- 8 Temmuz 2015
- 119
- 56
- 13
Eşinin anıları var diye evden çıkmak istemiyordur kendinizce sizde haklısınızKonu herzamanki dibi k.v . Ben bes yildir evliyim. K.babam ve k.v. beni cok severdi .nisanlandigimdan ber onlarla hic sorun yasamadim. Herzaman iyi anlastik. Cocuklarimin ve benim uzerimde haklari cok. Nerdeyse butun ihtiyaclarini karsilardi k.babam . Ilk cocugumun neredeyse herseyini aldi. Besigini dolabini surekli mamasini tuvalet egitimine kadar bezlerini bep onlar ustlendi. K.babami anlatiyorum cunku konuyla.alakali. banada ayni sekilde ehliyet aldim butun masraflarini o karsiladi harcliklar v.s. ne istersen tabi ben.istemezdim o zaman da uzulurdu. Babamdan daha cok hakki vardir uzerimizde .Allah rahmet eylesin. Gecen sene temmuz atinda onu kaybettik. Hic beklemedigimiz bi sekilde. K.v de cok iyiydi ne zamn ihtiyac duysam kosar gelirdi . Tabi k.babamin vefatindan sonea cok degisti . Zaten yalniz kalamiyordu. Herzaman yatiya onlara gidiyorduk. Esimin bir abisi ve bir kizkardesi var . Abisi gil is dolayisiyla baska bir sehre tasindi. Gorumcem ise oglu okula gittigi icin kisin sadece haftasonu k.v de kalabiliyor. Ve nen haftanin 5 gunu orda kalmak zorunda kaliyordum. Bi sura sinra cok zor gelmeye basladi. Ben cok yoruluyordum evi tek oda sobali ve soguk. Iki kucuk cocugumla ve eskmle her hafta gitmek zorunda birakiyor bizi . Tek basina kalamiyor. Bize tasinmasini istedik gelmiyor evimden cikmam diyor. Ve daha bircok secenek sunduk yalniz kalmamasi icin . Hicbirini kabul etmiyor. Ve bu arada davranislari cok degisti herseyden hemen bikiyor cocuklarin oyun oynamasina bile katlanamiyor. Her firsatta laf carpiyor. Ben hep anlayisla karsiladim. Asla saygisizlik etmedim. Etmiyorumda. Ama cok sıkıldim artik hersey bi yana evimi birakip bes gun orda kalmak cok zor geliyor. Sosyal hayat sifir oldu . Arkadaslarimla gorusemiyorum. Hicbi istedigim seyi yapamiyorum. Esim de ayni durumda ama annesi sonucta yalniz birakamam diyor haklida asla boyle bisey istemedim zaten.1 aydir gitmiyoruz okul tatil gorumcem kaliyor bazen saadece oglu kaliyor. Ama kadin triplerde. Aramasam aramiyor. Zarzor konusuyor benimle sanki. Sirf esim icin gidip kaliyorum esim beni hicbi konuda kirmaz cok iyidir ama anneskni de birakamiyor. Belki k.v k.banamin olumunu atlatamadi o yuzden birazda alttan aliyorum .ama icten ice yipraniyorum .. Neden yalniz kalamiyor anlamiyorum. Esim sabret biraz daha lutfen diyor. O yuzden sesimi de cikaramiyorum oda uzuluyor . Boyle aradayim iste . Paylasmak istedim . Yorumlara acigim.