Kayınvalidemin hareketlerinden benmi kıl kapyorum:)

bende 3 yıl oldu halen yabancıyım :26::26:

iyide cnm fevri olmak deil ki bu. telefonu kapatıyosa arkasından arama, elini öpturmuyosa zorla sarılıp öpme.
yoksa sana bagır cagır laf söyle hakaret et demıyorum yani.bende senın gıbıyım fevri olmayı bırak ne cvp verebılırım, tartışmaya girebilirim, ne saygısızlk edebılırım..ama inan tepene cıkartmaktan baska bişey deıl.ben bunu cok ıyı anladım bundan sonra kımseye susmayacagım.hakeden yanımda dursun haketmeyen uzak olsun.

kayınvalideniz, siz ona yaklaştıkça fazlasını istiyor bence.
Ben olsam konuşupta fazla kurcalamam,hareketlerini hiç görmemezlikten gelirim.

bende 3 yıl oldu halen yabancıyım :26::26:

ya aslında beni yabancılaştıran kendisi büyük oğlu biz nişanlıyken boşandı.Nişanlandığımdan beri eltimin geçmiş muabbetlerini anlatıyo sürekli aynı şeyleri ama bide ben ilgilenmeyince bak ilk o aradı ilk o geldi bilmemne diye bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo.Ben nişanlıyken bıktım muabbetini diinlemekten yok ben giyinmesini bilmiyomuşum o biliyomuş bende bi gün bozdum bunu abim dedim ikinciye evlense sürekli yine x x diye yeni karısına bile anlatcan sürekli adını anıosun takıntı haline getirdin dedim bi süre konusunu açmadı sonra tekrar başlıyo düğünüm bile güme gitti eltimin adı yaşadığı olaylar anlamadım bişey düğünümden baktım bu sürekli onu anıyo beni gelini olarak benimsemedi bende ona souk davrandım açıkcası çok girip çıkmadım.ya Bayramda gidiyorum x aradı bayramımı kutladı tatile gidecekmiş gibi cümlelelerle beni sinir etmeye çalışıyo kadın çocuk gibi ya bıktırdı kendinden.

Tatlım zaten Kayınbabam da bi garip damadına benim yanımda bağırıyo küçük görüyo onu.Baktım bana da böyle davrancaklar ben de zaten saygılı bir şekilde cevabını vericem.Ben geçen gün oturmaya gittim bana diyoki kayınbabam erken geldi ya laf sokuyo bana .Bende akşama kadar burdayım ha erken gelmişim ha geç ne fark eder dedim kayınvalidem içerden diyo herşeye de bi cevap ki ben cevap vermem öyle herşeye aslında işim gücüm olsa uğraşcak düşüncek zamanım olmaz da bakma bende de hata var işe girsem hiç geldi gitti muabbeti yapamıcak o zaman.

mesafeli davran cnm
cok tuhaf insanlar ya

Haftada bir arayıp hal hatır sorunca böyle oluyor demek ki..
Ben önceden arıyordum ama açıkçası şuanda kendi uğraşlarımdan annemi bile zor arıyorum..
Zaten neden sürekli araşıyoruz onu da anlamıyorum.
Bir yıl oldu evleneli, annem hala alışamadı yokluğuma..
Neyse kendi derdime daldım

Ben Burda O Aileye Baya Kıl Oldum Canım Sen Kendinde Suç Görme Kadının Kendi Kıl Ailecek Arıza Tipler Azcık da Şımarmışlar Sen Peşinden Koştukça Zorla Birdaha Öpmeye Aramaya Yada Onu Bunu Götürmeye Çalışma UzakDur Bence Hiç Önemseyip Umursama Bakalım Napıcak

Canım benim kayınvalidemin ismi : BUZLAR KRALİÇESİ

yeni evlendiğimiz zamanlarda deli ediyordu beni bir imalar, soğukluklar... O kadar üzülüyordum ki neden beni sevmiyor soğuk davranıyor diye. Şimdi takmıyorum Allah'a şükür ben eş olarak görevimi yapıyorum gelin olarak da. Şimdi de diyorum ki ne hali varsa görsün geçen zamanda soğukluğu yüzünden aramızda değişen hiçbir şey olmadı.

O yüzden takma canım sen üstüne düşeni yap, gerisini boşver.

cok bencil bir aile hep bana hep banalar zaten yiyip içip gezsinler oğlunu bile aramaz sormaz hep eşim arıyo ama diğer oğlunu koklaya koklaya öpüyo benim yanımda eşimin yanında ben kendi eşimi hiç öyle öptüğünü görmedim ben evliyim o dul diye dikkat çekmek istiyo korumaya mı alıyo kendini bu hareketlerle anlamadım yalnız sunu biliyorum çok değer verdiğin değilde hep cadaloz olan yaranıyor

ya insan kendi annesinle iyi kötü konuşucak bişeyler buluyorda kayınvalideye gelince insanın arayası gelmiyo:)))))Yalan mı

Ne kadar üzerine düşer ilgilenirsen o kadar ters tepiyor, ben onu farkettim aman ayıp olmasın aman surat asmasın diye diye tepemize çıkıyorlar sonra en ufak hata bile olmayacak bir şey de 180 derece dönüyorlar. Annemiz değiller ki görmezden gelsinler. Ben artık fazla önemsemiyorum. Canım nasıl isterse öyle davranıyorum. Bu hayat benim, kimsenin içine etmesine izin veremem

Sen dolmussn artik. Paylama sakin bir bosluguna gelip :). Bazi insanlar boyledir, kayinvalide olduari icin deyil, sadece kisilikleri boyle oldugu icin. Gelinlerden beklentide yuksek olunca malesef boyle afra tafra olabiliyor. Sen bence bu skilde davranmaya devam et ve dedigin gibi bir ise de girersen bunlari dusunmeye vaktin kalmaz.

Mesela benim annemin yaptigi tafrayi kayinvalidem yapmaz saha dogrusu belli etmemeye calisir geneld duygularin8. Ama belli oluuor istmese bile :) yapicak birsey yok. Cunku kadiniz ve dogamizda var bu. ama ben seni boyle oldugun gibi kabul edince bunlarin gcicebini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Kaynana var yüzüne söylersin kaynana var söyleyemezsin ama hepsinde diğer gelinleri yüceltme huyları var sanırım şımartmamak için birde yarışa sokuyorlar hayat deneyimleri fazla bu tür oyunlara girebiliyorlar işleri bir şey gelmeyince zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar ve huylu huyundan vazgezmiyor bazını yapısı zor buda cehalat ve karekter orantısına bağlı

Ya zaten bugune kadar eşime hiç şikayet etmedim annesini.Kendi görsün hareketlerini ben de çok takmıcam artık kendi görüşü,kendi kültürü birde paso gün yapıolar hepsi kendi yaşıtı insanlar heryere beni götürmeye çalışıyo heryere de ben gidemem konuşçak bişey bulamıyorum onunda tripleri var üstün de .Bi gün arkadaşları bana geldiler oturmaya ilk evlendiğim de kadının biri yedi içti gitti bana arkamdan gelinin giyinmeyi bilmiyo demiş geldi bide bana söylüyo bunları ben de dedim sende bana laf söyletiyosun ne nankör kadınmış o dedim yedi içti bide arkamdan konuşuyo benimkide cevabını vermiyo beni o kadının evine götürmeye çalışıyo ayağına gidicem bide daha dedikodumu yapsın diye böyle bi kadın işte gelde sıcaklık göster beni saymıyo hiç bana göre

ya sorma eltim ortada yok hala muabbeti hergün en az iki kere geçiyo bana saygısızlık yapmak için yapıyo da sen böyle yaparsan ben de böyle davranırım.Kadının huyu değişti anlam veremiyorum yarın bi gün hamile kalsam doğumumu annemde geçirsem yandı gülüm keten halva yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…