valla ne diim siz şanslıymışınız çünkü sadece k.valideniz diyor ve 1.5 yıl sonunda. ben daha 1.5 yıllık evliyim 2.hamileliğim ilki düşük oldu, daha evlendik ilk ayda başladılar. Biz torun istiyoruz diye. Ben babamla bazı şeyleri konuşmaktan bile çekinirken k.pederim herkesin içinde artık yapın dedi. Görümcem bekardı ozamanlar, her konuda bi şekilde çocuğa getirirdi, yeğen istiyorum derdi. Sanki kendisi bakıcak. Bende ne kadar istememe rağmen onlar sordukça soğurdum. Sonra mayıs ayında hamile kaldım, baştan sorunluydu kanamalarım vardı. Hastanede yatarken bi kalkıp gelemedi k.validem. Hoş gelmesini istemezdim ama düşünmesi gerekirdi, çalışıyorum, kanamam var yatmam gerekiyor, oğluna bari bakmaya geleydi. Kürtaj oldum, annem geldi, eve geçtikten sonrada onlar geldi, k.validem beklemenize gerek varmı die sordu.
Kötü niyetli insan değiller ama çocuk konusunda çok ahım var üstlerinde. k.validem hep hayırlısı olsun derdi, güya karışmazdı, onlara gittiğimizde yattığımız odaya, ortada bişi yokken beşik aldı kurdu, neymiş misafir gelince yatırıyormuş. Sürekli gelen bebekli misafiri var sanırsın. Kürtaj oldum, insan düşünüp kaldırmazmı o beşiği, kaldırmadı, nezaman kızının çeyizlerini biyere sığdıramadı ozaman kaldırdı.
Ama napalım işte, eşlerimizin ailesi, atsan atılmaz satsan satılmaz. Allahtan benim annem babam baskı yapan insanlar değildi, derdim olmadı. Anneme dert yanardım sıkıldıkça. takmamak gerekiyor. He deyip geçecen ters bişi söylesen eşinle aran bozulacak. Saçma sapan bişi için değmez. Sabret braz.