Kayınvalidemin ekran resmi

Oğlunu karısı varken tuvalettede götürmezsin ya. Bunun dışında olanlari kayinvalidem de yapıyor eşime oda düşkün ama eşim ikimizin arasıni dengeliyor. Ne çok benci ne cok anneci bu yüzden beni rahatsiz etmiyor.

Şöyle düşünüyorum tabi ki annelik içgüdüsü o şekilde davranıyordur yaşamadım bilmiyorum ama evlenince bir tık ger planda durulması taraftarıyım karı koca birbirine alışsın birbirini tanısın sonra da eş kişisi karısından annelik bekliyor sonra yetememezlik duygusu başlıyor

Kayinvalideme telefon aldik esimle birlikte. Ekrana esimin fotosunu koymus. Her ama her gorusmemizde bak oglum senin fotografin her gece yatmadan bana bakiyorsun her sabah ilk sana bakiyorum diyor. Bunu onlarca kez duydum. Esimin annesi esime asiri duskun bu arada. Ölür biter ogluna ama nasil bir gosteris gormeniz gerekir. Onlara gittigimizde esimi ayakta gordugu her an sarilir kosup. Sarilsin opsun ama gercekten gozume sokacak kadar abarti. Esim ameliyat olmustu yeni evlendigimizde ordek aldim ben sana ordege yap tuvaletini diye o kadar israr etti ki unutmamisim halen. Ordegin ne oldugunu bile bilmiyordum. Salonda kendisi koca oglunun tuvaletini yaptirmaya kalkti ama tabiki esim kabul etmemisti.
Bu arada ben haftaicleri sehir disindayim. Haftasonu evime esimin yanina donuyorum. Tum hafta anne ogul hic gorusmezler. Oglu yalniz iyi mi birseye ihtiyaci var mi umrunda degil. Ben eve gittigimde gorusecegi tutar kayinvalidemin. Iki gun boyunca kac kere arar. Ne yapiyorsunuz bugun planiniz ne goruselim...ben bunlari bunlari yaptim sunlari yedim diye gununun ozetini verip telefonda maksimum sure tutma pesinde. ziyarete gideriz her haftasonu. Evden mi geldiniz simdi nereye gideceksiniz sorulari olmadan gun gecirdigimi bilmem. bu aralar hastaliga takti bir de. Hastaneye gidip test yaptirip tum gun sonuclarini anlatip esime randevu aldirip hastaneye goturtme cabalarinda. Bir de cok korkarmis o testleri nasil yaptiracakmis. Bir kizi ve torunu da var bu arada. Esiyle anlasama da birlikte yasiyorlar. Siz soyleyin bu abarti durumdan kurtulabilmek icin ne yapabilirim. Bu anlattiklarim yaptiklarinin yuzde besidir belki. Merak ettiginiz varsa siz sorun anlatiyim. Aklima geldikce ekleme de yaparim. Bahsettigim normal bir anne sevgisi degil. Kiskandigim da yok. Gercekten rahatsiz edici bir boyutta gosteris soz konusu.
Bunu değiştiremezsin canım kv let oğullarını bizden kıskanıyor.Benim kv de benim gözüme sokacak şekilde abartı sevgi gösterileri yapardı önceden sırtım ürperirdi çok çirkin ve yapmacık gelirdi.Şimdi artık takmıyorum gül geç sen de her haftasonu da görüşmeyin mesafenizi koyun derim

Konu başlığı anlamsız. Ekran resmi değil ki sorun. Kadının oğluna olan aşırı bağımlılığı. Yani diğer şeyler.olmasa.ekranina resim koysa ne olacak derdim

Değerli analar, kendi oğluşlarinizi düşünüp yorum yapmışsıniz ama konu eski, konu sahibi de uzun süredir girmiyor siteye. Zaten daha sonra baska olaylar da olmuştu diye hatırlıyorum.

Back
X