Kayınvalidemin hediyesi 😂

_Elferay_

Umudunuzu yitirmeyin Allah var !
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
1.099
2.014
133
Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz ☺️
Ben direk konuya geçeyim 😂
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee😂😂
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor. 😂
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizce 🤷🏻‍♀️ Kayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi😂
Ama baya da güldüm kızlar🤓😅
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)

Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz ☺️
Ben direk konuya geçeyim 😂
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee😂😂
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor. 😂
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizce 🤷🏻‍♀️ Kayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi😂
Ama baya da güldüm kızlar🤓😅
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Ben olsam geri veririm

kayınvalideniz size olan borcunu(ödünç verdiğiniz altını)geri öderken şıklık yapmak istemiş anladığım kadarıyla eşine böyle bir emrivaki yapmak zorunda kalmış adam sizin çeyreği ödemek için para vermiyorsa kayınvalide bu yolu seçmek zorunda bırakılmış gibi...

eşiniz ne diyor peki ?

bu bilekliği verirseniz çeyreğinizi ne zaman geri verecekler ödünç verdiğiniz bir çeyrek var sonuçta bilekliği geri verdiğinizde çeyreğinizi yine ödünç vermiş olacaksınız nasıl bir ödünçse ömürlük kalacak gibi :)

Kayinvalide hatali davranmış eşinden habersiz böyle bir hediye almamali. Ben olsam eşimide onlarin yanına gonderir bir karar alin derdim. Geri isterselerde verirdim
Kayınvalidem kendisi hep böyle davranır. Habersiz gider büyük meblağlı şeyler alır kayınpederimin adına... bu artık çok normal gibi yani onların hayatında. Kayınpederimde gider söylene söylene o borcu öder.
Kati bi isteme olmadı aslında öyle olsa mutlaka veririm. Eşim baba razılığın yoksa getirelim demiş babası da getirin demiş yarım ağızla öyle kaldı laf...

kayınvalideniz size olan borcunu öderken şıklık yapmak istemiş anladığım kadarıyla eşine böyle bir emrivaki yapmak zorunda kalmış adam sizin çeyreği ödemek için para vermiyorsa kayınvalide bu yolu seçmek zorunda bırakılmış gibi...

eşiniz ne diyor peki ?

bu bilekliği verirseniz çeyreğinizi ne zaman geri verecekler ödünç verdiğiniz bir çeyrek var sonuçta bilekliği geri verdiğinizde çeyreğinizi yine ödünç vermiş olacaksınız nasıl bir ödünçse ömürlük kalacak gibi :)
Daha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorum😂 ben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor 😂😂😅 eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye 😂😂 kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor 😂

Daha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorum😂 ben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor 😂😂😅 eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye 😂😂 kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor 😂
Bizimkiler olsa nerden kirpsak diye bakar 🤭

Gidip geri verin
Ceyreginizi de alın
Kv burda hatalı zaten sizin olan çeyregi gidip niye bileklik yaptiriyor
Siz belki başka bişey için kullanacaksiniz o çeyregi veya bozduracaksiniz ?

Dedigim gibi net bir şekilde geri verilsin mi diye ogrensin esiniz. Kp helal etmezse o kal yaramaz size 🤷🏻‍♀️
Tabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar 😅

Verdiniz diyelim. Kayınvalide bir daha çeyrek borcunu ödemezse ne olacak? Ödemeyebilir, ben sana bileklik verdim geri gönderdin derse.
Kayınpeder haklı ama gelininin kolundan da istemesin artık canım. Olmuş bir kere,ayıp ediyor ısrarla isteyerek..
istemese keşke 😄

Ben olsam geri veririm.
Eşinle gönderirim. Borcumu da isterim çeyrek olarak.

Kayınvalidem kendisi hep böyle davranır. Habersiz gider büyük meblağlı şeyler alır kayınpederimin adına... bu artık çok normal gibi yani onların hayatında. Kayınpederimde gider söylene söylene o borcu öder.
Kati bi isteme olmadı aslında öyle olsa mutlaka veririm. Eşim baba razılığın yoksa getirelim demiş babası da getirin demiş yarım ağızla öyle kaldı laf...

o zaman bence bilekliği verin geri ben olsam verirdim
kayınvalide bunu huy edinmemiş olsa size borç ödeme yolu olarak yapmış olsa düşüncem başka olurdu.

yalnız çeyreğinizi de hatırlatırsınız kayınbabanıza o zaman ;) uygun bir zamanda uygun bir dille. lazım oldu diyerek istersiniz artık... hazır konusu açılmışken :D

Gidip geri verin
Ceyreginizi de alın
Kv burda hatalı zaten sizin olan çeyregi gidip niye bileklik yaptiriyor
Siz belki başka bişey için kullanacaksiniz o çeyregi veya bozduracaksiniz ?
Kayınvalidem daha bana diyor ki sana olan çeyrek borcum değil bu. Ben bunu direk hediye aldım sana.
Çeyreği de ayrı vereceğim. Ben kabul etmiyorum

Tabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar 😅
O zaman işler değişir , çeyrek borcunuz vardı , 40 gram altından düşüver bileklik kısmını da derdim ben olsam 😒

Verdiniz diyelim. Kayınvalide bir daha çeyrek borcunu ödemezse ne olacak? Ödemeyebilir, ben sana bileklik verdim geri gönderdin derse.
Kayınpeder haklı ama gelininin kolundan da istemesin artık canım. Olmuş bir kere,ayıp ediyor ısrarla isteyerek..
istemese keşke 😄

Ben olsam geri veririm.
Eşinle gönderirim. Borcumu da isterim çeyrek olarak.
Ben bunu verirsem kayınvalidem daha büyük bişey alır gelir. O zaman da kayınpederim daha da çıldırır herhalde😂

Back
X