- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
Slm kızlar kıssadan anlatayım meseleyi uzatmadan k.validemler kaynim ve eltim le birlikte devremulkune gitti 1 hafta kaldılar eltim calisio kaynim 1 hafta daha ailesinin yanına geldi birkaç gündür burda ve cuma gidecek p.tesi görüştük bügünde hastaneye midesi icin kontrole gitti bize uğradılar bişey yememiş sabahtan beri ben cocuk emZiriodum esim yemek yiyin demiş k.validem siz hazırlayana kadardiyip gitmiş aksam da onlara gittik abin bekledi bekledi siz gelmeyince dayına gitti dedi ben içerideyken de esime Abi'nin yanına gelemedin çağırmadın yemeğe felan. İyice garip oldun demiş banada ya Dio bı evi temizleyemedim cuma da koye gidicem kalacak yapacak kimse de yok Dio sanırım laf vuruoo dımı sizce benden is mı bekliyor hamileyken gelip isimin ucundan tutmadı herseyi esimle yaptık temizliğimi kanamam oldu pek narin şimdinin kızları dedi cocuğum 2 aylıkti bayramda eltim geziyordu esın eve bı süpürge tutmadı die yengende tutmadı dedi eltim gezerken bana gel ona dolma saralım calisio yapamio dedi şimdi yoğurtlar yapıp gönderiyor calisio yapamio die eltim e bişey demem iyidir ama k.validemin gicikligi cok doluymusum buraya yazinca anladım sizce ne yapmalıyım esime dedm annen benden is bekliyor gidelim yapalım die ağzını aradım. Tmm haftaya gideriz dedi o da bekliyor demekki ne yapmam lazim şaşırdım:/ fikirlerinizi bekliorum karsk olduysa k bakmaynnn