- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi esmerkuzum
hiç bişey anlamadım :44:
biri bana özet geçebilir mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bişey anlamadım :44:
Slm kızlar kıssadan anlatayım meseleyi uzatmadan k.validemler kaynim ve eltim le birlikte devremulkune gitti 1 hafta kaldılar eltim calisio kaynim 1 hafta daha ailesinin yanına geldi birkaç gündür burda ve cuma gidecek p.tesi görüştük bügünde hastaneye midesi icin kontrole gitti bize uğradılar bişey yememiş sabahtan beri ben cocuk emZiriodum esim yemek yiyin demiş k.validem siz hazırlayana kadardiyip gitmiş aksam da onlara gittik abin bekledi bekledi siz gelmeyince dayına gitti dedi ben içerideyken de esime Abi'nin yanına gelemedin çağırmadın yemeğe felan. İyice garip oldun demiş banada ya Dio bı evi temizleyemedim cuma da koye gidicem kalacak yapacak kimse de yok Dio sanırım laf vuruoo dımı sizce benden is mı bekliyor hamileyken gelip isimin ucundan tutmadı herseyi esimle yaptık temizliğimi kanamam oldu pek narin şimdinin kızları dedi cocuğum 2 aylıkti bayramda eltim geziyordu esın eve bı süpürge tutmadı die yengende tutmadı dedi eltim gezerken bana gel ona dolma saralım calisio yapamio dedi şimdi yoğurtlar yapıp gönderiyor calisio yapamio die eltim e bişey demem iyidir ama k.validemin gicikligi cok doluymusum buraya yazinca anladım sizce ne yapmalıyım esime dedm annen benden is bekliyor gidelim yapalım die ağzını aradım. Tmm haftaya gideriz dedi o da bekliyor demekki ne yapmam lazim şaşırdım:/ fikirlerinizi bekliorum karsk olduysa k bakmaynnn
Kimse senden daha iyi özet geçemez![]()
Slm kızlar kıssadan anlatayım meseleyi uzatmadan k.validemler kaynim ve eltim le birlikte devremulkune gitti 1 hafta kaldılar eltim calisio kaynim 1 hafta daha ailesinin yanına geldi birkaç gündür burda ve cuma gidecek p.tesi görüştük bügünde hastaneye midesi icin kontrole gitti bize uğradılar bişey yememiş sabahtan beri ben cocuk emZiriodum esim yemek yiyin demiş k.validem siz hazırlayana kadardiyip gitmiş aksam da onlara gittik abin bekledi bekledi siz gelmeyince dayına gitti dedi ben içerideyken de esime Abi'nin yanına gelemedin çağırmadın yemeğe felan. İyice garip oldun demiş banada ya Dio bı evi temizleyemedim cuma da koye gidicem kalacak yapacak kimse de yok Dio sanırım laf vuruoo dımı sizce benden is mı bekliyor hamileyken gelip isimin ucundan tutmadı herseyi esimle yaptık temizliğimi kanamam oldu pek narin şimdinin kızları dedi cocuğum 2 aylıkti bayramda eltim geziyordu esın eve bı süpürge tutmadı die yengende tutmadı dedi eltim gezerken bana gel ona dolma saralım calisio yapamio dedi şimdi yoğurtlar yapıp gönderiyor calisio yapamio die eltim e bişey demem iyidir ama k.validemin gicikligi cok doluymusum buraya yazinca anladım sizce ne yapmalıyım esime dedm annen benden is bekliyor gidelim yapalım die ağzını aradım. Tmm haftaya gideriz dedi o da bekliyor demekki ne yapmam lazim şaşırdım:/ fikirlerinizi bekliorum karsk olduysa k bakmaynnn
eleştirmek için söylemiyorum canım ama, hastaneye gitmiş adamlar, tahlil falan da yaptırmak için aç gittiler belki de.orada sıra bekle ordan oraya göndersinler derken kayınvalidenin de sinirleri bozulmuş anlaşılan.can havliyle kendini sana attı.bir baktı ki ortada ne yemek var ne sofra.üstüne üstlük eşin geçin biz de yemek yiyin demiş yemekler sofralar hazırmış zaten onları bekliyormuşsunuz izlenimi vermiş.e kayınvalidenin yerinde ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim heralde...:))) keşke "anne çocuğu yatırayım hemen beraber yapıveririrz bir şeyler" deseydin.baktın geldiler çocuğu yatırmadan bir çay demleyip çocuk yatınca da kahvaltılık hazırlayıverseydin.hiiiiç böyle muhatap olmazdın.
evini temizleme konusuna gelince istemiyorsan hastayım dersin gitmezsin
Kayınvaliden seni evine yardıma mı çağırıyor, tam anlayamadım o kısmı?
Sen onları ağırlıyorsan sen yapmalısın zaten de yemek muhabbetinden anladığım kadarıyle durum biraz karışmış.
Yok evine çağırıyorsa orasını sen bilirsin, istiyorsan git istemiyorsan gitme. Gidersen iyilik yapmış olursun, gitmezsen de gitmezsin mecburi değil, zorla da iyilik yaptırılmaz.
Evet cok karışık olmuş. Kim kime ne demiş ben anlayamadım. Anladığım tek şey şu; kayınvalide ima falan yapmamış direk laf sokmuş![]()
Onlarin size gelecegini biliyordunuz yani esiniz almaya gitti öyle degilmi?
Eger kendileri geldiyse de hastanede insanin isi en az 1saat suruyor.
O sürede esiniz bebeginizle ilgilenip, sizde pekala ufak tefek birseyler
hazirlayabilirdiniz.
Bekleyip bekleyip onlarin gelmesine yakin bebegi uyutmaya götürmüssünüz.
Sizin icinizden de gelmemis anladigim kadariyla.
Esinizin abisini de onlar yeni geldiginde, su gün bize yemege gelin diye davet edebilirdiniz.
Kayinvalideniz sizden biraz yardim istemis oda icinizden gelmedigicin esinizin agzini
aramissiniz. Belki otur sen bosver gitmeyiz kendi yapsin demesini beklediniz.
Anlaşılan cidden anlatamamisim biz onları hastaneye bırakıp dışarı işlerimiz olduğu icin işlerimizi halletmeye gittik ve haberleri vardı eve geldiğimizde cocuğumu emzirmeye gtim kapı çaldı onlar geldi bura da bı sknti yok sanırım içimden geldi gelmedi mevzusu diil hac a gidicekk tabiki gidip herseyini yapicam ama benim evime bile annem yardımıma gelecek anlatabiliomuyum
Kusura bakma canim ben anlamamisim o zaman özür.
utandim simdi.
Hastane evimize yakın biz bıraktık onları markete felan gittik biliyorlardı çıkınca arayın gelip alalım dedi esim aramadan geldiler eve yeni girmiştik cocuğun uyku saati die emzirmeye gittim o arada gelip gittiler kaynımı severim cagiricaktim gideceği gün k.validem beklemeden soktu lafı pide yaptırmışlar bugun dedim bende cuma yaptircaktim abime yaparsan başka yaparsın ist da pide yaptıracak yer yokmuş temizlik problem diil de kendi evime bile annem ben geliyim yardıma çocukla zor Dio siz nasıl yapıyorsunuz Valla kızlar k.validem emekli k.peder de calisio ama cok değişik tabiatları var ben kullanışlı ve pahalı alıyorum gücüm yettiğince bugun bana o kadar para bosuna vermisiz teyzen ( kızkardeşi) 3 badiyi 5 tl almış Dio ne Diyim bilmiyorum anlayın iste..