Arkadaşlar herkese merhaba
Kısaca yazmaya çalışacağım.Dün kayınvalidemler bize geldi bende hoş geldin diye kapıya çıktım baktım ayakkabılarını düzeltiyor arkasını dönmüş sonra girdi bu öpmek istedim içeri kaçıverdi kapıda da oğluna sarıldı öptü falan bende safım iyiyim ya anne öpeyim dedim zorla öpmüş gibi oldum.Kadının anlam veremediğim huyları olmaya başladı ilk evlendiğimiz de böyle değildi.Yılbaşının da kendi annemle re gittik
Yılbaşı kutlaması için aradım soğuk konuşmalar hemen kapatmak istemeler yılbaşından bir gün sonra doğum günüydü eşim aradı kutlamak için tamam anne x e veriyorum dedi(bana)kadın baktım telefonu kapatıvermiş sonra arkasından hemen aradım neden kapatıyosun diye ben senin konuşçağını anlamadım dedi ben safta o gün kocası yoktu evde hadi dedim pasta alıp gidelim diye bu hareketi yaptıktan sonra bide gittim pastayla kutladım.Eve gidince doğum günü pastası görünce normale döndü sonradan yine bu saçma hareketleri yapmaya başladı.Birde dün ben şu an çalışamıyorum bilmemkimin arkadaşı orda çalışıomuş bilmemkim kendini geliştirmiş onun kızı tembelmiş evde oturuyormuş açıkçası ben üstüme alındım.Birde Hafta da bir telefon ediyorum hatırını sormak için acaba bunun gıcıklığını mı yapıyor ben bu kadına yaranamıyorum ya ben iyi oldukça efendiliğimi bozmadıkça üzerime geliyor.Bi akıl verseniz nasıl davranmalıyım?[/
bir hareketine bozulmuştur muhtemelen. keşke direkt sana söylese ama hareketleriyle belli etmeye çalışıyor muhtemelen.
Daha çok ilgi bekliyor bence kayınvalideniz sizden :) tuhaf hareketleri bu yüzden.
Muhtemelen alındığı şeyler oluyor ve direkt söyleyemiyor o da bu şekilde davranıyor.
Yerinizde olsam biraz daha fazla arardım yani haftada bir değilde iki kere mesela halini hatrını sorardım, hafta sonları ziyaretine giderdim
Bence sizin çalışmanızı istiyor bunu da yine açık açık dile getiremediği için bu şekilde yansıtıyor.
Bir de nacizane tavsiyemdir kayinvalidenle mesafeni koyarken seviyenizi iyi belirlemeniz, çünkü o sizin anneniz artık kasıtlı art niyetli olmadığını düşünüyorsanız arayın sorun ve onun anne olduğunu ve elbette kısmetse sizinde anne olacağınızı unutmayın. Bu yüzden hiç arama gitme vs yorumlarinin ne kadar yanlış olduğunu hatirlatmak isterim.
bence sen bu şekilde normal davranmaya devam et ,o zaten sana gıcık olmuşsa illa ki bi şekilde laf sokar sana.
peki sen niye çalışmıyorsun ?
Zaten öyle biri değilim ki ben kırılgan hassas biriyim keser döner sap döner bir gün gelir hesap söner ben zaten bu tazr bi insan değilim.Ben bu kadar saygılıyken daha fazlasını isteyip çocuk gibi davranması garibime geliyor.Ben böyle şeylerle muattab olmak istemiyorum oğlun huzurluysa mutluysa evde bebek gibi bakılıyorsa sen daha neyin derdinde olabilirsin ki.Kendi kızını bir kere görmedim kayın validesinle babasını ağırladığını hafta da bir gittiğini eğer sezarın hakkı sezaraysan ona da surat yap niye onlara gitmiyosun diye geçen hadi babannene gitcez dedi çocuğuna görümcem diyoki çocukları kalsın napcaklar orda:S böyle de bir kadın
Ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ancak ben evliliğimin ilk 3 ayında birebir hatta daha fazlasını aynen yaşadım şimdi ise anne kız gibiyiz maşallah. Ama bu duruma getirmek benim görevim oldu açık açık konuştum hep ima etmedim rahatsız olduğum davranışlardan sende öyle yapmalısın bence. Ve gelin ile kız ayni kefede tutulurmu hiç sen kendi anneni aramasan sana bu davranışları yapar mı ki sanmıyorum. O şimdi oğlu konusunda endişeli ve seni benimsemesi lazım bu yüzden bu durumlar birçok erkek annesinde olur buna bahse varım. Bence açık konuş ve en doğrusunu yapıyorsun eşine yansıtmamakta.
Ya ne konuşucam ki aradığımda bile geriliyorum konuşçak bişe bulamıyorum:)Şu an çalışamam yalnız kursa gidiyorum bildiği halde laf sokuyorsa kendi bileceği iş birde ben hamile kalsam düşünemiyorum bu tuhaflıkların boyutunu kadının huyu Benim kadar saygılı gelin bulsun da öpsün başına koysun istiyor ki ben eşime söyliyim aramız bozulsun ama ben o payeyi vermicem ona hiç bahsetmedim bile.Anlamıyorum hergün gitsem isteyecek benim işim olamaz mı
canım kaynanandan cok sana sınır oldum
kadın resmen telefonu yuzune kapatmış, evine gelmiş kendi evinde sana artislik yapmış.
bide çalışmıyosun dıye laf sokuyomuş, sende hala zorla aramalar zorla öpmeler bilmem ne.düşürme kendini mecburiyetinmi var sana böyle davrananlarla iyi geçinmeye? isterse babamın oğlu olsun bu hareketler koskoca kadına yakışırmı? varsa bi derdi acık acık söylesın.canı soguk davranmak, trip atmak ıstyosa sende işini kolaylaştır ona yardımcı ol bu konuda.ben olsam seve seve olurdum yani.
Neden konusmayi denemediniz?
Anne bu davranislarina aliniyorum bir hatam olduysa söyle konusalim... eğer ben bir şey yapmadiysam da beni sevmediğini dusunecegim artik de..
Bak bakalim bu dobraliga nasil geri adim atiyor yok kizim yanlis anlamissinlar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?