- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.014
- 133
Evet eşimin de dediği gibi izinsiz kocanın parasından ağalık yapılmazKv olmayan parasıyla hediye almış hebu eskiler de bir tuhaf valla

Ama yapmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eşimin de dediği gibi izinsiz kocanın parasından ağalık yapılmazKv olmayan parasıyla hediye almış hebu eskiler de bir tuhaf valla
Kayınpederimle ilişkimiz hiç yok aslında. Kayınpederim baya değişik bi insan kimseyle konuşmaz hiç kimseylebak ben senın yerinde gerçekten olsam
o bilekliği geri vereceksem o kp bir daha yüzüne kimse baktıramaz ,
baksamda zaten suratımla adam döverim ben , net yaniii
HaklısınızEminim sizde öylesinizdir ancak kendinizi farkedemiyorsunuzdur![]()
Benim de diplerim var ancak hayat her zaman yaşamaya değer![]()
Hadi bana tamam da eşimin utanması gereken konuyu tam anlayamadım.Eşinizin yerine olsam utancımdan yerin dibine geçerdim.
Sizin yerinizde olsam altını verir mesafe koyardım.
İyiymişDaha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorumben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor
eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye
kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor
![]()
Size verilen hediyeyi babası geri istiyor. Utanılacak bir sey degil mi bu?Hadi bana tamam da eşimin utanması gereken konuyu tam anlayamadım.
ohooo yat üstüne yat ne vercenTabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar![]()
Yaaaa evet evet haklısınız bende durumu tamamen yanlış anladım eşim benden dolayı utanacak sandımSize verilen hediyeyi babası geri istiyor. Utanılacak bir sey degil mi bu?
Kızlaaarr herkese günaydın dün yazamadım. Olanları anlatayım
Dün eşimle birlikteyken babası başka bi şey için aradı bende eşime babana sor bakalım sarrafa mı götürüp verelim bilekliği,kendisine mi ulaştıralım dedim. Babası ise yok ya taksın ben annene kızdım dedi. Bende yok sağolsun habersiz gönülsüz hediyeyi istemem nereye verelim diye soruyorum dedim üstüne kayınpederim ise beni kızdırmayın daha fazla tak işte alınmış şey geri verilmez dedi. Öylelikle bileklik kaldı anlayacağınız....
e benden de günah gitti![]()
Zaten demiştim ya onların evliliğinde bu çok normal bi durum... devamlı yaşanır çünkübak ben yazmıştım
kadın kocasının huyunu biliyor , ona güvenerek almıştır ,
güle güle kullan
Ay cok tatlıymıs hehheheDaha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorumben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor
eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye
kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor
![]()
Bence utanması gereken tek kişi kayınpederiniz. Eşinin altınını almış olsa karı koca arasında halledilir ama gelinin takısını altınını nasıl isteyebiliyorlar bu adamlar hayret. Kesinlikle anlamadığım şey bu adamın yüklü parası var, kuyumcuda da para tutuyormuş, niye sizin altınları aldı?Hadi bana tamam da eşimin utanması gereken konuyu tam anlayamadım.