ve tek derdi ben yokken kardeşim annemle ilgilenmez yemek yapmaz vs...bir de kardeşi annesi istemeden yemeğini hazır etmeliymiş falan. e biz evlenince ne olcak diyorum cevap yok... gerçekten çok huzursuz bir durum. kafayı yemek üzereyimmafoldumben
ya canım çok sıkkın. az önce telefonla konuştuk.yarın iş başı yapıyor ve tek derdi ben yokken kardeşim annemle ilgilenmez yemek yapmaz vs...bir de kardeşi annesi istemeden yemeğini hazır etmeliymiş falan. e biz evlenince ne olcak diyorum cevap yok... gerçekten çok huzursuz bir durum. kafayı yemek üzereyimmafoldumben
merhaba. günlerdir burada benzer sorunlarla ilgili yazılanları okuyorum. acaba benzer şeyler yaşanıyor mu diye. paylaşıp paylaşmama konusunda çok kararsızdım. kayınvalidemle aramda bir sorun yok. yalnız çok alıngan olduğunu ve sürekli el üstünde tutulmk istediğini tatsız bir şekilde belli etti ve ben de istediği gibi gönlünü aldım. yalnız nişanlıma çok düşkün ve çocuğu çok bunaltıyor. istiyor ki oğlu hep onu gezdirsin onunla ilgilensin yani bu çok normal ama nişanlısıyla daha çok vakit geçirmesini önemsemiyor. şimdi de 1 haftadır grip.nişanlım askerden geldi 2 gün gezdik ve 4 gündür evde annesiyle oturuyor.sürekli yanında telefonla bile konuşamıyoruz ben gidip ilgilendim filan. neyse dün yine çık dolaş oğlumdemiş çıktık bugünde çocuk 2 saat maça gitmiş.o yokken kayınpederim ve kaynım kendisiyle ilgilenmedi diye nişanlım gelince sen beni nasıl hasta hasta bırakıp gidersin demiş.ne suçu varsa... diğerleri umursamıyor ama nişanlım onu çok önemsiyor ve şu an morali çok bozuk.neden annene evdekilere kızması gerekirken sana kızıyor diye sormadın mı dedim o da bana 25 yıl emek vermiş kadın olur mu öyle şey diyor. Allahım bizim de annemiz babamız var ama şanslıyım ki çok anlayışlılar. şu anda hiç huzurumuz yok ne en güzel zamanımızda rahatça gezebiliyoruz ne de görüşebiliyoruz. annesi kıskanır diye bizde bile çok oturmuyor. bunları yazmak birz olsun içimi açmamı sağladı çünkü ailemle de paylaşamıyorum yanlış anlarlar diye....:çok üzgünüm:
haklısın biraz geçsin aradan da bu konuyu iyice konuşmak istiyorum nişanlımla.şimdi morali bozuk zaten yanlış anlayabilir söylediklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?