kayinvalidemin eltisinin cocugu

Kizimin arkadaslari gelecek oldugunda ve misafirim gelecekse, yarim saat oynatirim. Sonra kizima arkadaslarini gecir derim, arkadaslari duyacak şeklinde. Neden gecireceginide anlatirim. Mesala baban geliyor veya misafir gelecek. Akrabada olsa aynisini yapardim herhalde, cunku uzaktaktan gelen bir akraba misafiri degil.. Ne de olsa baska zaman birbirlerini yeterince kadar göruyorlar.

kaç kere laf carptirdim anlamadı mahsus anlamazdan geliyo hem bn çocuğumu yollamıyorsam onunda anlayıp yollamamasi gerekmezmi
anlamazlar tatlım, bende böyle bi komşu var. Benim bi oğlum var ve karnım burnumda hamileyim, ilk 4 ay zaten yaşamıyodum ısrarla 2 tane çocuğunu birden yollardı. Kapıyı açmadım, 2 defa çocukları kapıdan çevirdim. Yok yine de anlamıyo. Gelip dağıtıp bi de oğlumu hırpalayıp gidiyolar. Geçen gün dedim ki benim halim ortada, eğilip kalkamıyorum rahatça zaten tansiyonum çok düşük dinlenmem lazım peşinizi toplayamam. Dağıtıp gitmek yok öyle, ayrıca bebek doğucak kusa bi zaman sonra uğraşamam ben dedim. 1 defa göndermedim oğlumu kimseye, ama bu fütursuzluk nedir ya? Kırılan kırılır küsen küser çok da tın. Üstelik bana müsait misin diye sormadan çat kapı çocuklarını yollayan komşunun kırılması da hiç umrumda değil.

Buraya şikayet yazacağınıza çocuğu evine gönderirsiniz. Sorun çözülür. 5 dakika bile almayacak iş için buraya upuzun konu açmanız çok enteresan.

Buraya şikayet yazacağınıza çocuğu evine gönderirsiniz. Sorun çözülür. 5 dakika bile almayacak iş için buraya upuzun konu açmanız çok enteresan.
buraya isteyen istediği konuyu acar diye düşünüyorum ahlaksızlık ve forum kurallarına aykırı bişey olmadığı sürece bana gore normal sürekli böyle olduğu için bayanlara fikirlerini sormak istedim normal mi benmi abartıyorum diye istemiyosniz cvp yazmsssiniz

Komsunun kizi vardi, annesine haber vermeden, disarda oynarken çat diye bize geliyordu. Ben yasiti da degilim halbuki ne buluyorsa bende sonra yemek yapicam, esim gelecek diyorum, daha benim babam eve gelmedi ama diyordu. Ay neler neler... Neyse ki tasindilar ama ben zaten kapiyi acmamaya baslamistim...

Hayir demeyi biliyorum neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…