Arkadaşlar herkese merhaba
Kısaca yazmaya çalışacağım.Dün kayınvalidemler bize geldi bende hoş geldin diye kapıya çıktım baktım ayakkabılarını düzeltiyor arkasını dönmüş sonra girdi bu öpmek istedim içeri kaçıverdi kapıda da oğluna sarıldı öptü falan bende safım iyiyim ya anne öpeyim dedim zorla öpmüş gibi oldum.Kadının anlam veremediğim huyları olmaya başladı ilk evlendiğimiz de böyle değildi.Yılbaşının da kendi annemle re gittik
Yılbaşı kutlaması için aradım soğuk konuşmalar hemen kapatmak istemeler yılbaşından bir gün sonra doğum günüydü eşim aradı kutlamak için tamam anne x e veriyorum dedi(bana)kadın baktım telefonu kapatıvermiş sonra arkasından hemen aradım neden kapatıyosun diye ben senin konuşçağını anlamadım dedi ben safta o gün kocası yoktu evde hadi dedim pasta alıp gidelim diye bu hareketi yaptıktan sonra bide gittim pastayla kutladım.Eve gidince doğum günü pastası görünce normale döndü sonradan yine bu saçma hareketleri yapmaya başladı.Birde dün ben şu an çalışamıyorum bilmemkimin arkadaşı orda çalışıomuş bilmemkim kendini geliştirmiş onun kızı tembelmiş evde oturuyormuş açıkçası ben üstüme alındım.Birde Hafta da bir telefon ediyorum hatırını sormak için acaba bunun gıcıklığını mı yapıyor ben bu kadına yaranamıyorum ya ben iyi oldukça efendiliğimi bozmadıkça üzerime geliyor.Bi akıl verseniz nasıl davranmalıyım?
Ben öyle fevri değilimdir.Efendiliğimi korurum her zaman benden yaşça büyük birinle uğraşmam.Çocuk gibi davranıyorsa muattab olmam.Ben öyle davranırım ki kendi utanır.Seviyesine inmem saçmalıo çünkü bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ama zorluyo illa uğraş benle diyo.Hata bende canım doğru.Bende bazen kızıyorum kendime .
bende 3 yıl oldu halen yabancıyım :26::26:
iyide cnm fevri olmak deil ki bu. telefonu kapatıyosa arkasından arama, elini öpturmuyosa zorla sarılıp öpme.
yoksa sana bagır cagır laf söyle hakaret et demıyorum yani.bende senın gıbıyım fevri olmayı bırak ne cvp verebılırım, tartışmaya girebilirim, ne saygısızlk edebılırım..ama inan tepene cıkartmaktan baska bişey deıl.ben bunu cok ıyı anladım bundan sonra kımseye susmayacagım.hakeden yanımda dursun haketmeyen uzak olsun.
ya aslında beni yabancılaştıran kendisi büyük oğlu biz nişanlıyken boşandı.Nişanlandığımdan beri eltimin geçmiş muabbetlerini anlatıyo sürekli aynı şeyleri ama bide ben ilgilenmeyince bak ilk o aradı ilk o geldi bilmemne diye bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo.Ben nişanlıyken bıktım muabbetini diinlemekten yok ben giyinmesini bilmiyomuşum o biliyomuş bende bi gün bozdum bunu abim dedim ikinciye evlense sürekli yine x x diye yeni karısına bile anlatcan sürekli adını anıosun takıntı haline getirdin dedim bi süre konusunu açmadı sonra tekrar başlıyo düğünüm bile güme gitti eltimin adı yaşadığı olaylar anlamadım bişey düğünümden baktım bu sürekli onu anıyo beni gelini olarak benimsemedi bende ona souk davrandım açıkcası çok girip çıkmadım.ya Bayramda gidiyorum x aradı bayramımı kutladı tatile gidecekmiş gibi cümlelelerle beni sinir etmeye çalışıyo kadın çocuk gibi ya bıktırdı kendinden.
Ben Burda O Aileye Baya Kıl Oldum Canım Sen Kendinde Suç Görme Kadının Kendi Kıl Ailecek Arıza Tipler Azcık da Şımarmışlar Sen Peşinden Koştukça Zorla Birdaha Öpmeye Aramaya Yada Onu Bunu Götürmeye Çalışma UzakDur BenceHiç Önemseyip Umursama Bakalım Napıcak
Canım benim kayınvalidemin ismi : BUZLAR KRALİÇESİ
yeni evlendiğimiz zamanlarda deli ediyordu beni bir imalar, soğukluklar... O kadar üzülüyordum ki neden beni sevmiyor soğuk davranıyor diye. Şimdi takmıyorum Allah'a şükür ben eş olarak görevimi yapıyorum gelin olarak da. Şimdi de diyorum ki ne hali varsa görsün geçen zamanda soğukluğu yüzünden aramızda değişen hiçbir şey olmadı.
O yüzden takma canım sen üstüne düşeni yap, gerisini boşver.
Haftada bir arayıp hal hatır sorunca böyle oluyor demek ki..
Ben önceden arıyordum ama açıkçası şuanda kendi uğraşlarımdan annemi bile zor arıyorum..
Zaten neden sürekli araşıyoruz onu da anlamıyorum.
Bir yıl oldu evleneli, annem hala alışamadı yokluğuma..
Neyse kendi derdime daldım
Ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ancak ben evliliğimin ilk 3 ayında birebir hatta daha fazlasını aynen yaşadım şimdi ise anne kız gibiyiz maşallah. Ama bu duruma getirmek benim görevim oldu açık açık konuştum hep ima etmedim rahatsız olduğum davranışlardan sende öyle yapmalısın bence. Ve gelin ile kız ayni kefede tutulurmu hiç sen kendi anneni aramasan sana bu davranışları yapar mı ki sanmıyorum. O şimdi oğlu konusunda endişeli ve seni benimsemesi lazım bu yüzden bu durumlar birçok erkek annesinde olur buna bahse varım. Bence açık konuş ve en doğrusunu yapıyorsun eşine yansıtmamakta.
Ne kadar üzerine düşer ilgilenirsen o kadar ters tepiyor, ben onu farkettim aman ayıp olmasın aman surat asmasın diye diye tepemize çıkıyorlar sonra en ufak hata bile olmayacak bir şey de 180 derece dönüyorlar. Annemiz değiller ki görmezden gelsinler. Ben artık fazla önemsemiyorum. Canım nasıl isterse öyle davranıyorum. Bu hayat benim, kimsenin içine etmesine izin veremem
Sen dolmussn artik. Paylama sakin bir bosluguna gelip :). Bazi insanlar boyledir, kayinvalide olduari icin deyil, sadece kisilikleri boyle oldugu icin. Gelinlerden beklentide yuksek olunca malesef boyle afra tafra olabiliyor. Sen bence bu skilde davranmaya devam et ve dedigin gibi bir ise de girersen bunlari dusunmeye vaktin kalmaz.
Mesela benim annemin yaptigi tafrayi kayinvalidem yapmaz saha dogrusu belli etmemeye calisir geneld duygularin8. Ama belli oluuor istmese bile :) yapicak birsey yok. Cunku kadiniz ve dogamizda var bu. ama ben seni boyle oldugun gibi kabul edince bunlarin gcicebini dusunuyorum.
Kaynana var yüzüne söylersin kaynana var söyleyemezsin ama hepsinde diğer gelinleri yüceltme huyları var sanırım şımartmamak için birde yarışa sokuyorlar hayat deneyimleri fazla bu tür oyunlara girebiliyorlar işleri bir şey gelmeyince zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar ve huylu huyundan vazgezmiyor bazını yapısı zor buda cehalat ve karekter orantısına bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?