Kızlar kayınvalidemle bir araya gelmek istemiyorum çünkü herşeyi abartarak yaşar.Şimdi yanlarına gidicez izin için o on gün nasıl geçecek bimiyorum hiç,7 aydır torunumu görmüyorum sen yemek yapacaksın ben torun sevicem diyor telefonda ama daha önceki seferde yemeğime eksikler bulduğu için yemek yapmak istemiyorum.Kızım 8 aylık oldu kayınvalidem yanına gidince çocuk ne uyusun isticek nede ben mama yediriyim,sürekli bizimle sırnaşık bi ilişki içinde olmak istiyor.Bir tane kaynım var 24 yaşında o bikaç yıl içinde evlenirse kayınvalidem bizden elini biraz çeker diyorum.Çünkü kaynım aynı ilde oturacak ama biz hiçbirzaman yakın olmicaz işimiz için.Dayanamıyorum olmuyor falan diyip duruyor kayınvalidem bende o zaman kaynım evlensin sana teselli olur diyorum,yok olmaz onun yeri ayrı sizinki ayrı helede sizinki benim ilk torunum diyor ben daha çok sinir oluyorum,demekki kaynım evlensede bişey değişmeyecek diye.Kızlar siz ne düşünüyorsunuz kaynım evlenince birşeyler değişirmi?Fikirlerinizi yada yaşadıklarınızdan örnek olarak sizde işe yaradımı öğrenmek istiyorum?