- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.435
- 598
bikere göndermeye çalıştım gitmedi birkerede gonderdim anası afra tafra yaptı diyorum ya mecburusuz gibi davraniyo
Uygun bir dille, cocuklarin bir araya geldiklerinde yaramazlik yaptiklarini, hamile oldugunuz icin peşlerinde kosturamadiginizi falan söyleyin.iyi akşamlar hanimlar mübarek ramazan ayında insani zorla günaha sokuyolar. sizce abartiyomuyum fikrinizi almak istedim.
bu akşam iftara misafirlerim var anaokulundaki oglumunda karne alma günüydü sabah ona gittim öğleden sonra anca geldim acele acele iş yapıyorum.
kv eltisinin oğlu oğlumla yaşıt bugün misafir geleceğini bile bile bana yollamış keyfii ayrıca çocuk dışarda oynamış üstü başı kir içinde en azından üstünü başını temizle öyle yolla.
hanımlar bu sorumsuzluk degilmi ben çocuklarımi gerçekten kimsenin evine yollamam eltimle altli üstlü oturuyoruz oraya bile yollamam benimle gidebilir ancak kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda deil . kendisi çok titiz biri deil ama ben öyle deilim oğlum dışardan gelince el ayak yüz yıkanır üst deisilir salona sokmam onu öyle asla. zaten benim iş yapman zor 7 aylik hamileyim ve zor geciyo bunu biliyo bile bile yapması çok yanlış.
(ayrıca bu durum hep böyle kimsenin çocuğunu istemez ama heryere çocuğunu yollar )
İstediği tafrayı yapsın, öyle rahat rahat göndermemeyi öğrenecek.bikere göndermeye çalıştım gitmedi birkerede gonderdim anası afra tafra yaptı diyorum ya mecburusuz gibi davraniyo
Ay boşverin ne yaparsa yapsın yani.bikere göndermeye çalıştım gitmedi birkerede gonderdim anası afra tafra yaptı diyorum ya mecburusuz gibi davraniyo
bikere göndermeye çalıştım gitmedi birkerede gonderdim anası afra tafra yaptı diyorum ya mecburusuz gibi davraniyo
galiba artık öyle yapicam çok bunaldimKarşınızdaki arsız bir insan. O yüzden çekinmeyin ne demek gönderdim gitmiyor. Açacaksınız kapıyı hadi çocuğum işim var x de uyuyacak deyip yollayacaksınız. Ya da yolladığında kapıyı açmayacaksınız ve yahut hafif aralayıp müsait değilim diyecek ve kapatacaksınız. Daha da anlamıyorsa gemileri yakacaksınız. Yeter artık bana mı doğurdun çocuğu yollayıp durma diyeceksiniz. Öfff çok sinirlendim benim bir komşum da Aynen böyledi dediklerimi uyguladım ve anladı çok şükür.
Akrabalik kavramlariniz ne ilginc. Kv'nin eltisinin oglu kocanizin amcasinin oglu yani kuzeni olmuyor mu? Kv'niz Kp ayri mi, baska birisiyle mi evli?iyi akşamlar hanimlar mübarek ramazan ayında insani zorla günaha sokuyolar. sizce abartiyomuyum fikrinizi almak istedim.
bu akşam iftara misafirlerim var anaokulundaki oglumunda karne alma günüydü sabah ona gittim öğleden sonra anca geldim acele acele iş yapıyorum.
kv eltisinin oğlu oğlumla yaşıt bugün misafir geleceğini bile bile bana yollamış keyfii ayrıca çocuk dışarda oynamış üstü başı kir içinde en azından üstünü başını temizle öyle yolla.
hanımlar bu sorumsuzluk degilmi ben çocuklarımi gerçekten kimsenin evine yollamam eltimle altli üstlü oturuyoruz oraya bile yollamam benimle gidebilir ancak kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda deil . kendisi çok titiz biri deil ama ben öyle deilim oğlum dışardan gelince el ayak yüz yıkanır üst deisilir salona sokmam onu öyle asla. zaten benim iş yapman zor 7 aylik hamileyim ve zor geciyo bunu biliyo bile bile yapması çok yanlış.
(ayrıca bu durum hep böyle kimsenin çocuğunu istemez ama heryere çocuğunu yollar )
mecbur görüyo benim oğluma amcasi hediye aliyo yada eşim yigenlerine aliyo niye bunada almadılar diye laf yapiyo. kv eltimin yada bnim çocuğumu gezmeye goturuyo zaten sen hiç x i alma diye laf yapiyo hepimiz şikayetçiyiz ama kimse bişey demiyo diyemiyo daha dogrusuNeden anlayış bekliyorsunuzki? Ben çocuğumu göndermiyorum onun da bunu anlayıp göndermemesi gerekmez mi demişsiniz ama bu sizin düşünceniz neden karşı taraftan böyle bir adım bekliyorsunuz?
Kabul etmeyin, müsait değilim deyin, siz sessiz kalırsanız millet yolunacak kaz arar.
Otursun baksın çocuğuna, afra tafra yapıp üste çıkıyor sizde siniyosunuz.
mecbur görüyo benim oğluma amcasi hediye aliyo yada eşim yigenlerine aliyo niye bunada almadılar diye laf yapiyo. kv eltimin yada bnim çocuğumu gezmeye goturuyo zaten sen hiç x i alma diye laf yapiyo hepimiz şikayetçiyiz ama kimse bişey demiyo diyemiyo daha dogrusu
Akrabalik kavramlariniz ne ilginc. Kv'nin eltisinin oglu kocanizin amcasinin oglu yani kuzeni olmuyor mu? Kv'niz Kp ayri mi, baska birisiyle mi evli?[/QUOTE normalde tabiki eşimin kuzeni diyorum bu çok gözüme battığı için bilerek öyle yazdım diğerleri için hep eşimin kuzeni derim zaten
yaramazlık yapıyolar ve çok kavga ediyolar ve sürekli yollayinca insan bunalıyoBen esimin kuzenleri gelsin diye gozlerinin icine bakiyorum valla,cunku oglumla oynuyorlar. Siz de madem kapidan ceviremediniz,o zaman cocuga oglunuzun kiyafetlerinden verin temiz temiz giysin sonra da oynasin. Siz de isinize bakarsiniz.
Çocuğu yollayin kadınla da konuşun olsun bitsin. Nedir yani.iyi akşamlar hanimlar mübarek ramazan ayında insani zorla günaha sokuyolar. sizce abartiyomuyum fikrinizi almak istedim.
aaaa çocuk sevilmez mi ben bütün apartmanın çocuklarına bayılıyorum.keşke 5 er 10 ar hergün bana gelseler ne güzel cıvıl cıvıl yaşama sevinci veriyorlariyi akşamlar hanimlar mübarek ramazan ayında insani zorla günaha sokuyolar. sizce abartiyomuyum fikrinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?