Kayınvalidemin "çocuk yap" ısrarı

Ha bir de torunu olsun diy kırk takla adam kayınvalidem iki torun sahibi olduktan sonra bakıcıyı işten çıkardığımda anne birkaç ay sen baksan tekrar kadın bulmasam çocuklarında psikolojileri bozuluyor birkaç ay idare edebilirsen daha sonra da kreşe vereceğim küçüğü dedim büyük zaten okula gidiyor dedim bana ne dedi biliyor musunuz banamı güvendin doğurdun iki tane çocuğu şimdi siz olsanız bu kayınvalideyi ne yaparsınız bende durur muyum daha düne kadar torun torun diye yanıp tutuyordun şimdi oldu bana mı güvendin doğururken diyorsun 6 aylık evliyken adımı acaba bu gelin kısır mı çocuğu olmayacak mı diye çıkarmayı biliyordun dedim aaa ben ne zaman öyle demişim dedi bende işine gelmiyor galiba anneciğim bundan sonra seninle her konuşmamızı bant kaydına alıp zamanı gelince dinleteceğim dedim.:ssz::ssz::ssz:

insanlara süt danası muamelesi yapan insanları boğmak istiyorum, hayır yani benim özelimden onlara ne, oyuncak mı bu yaa, kimileride der ki sen doğur ben bakarım yahu belki doğurmaya korkuyorum zaten, ya da istemiyorum, basit bi kelime is-te-mi-yo-rum,güzellikle olmuyosa sende üslubunu sertleştir, giderek sertleştir olmazsa sende ağla zırla madem işin kuralı bu, yatak odama karışmayın de kes at

Ayyy ne doktormuş nerde kim bu doktor :9:
Eşinde de şüphe olmuştur o gizli gizli spemiyogram yaptırmış bile olabilir :9:
Evet baskı çok kötü birşey her konuda sinir oluyorum. Herkesin bir karakteri hayat görüşü var. Kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor hep bir dayatma söz konusu. Onlar çok tecrübeli ya ondan bunların hepsi.

Özel bir hastanede kadın doğmu bölümündeydi. Sürekli ona gittim zaten ama oğlum 3.5 yaşında hala orada mı onu bilemiyorum tabii.

Ha bir de torunu olsun diy kırk takla adam kayınvalidem iki torun sahibi olduktan sonra bakıcıyı işten çıkardığımda anne birkaç ay sen baksan tekrar kadın bulmasam çocuklarında psikolojileri bozuluyor birkaç ay idare edebilirsen daha sonra da kreşe vereceğim küçüğü dedim büyük zaten okula gidiyor dedim bana ne dedi biliyor musunuz banamı güvendin doğurdun iki tane çocuğu şimdi siz olsanız bu kayınvalideyi ne yaparsınız bende durur muyum daha düne kadar torun torun diye yanıp tutuyordun şimdi oldu bana mı güvendin doğururken diyorsun 6 aylık evliyken adımı acaba bu gelin kısır mı çocuğu olmayacak mı diye çıkarmayı biliyordun dedim aaa ben ne zaman öyle demişim dedi bende işine gelmiyor galiba anneciğim bundan sonra seninle her konuşmamızı bant kaydına alıp zamanı gelince dinleteceğim dedim.:ssz::ssz::ssz:

tamam sen mimlenmiş gelin oldun :9::9:

insanlara süt danası muamelesi yapan insanları boğmak istiyorum, hayır yani benim özelimden onlara ne, oyuncak mı bu yaa, kimileride der ki sen doğur ben bakarım yahu belki doğurmaya korkuyorum zaten, ya da istemiyorum, basit bi kelime is-te-mi-yo-rum,güzellikle olmuyosa sende üslubunu sertleştir, giderek sertleştir olmazsa sende ağla zırla madem işin kuralı bu, yatak odama karışmayın de kes at

eveeeeeeeeett yatak odama karışmayın güzeeell :9: en kibar hali bu olur anlamazsa açık açık söylerim artık :9:

tamam sen mimlenmiş gelin oldun :9::9:

Aynen öyle ama şimdi çok rahatım konuşurken iyice düşünüp taşınıp konuşuyor. Az çektirmedi bana zamanında ama şimdi daha dikkatli sessiz kaldıkça iyi gelin olmuyorsun ayrıca kendini yiyip bitiriyorsun ben kendimi yiyip bitireceğime söylüyorum o kendini yiyip bitiriyor. :1::1::1::1::1::1::1:

en güzel cevap, bu bebeği ben bakacaksam bırakta ne zaman olacağınada ben karar vereyimdir.

gece bebek uyanıp saatlerce ağladığında kv yanınızda olmayacak.. evliliğin tadına varın, gezin tozun derim..

çok tuhaflar gerçekten ya.

Ben de daha evleneli 1 sene olmamışken çocuk çocuk diye tutturdu kv. Hatta benim mi çocuğum olmuyor diye doktora bile gitmemi istedi. Hatta o bile değil, dedikoducu komşuları var kadınlar her gördüklerinde çocuk var mı falan diye soruyorlardı. Artık size ne benim yatak odamdan diye patlayacaktım.

kv dua etsin bu çocuğu ben de istiyordum yoksa daha çok söylenirdi çocuk çocuk diye.

Ben Kv ile görüşmüyorum ve 3,5 senellik evliyim.
İlk yılımızda da görüşmemiştim onunla, görüştüğümüz zamanda hadi çocuk zamanı, torun seveyim demedi.
Kızından bitane var zaten.
Benimki de sizinkilerin tam tersi,birde çalışıyorum, şimdi zamanı değil diye de düşünmüş olabilir dicem ama bence benim kv benden çocuk istemiyo oğluna.:51:
Sanki başkasını bulucak:31::31:

insanın inadına yapası gelmez. nefret eidyorum baskıdan. konu komşu akrabaya böbürlenecekler diye gelinini kullanmaktan başka bişey değil bunların yaptıkları.gelinde kişilk tercih vs var mı yok mu umurlarında mı acaba

canım bende 1 yıllık evliyim aynı şey bizdede oluyo sürekli eşimede banada söylüyo çocuk yapın artık herkes soruyo falan torun sevelim diye bende her sordugunda kendimizi hazır hissetmiyoruz anne ne maddi ne manevi diyorum yoksa çocuk yapmak sorun degil diyorum sende boşver takma söylesinler dursunlar hayatımızı onlara göre yaşayamayız:9::9:

of ya aynı durum bizde de var kayınvalidem,görümcelerim durmadan yılmadan sorarlar 2. ne zaman diye.bıktım usandım henüz düşünmüyoruz demekten,kızım 5 yaşında şu an, 2 yaşından beri durmadan çocuk yap çocuk yap onlara neyse.aslında hepsi biliyo ev alacağımızı çalışmam gerektiğini ama nafile bende bıktım tatlı dille anlatmaktan artık sorduklarında,bende biliyorum çocuk yapmayı ama hangi parayla o kadar borcun içinde diyorum.
misal dün görümcem eşimi sıkıştırıyor yaşınız geçiyor hani çocuk diye eşimde haşladı ablasını of ya annem gibi ne sorup duruyorsun sende bende biliyorum çocuk yapmayı zamanı var daha dedi:3::3:

neden ikide bir bana aynı soruyu sorup duruyorsun....birdaha bunu duymak istemiyorum..nasıl olsa hamile olduğumda söylerim size....

bunu de.

konuşan çok olur sanki onlar dedi diye yapçaksınız yada yapmıcaksınız , beni m kv de de önce ev araba alın ondon sonra yapın diyo yani 10-15 sene sonra yaw menopoza girerim ben o yaşta ooohhooo herkes başka işte

Aslında hiç kimse yap ya da yapma diye yorum ya da baskı yapmamalı. Sonuçta hepimiz koca koca insanlarız. Çocuğun ne zaman yapılacağını ya da yapılmayacağını biliriz.

Ben Kv ile görüşmüyorum ve 3,5 senellik evliyim.
İlk yılımızda da görüşmemiştim onunla, görüştüğümüz zamanda hadi çocuk zamanı, torun seveyim demedi.
Kızından bitane var zaten.
Benimki de sizinkilerin tam tersi,birde çalışıyorum, şimdi zamanı değil diye de düşünmüş olabilir dicem ama bence benim kv benden çocuk istemiyo oğluna.:51:
Sanki başkasını bulucak:31::31:

:)) okurken gülümsedim :9:
bulurlar merak etme yeter ki arasın

konuşan çok olur sanki onlar dedi diye yapçaksınız yada yapmıcaksınız , beni m kv de de önce ev araba alın ondon sonra yapın diyo yani 10-15 sene sonra yaw menopoza girerim ben o yaşta ooohhooo herkes başka işte

senin kv'de abartmış :9:
bastonla mı gezicekmişsin çocuğum peşinde.
Ol-du anne beni pusete o koyar sallar artık deseydin :9:

senin kv'de abartmış :9:
bastonla mı gezicekmişsin çocuğum peşinde.
Ol-du anne beni pusete o koyar sallar artık deseydin :9:

acaba doğurabilirmiyim o yaşta o değil oğlunu dolduruşa getirmese bari söylenerek , yok yok o kadar da gelmez herhalde hoş daha 2 aylık evliyiz 2 yıl sonra falan düşünüyoruz zaten hemen değil ama 15 yıl beni bozar yani ev mi çocuk mu tabi ki çocuğu seçerim herkesin derdi başka işte :ssz:

biz baştan söylemiştik 2.5-3 yıl düşünmüyoruz diye
onlarda cok istemelerine rağmen kabullendiler
geçenlerde kayınvalidemi köyden bir akrabası aradı çok merak bir tip sordu torun yok mu daha (sanki kendi bakıcak bu devirde kolay sanıyorlar)k.validemde seneye inşallah dedi sevindim bunu duyduğumda:1:
2013 yaza baslıycaz çalışmalara Allah nasip ederse:emir_bebek:
çocuğa bakacak olan biziz herkes ahkam kesiyor anlayamıyorum inşallah anlar seninki de
:34:

sana yine evlendikten 1,5 sene sonra baskı yapmaya başlamışlar.
Benim kayınvalidem balayıdan döndüğüm akşam "nasıl geçti eğlendiniz mi? e artık torun istiyoruz bi temel atın" dedi.
teyyallaamm dedim geçtim.Ben de 1,5 senelik evliyim ve hala hı hı deyip geçiştiriyorum.
kendi konuşur kendi dinler..

Back
X