• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin diğer gelinine davranışları

ah bu kıskançç kompleksli hazımsızz eltilerrrrr:40:maalesef benimde başımda var Allahdan kayınvalidem eşit davranıyor ona daha torpilli davransa kaldıramammm:3:

benim de kaynanam ilk gelinine yapmış yapacağını şimdi bize o kadar yapamıyor .büyük eltim ikinci elti gelince onunla samimi olmuşlar sonra bir kavga etmişler, ikinci eltim kaynanasını pek sever yani diğerini ona kötülemiyor ama kendine çekmeyi başarmış ne laf söylesede o daha iyi oluyor diğeri o kadar diğil. yani ilk gelinler her zaman biraz çekiyor. bence samimi ol ama kaynananı kesinlikle kötüleme çünkü gün gelip siz kötü olduğunuzda çıkıyor bunlar ortaya söylemedi deme... sonunda yine sen kötü olursun:33:

kötüleme olmaz zaten.çünkü gelen 2. eltinin sırf yalakalık için bile olsa lafları kaynanaya taşıma riski olabilir, sadece hazırlıklı olması gereken konularda küçük bi hatırlatma yapacam. çünkü yeni gelecek olan kızada inan çok acıyorum, benim gibi hasta olmasın, yıpranmasın... zaten maymun gözünü açsın (2. elti ). kv.lerimin oyunlarına hazırlıklık olsun. benim çok ahımı aldılar, cicim aylarımı berbat ettiler, balayımda bile neler yaptılar, kmlerce ötede bile beni sinir krizine soktular,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

:)) Kayinvaliden seninle beraber ciraklik donemi gecirmis.
Acikca kiskanmis.
Artik usta olmus ve bu durumdan siyrilmis.
Diger gelinine samimiyeti de bundan dolayi olabilir.
Bende ilk gelinim.
Birden kendimi dusundum de sizin yerinize.
Kayinvalidemin daha birseyini gormedim ama gorumcem onu aratmiyor sagolsun:))
Ikinci gelin gelince neler olur bakalim.

herkessin evliliğinde mutlaka sorunlu biri oluyor demekki

yaşının genç olması ve belki sen ilk gelinsen tüm tecrübesizliğini ve kıskançloığını sen de çıkarmış olabilir.. şimdi sana nispet için de diğerine iyi davranıyordur sen hiç takılma yanlarında ve aralarında olma.. z amanla herkes birbirini gerçek yüzünü görür.. hem diğer geline iyi davranıyor diyorsun ama sorsan onun da sinir olduğu şeyler vardır bence...

o konuda haklısın kızda dertlidir belki.ama kızın ailevi ve maddi durumu kötüymüş.o yüzden bence evleneceği için şükrediyor sesini de çıkarmaz

bende kayınvalidemin ilk geliniyim, banada o kadar eksik şeyler yaptıgı gibi, yapılmaması gerekli, şeyleri yaptı, söylenmemesi gereken şeyleri söyledigi gibi, söylenilmesi gereken şeyleri hep sakladı..
velhasıl kelam bir kaynım daha var, bende acemiliğini çıkardı, bunu alev bir kenara not etti, bi elti adayım gelsin ondan önce ben samimi olucam, ondan sonra kendisi nasılda dışarda kalacak görecek, allahımın izniyle bekliyorumm, o yaptıklarının cezasını allahtan bulacak ama benimde çok canımı yaktı, elbet bir gün ekdigini biçecekkk

canım ben farklı şehirde olduğum için ikisi daha yakınlar.gerçi çok sıkı fıkı olmakta istemem.allaha havale ettim ben

canım bende nişanlıyken çok zorlandım hemde ne zorlanma bi eltim wardı ki baş belası hala da öyle ... sana tawsiyem kaynananla arana mesafe koy eşin zaten olayların farkında olur we sana ses çıkaramaz ama eltine bu durumu hissettirme sonra yine suçlu sen oluyosun benle geçinemedi gelen yeni gelinle de geçinemedi olur adı

ben kimseye ne bişey söyledim nede tepki verdim zaten.içimde yaşıyorum herşeyi.eltimle sorunum yok bişeyde demem kıza.onon suçu yokki

Back
X