meg senden alıntı yapamadım arkadaşım..
ama çok doğru söylemişsin bencede..
herkesin yeri ayrıdır evet..
ama burda dikkat çekici olan,bir kayınvalidenin bunu bu kadar aleni bir şekilde dile getirmesi..
bence kötü niyetli bir yaklaşımdan başka bişey değil..
gaf demekle çok iyi niyetli bir anlatım içine girmişsiniz diye düşünüyorum ben..
ne gaf,ne ima!
direkt lafı sokmuş!
evet resmen laf soktu...ben senden önce gelirim diye çok cahilce geliyor bana o annesi doğuran büyüten bende eşiyim çocuğunun annesi ne o benim yerimi alabilir nede ben onun çok kırıldım oda anladı kırıldığımı ama artık çok geç...
erkeğin karım demesiyle konu sahibi arkadaşın kaynanasının karı demesi arasında dağlar kadar fark var..
söyleyiş tarzı da bunu açıkça ortaya koyuyor zaten.. büyük gaf yapmış..
eşinizin de o laf söylendikten sonra araya girmesi gerekirdi.. ama belki ince düşünememiştir o an.. ya da kırılacağınızı düşünmemiştir..
siz yine de eşinizi suçlamayın.. hep o kaynanalar işte
oğluna,arkadaşımın yanında kayınvalidesi bigün şöyle demiş;
''kiminle evlenirsen karın o olur oğlum,ama anne öyle mi yaa!''
oylede 20 yasında evlenip 30 sene evli olanlar var anneyle gecirdigi vakitten daha cok zaman gecirmis karısıyla onlara sorsan esleri daha onemlidir:26: ya bence ister istemez kayınvalidelerde kıskanclık oluyor ya...
eşim çok arada kalıyo beni her zaman savunur...belkide biliyodur annesinin en acıyan noktası olduğun. ondan dememiştir bir kere daha bu konu açılmıştı hemde tam kadro bütün sülale.akrabasına dedi eşin mi önce gelir annenmidiye oda biliyo annesinin huyunu annem gelir dedi benim eşime sorsaydı aynı cevabı oda verseydi sanırım çok köt şeyler olurdu çünkü tamamen fesatca sorulmuş bi soru....
bende çok iğrenç birşeye tanık olmuştum bir arkadaşımın evinde. yaşlı teyze önce göğsünü gösterdi bunu verenmi kıymetli dedi, sonra belden aşağısını göstererk bunu verenmi kıymetli dedi..
ayy deli olmuştum ama tabi ben hiç öyleleriyle laf yarışına girmem.
o üslupla o mantığı savunan insanlara konuşsanda anlamazki. en iyisi kendimi yormamaktı.
bende çok iğrenç birşeye tanık olmuştum bir arkadaşımın evinde. yaşlı teyze önce göğsünü gösterdi bunu verenmi kıymetli dedi, sonra belden aşağısını göstererk bunu verenmi kıymetli dedi..
o üslupla o mantığı savunan insanlara konuşsanda anlamazki. en iyisi kendimi yormamaktı.
hayır teyze ikisini birden veren kıymetlidir.. de güzel bir cevap olabilirmiş şimdi aklıma geldi..
ben guler gecerdim boyle bir durum soz konusu olsaydi
lafinida verirdim
maraton degilki birileri birilerin onune gecsin herkesin yeri ayri
derdim
gelinleriyle yarisa giren kayinvalideler var sofrada oglu esine oncelikle ekmek servis ettigi icin
"benmi dogurdum o'mu dogurdu once anneye sonra kime ne zikkim veriyorsan ver" diye bagirmisti kadin :)
e bunun yanisira annesini her gun yada her iki gunde bir ariyor diye kusen gelinlerde var
bu bencillik ve cahillikten baska bir sey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?