• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin diğer gelinine davranışları

uyuzumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
75
0
86
İstanbul
öncelikle merhaba.aslında bir problem değil bu ama canımı sıkıyor.ben 5 sene önce evlendiğimde kaynanam beni istemez beğenmez gibi davrandı hep.insanların yanında burun kıvırmalar,laf sokmalar,eşimle yalnız bırakmamalar,yolda eşimin elinden tutup yürümeler filan...neyse geçti gitti dedim hep.şu an şükür iyiyiz. ama kaynım evleniyor ve nişanlısına o kadar iyi davranıyorki ne laf sokuyor ne burun kıvırıyor görünce şok oldum.madem öyle bana niye yaptı.benim neyim vardı.yanlış anlamayın iyi olsunlar tabi ama ben kişiliği böyledir diye olayları unutmak isterken bunları görmek canımı çok sıktı.ister istemez soğudum yine ve konuşmak filan istemiyorum.siz olsanız ne hissederdiniz?

walla nacizane yorumum
size o kadar gicikki
diger geline sizi sinir etmek icin iyi davraniyor
belki onuda sevmiyor ama
size olan gicigi daha fazla
benim ilk düsüncem bu oldu..yanlis anlamayin :)

ben olsam ne yaparlarsa yapsinlar
bende uzak olsunlar der sallamazdim
sizde öyle yapin
bosverin :)

ben olsam bozulurdum ve tavır koyardım kayınvalidem bile olsa.hem ne demek ogluyla el ele tutuşup yürümek ne saçmaa yaaa

walla nacizane yorumum
size o kadar gicikki
diger geline sizi sinir etmek icin iyi davraniyor
belki onuda sevmiyor ama
size olan gicigi daha fazla
benim ilk düsüncem bu oldu..yanlis anlamayin :)

ben olsam ne yaparlarsa yapsinlar
bende uzak olsunlar der sallamazdim
sizde öyle yapin
bosverin :)

yorumun için teşekkürler.bana zaten gıcıktı nişanlıyken ama ben ona hiç bişey yapmamıştım.herkes seni kıskanıyo derdi belki de doğrudur.takmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyo işte:51:

ve bence onun elti adayına bu şekilde iyi davranmasıda seni rahatsız edip sinir ettirmek içindir.kayınvaliden kaç yaşında merak ettim cnm

ve bence onun elti adayına bu şekilde iyi davranmasıda seni rahatsız edip sinir ettirmek içindir.kayınvaliden kaç yaşında merak ettim cnm

canım çok yaşlı değil 45 filan yaşı.çarşıda ben elini bıraktığım anda eşimin eline yapışırdı.asla başbaşa bırakmazdı.oflayıp puflardı biz gülüp eğlenince.şimdi kendisi kaynımla kızı yalnız bırakmak için ortam hazırlıyor.gücüme giden bu.benim suçum neydi ki?:19:

Kayınvalideniz de acemilik dönemlerini yaşıyormuş demek siz yeni evlendiğinizde , şimdi tecrübe kazanmış gibi.

Belki de size yaptığı hataların aynısını yapmak istemiyordur 2.gelinine
.

yaşı çok gençmişşş.valla çok haklısın insan çok snir olur böyle bir duruma ama seni kendiylemi kıyaslıyor anlamadım yada oğlunamı çok düşkün kii

uzak durun mesafeli olun uzaktan izleyin bakalım hala böyle davranıyormu.bosverin derim aslında eşinizle mutluysanız cok sık görüşmeme imkanınız varsa görüşmeyin

canım sen de bır sorun oldugundan degıl,ıkınız bır olup o'na cephe almayın dıye yenı gelıne ozel davranıyor tabıkı de

Kayınvalideniz de acemilik dönemlerini yaşıyormuş demek siz yeni evlendiğinizde , şimdi tecrübe kazanmış gibi.

Belki de size yaptığı hataların aynısını yapmak istemiyordur 2.gelinine
.

evet haklısın.çünkü evlenirken eşime artık bizi unutursun, karın var senin deyip durdu o zamanlar.

evet haklısın.çünkü evlenirken eşime artık bizi unutursun, karın var senin deyip durdu o zamanlar.

Sanki çocukların yeni oyuncakları olunca diğerlerinin yüzüne bakmaması gibi algılıyorlar dimi , işte zamanla alışacakları " bir aileye sahip olması " . Bu da dediğim gibi zamanla oluyorçç

yaşı çok gençmişşş.valla çok haklısın insan çok snir olur böyle bir duruma ama seni kendiylemi kıyaslıyor anlamadım yada oğlunamı çok düşkün kii

ya öyle durumlar oldu ki.mesela gelen misafir beni beğenip gelinin güzelmiş dediğinde insanları yanında burun kıvırırdı bana.şimdi bı kız için olumsuz yorumlar yapan insanlara karşı bir savunuyor kızı görmeniz lazım.tabiki savunsun gelini sonuçta ama bana yapılan iltifatlara niye katılmıyordu.burun kıvıracağına gülümseyemezmiydi?o kadar utanıyodum ki insanlardan istenmeyen gelin durumuna düşürüyordu beni

o bayıldıgı kızdan düğünden sonra iyi bi darbe yer hiç merak etmeee

yine de istemem kötü olsunlar boşver.sadece bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum ben.unutamıyorum nikahımda oflayıp pufladığını.kaynımın nişanında 32 dişi birden görünüyordu.galiba beni gerçekten istemedi.

yine de istemem kötü olsunlar boşver.sadece bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum ben.unutamıyorum nikahımda oflayıp pufladığını.kaynımın nişanında 32 dişi birden görünüyordu.galiba beni gerçekten istemedi.

cnm bende nişanlıyım inanki nişanda olan ufacık bişeyi bile beynimden silemiyorum yani haksızlık unutulmuyor

Back
X