Kayınvalidemin GÖREV (!!) Aşkı.....

Susuz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
909
1.102
313
Edirne
Kızlar merhaba..Kayınvalidemle aramız baya bir soğuk,ona bazı olaylardan dolayı çok kızgın ve kırgın olduğumdan dolayı aramıyorum hiç,o da beni aramaz...Dile dökülen herhangi bir tartışma yok fakat,çok soğuğuz bende bu durumdan şikayetçi değilim..Gelelim konuya....Kayınvalidem beni aradı ve felancanın düğünü var sizi de çağırdı bende görev icabı ,üstümde kalmasın diye seni arayıp söylüyorum dedi...Yani sizde gelin falan demiyor,iletirmisin diye rica ettiler üstümde kalmasın iye görev icabı sana iletiyorum dedi..Bu arada düğünü olanlarda kayınvalidemin yakın akrabası..Bende gelemeyiz dedim kapadım teli..Bunu bana 3 dür yapıyor..Arıyor görev icabı arıyorum diyor hadsiz kadın!!!Kızlar haftaya onunla bir düğünde karşılaşacağız ve nasıl davranmam gerektiğine hala karar veremedim...Bir daha beni arayıp görev icabı arıyorum derse nasıl karşılık vermem konusunda ve düğüne ona nasıl davranmam konusunda kararsızım,fikirlerinizze ihtiyacım var kızzlaarrr...

körün istediği bir göz allah verdi iki göz... ne güzel işte ota çöpe bulaşmayan soğuk bir kv. kıymetini bilin derim.

düğünde de görev icabı kendisiyle yanyanasınız gibi yaparsınız olur biter.

Canım ya fazla takılma derim ben bu konuşmalarına
neden dersen bunlar yaşlı insanlar ve malesef bazen bizler kadar ince düşünemeyebiliyorlar
öyle ki bazen kendi ailemde dahi bana karşı ben bu tarz durumlarla çok karşılaştım
yaşlılar nedense böyle yapmayı huy edinmişler kendilerine
sen anca kendini üzdüğünle kalırsın
o seni görev icabı arıyorum diyince sende ona
tamam bende görev icabı gelirim o zaman de kapat
amann hiç sıkma canını

Benim kvdem de böyle hep laf sokmalar, iğnelemeler. Normal konuşamıyor kadın illa fesatlık yapıp laf sokacak. Valla ne kadar uzak o kadar iyi siz de görev icabı durumunu hissettirin ona yalandan gülümseyin. Yapmacık davranın anlasın görev icabını.

pardonda düğünü olcak kişi neden size davetiye yollamıyo yada sizi bizzat aramaıo ben olsam ''anne falancanın davetiyesi yokmu kendinizi yormuşsunuz yollasardı bi davetiye derdim:)''

düğünde karşılaşırsanız en azından milletin içinde eli ni öpüp sarılmanız şart
siz de tam yaklaşırken görev icabı merabalaşalım dersiniz

ne güzel işte görev icabı olan kv
Allaha yakın sana uzak
senin yerinde olsam onları görmemiş gibi yapar ayrı masada oturur sonra eşime aaaaaaa annenler yokmu
derim
kv taktigi

belkide takı takmanız için diyordur o düğün sahipleri sizin düğününüzde taktıysa sizde onlara takın diye olabilirmi?

Bence buna hic takilmayin. kv mde sizin ki gibi kavgali degiliz ama yaptigi haksizliklar sebebiyle mesafemi koydum esim arar sorar ama ben aramam arada ziyaretlerine de gidiyoruz 2 gün falan kaliriz bu süre de bile cok mesafeliyim orda olsam bile hep arkadaslarimlayim esim sizin icin geliyor ama ben arkadaslarim icin diyebiliyorum ona üstü kapali böyle soguk oldugumuzdan dolayi benden beklentiside daha az ve tabi buda benim isime geliyor...
Bence ne kadar soguk o kadar iyi madem görev bilmis sizi aramayi, sizde mecbur kalip yaptiginiz seylerde görev oldugunu hatirlatin ona muhakkak ve kafaniza takmayin bence böyle olmasi cok daha iyi :)

sizde düğüne gidince kayınvalidenize görev icabı geldik işte dersiniz
çok takılmayın bırakın kendi haline

Aranizdaki sogukluga bunu yakistiriyor demek ki. Tek tarafli bakmamak lazim. Siz kendisine bir sicaklik gosteriyorsunuz da karsiliginda soguk mu davraniyor? Eger oyleyse durum baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…