ne koca anneden once gelir nede anne kocadan ikisininde yeri ayrıdır...evlilik yaptıgın zaman aile kuruyorsun anneme yeri geldimi kocamıda ezdirmem esimde anneme olur olmadık laf soyleyemez...kayınvaliden karı bulunur anne bulunmaz sozude biraz agır kacmıs zaten erkek annelerinde nedi bu ogullarına duskunluk anlamam...
katılıyorum sana ikisininde yeri apayrıdır. ama evlenince kendi ailemizi kuruyoruz eşimiz 1. sırayı alıyor dolayısıyla bazı annelerde kaygı oluşuyor. aslında kıyaslama bile yapılmamalı.. ana başka yar başka..
usluba neden takiliyor bu kadar :)
nikah memuruda diyor sizleri kari koca ilan ediyorum diye :)
neysene
ikisinin yeri ayri
ne kocam annemden ileridir
ne annem kocamdan ileridir ama su var
es bulunur anne bulunmaz kayinvalideniz dogru soyledi!
anadolu insani yada koyluler kari diye konusur
evet cirkin bir kelime heleki kabalar soyluyor genelde bunu
ama bazilarinin konusma tarzi ozellikle erkeklerin
tamam memurda "es" diyor ama erkekler "karim" demiyormu? :)
2 karı arasındaki farkı anlamamış gibi hala erkekler karım demiyor mu diyorsunuz ilgnç , neyse konuyu dağıtmayalım başka cvp vermiycem bu konuda
neysene
ikisinin yeri ayri
neysene
ikisinin yeri ayri
ah ah sorma aslında iyidr özünde ama hep birlikte olalım birlikte dolaşalım ister sanki oğluyla diil onunla evlenmişim uzakta oturanlara çok imreniyorum...bi kaynana vakası daha..ne isterler bizden ya... hakketten büyük bi gaf yapmış... zaten kaynanayla aynı evde,aynı mahallede aynı apartmanda oturanlara hayret ediyorum.. benimki 3 saat uzakta, telefonu bile yetiyor.. onlar iç içeler... Allah sabır versin hepimiz..
ne koca anneden once gelir nede anne kocadan ikisininde yeri ayrıdır...evlilik yaptıgın zaman aile kuruyorsun anneme yeri geldimi kocamıda ezdirmem esimde anneme olur olmadık laf soyleyemez...kayınvaliden karı bulunur anne bulunmaz sozude biraz agır kacmıs zaten erkek annelerinde nedi bu ogullarına duskunluk anlamam...
'' Karı'' kelimesine bende çok kızıyorum fakat bunun kimin ve ne anlamla söylediği önemli.. Bu lehçe farkıda olabilir, yahut alelacele söylenilen bir kelimede.. Küçümseyerek söylenildiğini düşünmüyorum.Bence takılmak gereksiz.
moon arkadaşımızın dediği gibi ikisi çok ayrı yerlerde, çok doğru bir yorum.. Ama yinede ben annemden önce eşim gelir cümlesini kuramazdım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?