Kayınvalidemin hediyesi 😂

Kayınvalidenin size altın borcu varmış
Bu hediye sayılmıyor ki?
Bi ben mi yanlış anladım olayı acaba ?
Daha sonra öderse size diyeceği direkt " ilkini bileklik olarak ödedim ya " olacak

Bence utanması gereken tek kişi kayınpederiniz. Eşinin altınını almış olsa karı koca arasında halledilir ama gelinin takısını altınını nasıl isteyebiliyorlar bu adamlar hayret. Kesinlikle anlamadığım şey bu adamın yüklü parası var, kuyumcuda da para tutuyormuş, niye sizin altınları aldı?
3 sene önce bir yer alacaktı o zaman da elinde nakit para yetersiz kaldı bir kısım için. Ev dükkan satmak istemedi ve benden altınlarımı istedi. Ben ise kayınpederimin baya ısrarları sonucu verdim.
E sonrasında da yine eline yüklü paralar geçti 160 gramdan 40 gram kaldı. gerisini ödedi 40 gramı ise vermeyeceğini söyledi.

Ceyregin sana ait oldugunu Kp bilmiyor mu ?
Bu hediye degil ki,borc taksimi..
Borcunu faizi (3-4 bin) ile odemek istemis Kv :)
Baba,zaten bu ceyrek benimdi:"Bana ait olan bana dondu" de..
Ben vermezdim.Hayir bana ait yani,tesekkur duymak yerine iade icin zorlaniyorum :)
Ben çeyrek olan borca sayıyorum kayınvalidem ise ısrarla hayır ben o çeyreği ayrı vereceğim bunu da sana hediye aldım diyor.

Ay kocasına niye sormamis.
Ben böyle büyük harcamalar yapacağım zaman asla ortak karar almadan hareket etmem.
Ben olsam ben de geri veririm. Belki gerçekten şuan onu karsilayacak maddi gücü yok adamın. Zor durumda kalmasınlar.
Kayınpederim kayınvalideme hiç para vermez, giyimi için ihtiyacı için hiç vermez. Kayınvalidem ise devamlı gider bir yerlere yazdırır. Kayınpederim de öder.
Kayınpederim de yakın zamanda (15 gün içinde) baya yüksek bi meblağ geçti eline ve onu da yine kuyumcuya koydu. Yine zerre koklatmadı kayınvalideme. O da gidip böyle bişey yapmış hani doğru mu hayır belki ama kocasının yaptığı başta aşırı yanlış. Yanlışa yanlışla cevap vermek gibi bişey işte ...

Kayınvalidenin size altın borcu varmış
Bu hediye sayılmıyor ki?
Bi ben mi yanlış anladım olayı acaba ?
Daha sonra öderse size diyeceği direkt " ilkini bileklik olarak ödedim ya " olacak
Kayınpederimin 40 gram borcu var,
Kayınvalidemin ise bir çeyrek borcu var normalde.
Durumdan bağımsız bileklik hediye alıp gelmiş.
Kayınvalidem “ kesinlikle çeyreği vereceğim daha bunu ben tak diye aldım ” diyor.

Kayınpederimin 40 gram borcu var,
Kayınvalidemin ise bir çeyrek borcu var normalde.
Durumdan bağımsız bileklik hediye alıp gelmiş.
Kayınvalidem “ kesinlikle çeyreği vereceğim daha bunu ben tak diye aldım ” diyor.
Allah allah.. madem borcu var
Önce borcunu verseydi
Sonra hediye olarak alırdı 😂cok enteresan bisi

Kayınpederim kayınvalideme hiç para vermez, giyimi için ihtiyacı için hiç vermez. Kayınvalidem ise devamlı gider bir yerlere yazdırır. Kayınpederim de öder.
Kayınpederim de yakın zamanda (15 gün içinde) baya yüksek bi meblağ geçti eline ve onu da yine kuyumcuya koydu. Yine zerre koklatmadı kayınvalideme. O da gidip böyle bişey yapmış hani doğru mu hayır belki ama kocasının yaptığı başta aşırı yanlış. Yanlışa yanlışla cevap vermek gibi bişey işte ...
O zaman müstahak olmuş, az bile yapmış.kayinvalideniz. vermeyin takın gitsin

Kızlaaarr herkese günaydın dün yazamadım. Olanları anlatayım😂
Dün eşimle birlikteyken babası başka bi şey için aradı bende eşime babana sor bakalım sarrafa mı götürüp verelim bilekliği,kendisine mi ulaştıralım dedim. Babası ise yok ya taksın ben annene kızdım dedi. Bende yok sağolsun habersiz gönülsüz hediyeyi istemem nereye verelim diye soruyorum dedim üstüne kayınpederim ise beni kızdırmayın daha fazla tak işte alınmış şey geri verilmez dedi. Öylelikle bileklik kaldı anlayacağınız....
e benden de günah gitti 🤷🏻‍♀️
kayınpederiniz tam ömür törpüsü :D

Ben çeyrek olan borca sayıyorum kayınvalidem ise ısrarla hayır ben o çeyreği ayrı vereceğim bunu da sana hediye aldım diyor.
O halde hediyelesmek sunnettir..
Simdi sen kv'nin hediyesini kabul etmek suretiyle sevabi aldin.
Cagiriyorsun Kp'yi..:"Baba,bende sana hediye ediyorum"diyorsun..
Hem karsi ailenin huzursuzlugunu gideriyorsun,hem de hediye ederek 1 sevap daha kazaniyorsun.
Etti mi sana 2 sevap..
Hem kp rahatlar hem Kv..
Ekstradan da 2 sevap..
Bence iyi bir alis veris.. :)

Tabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar 😅
Bilekliği verirken kayinbabana onların sana olan borcunu hatırlatarak ver .

Back
X