Kayınvalidemin iması ne yapmalıyım ???

anladığım kadarıyla kaynanan fazla alınganlık yapmış.keşke sen içerdeyken eşine mutfağa gir birşeyler hazırla deseydin bende bebeği emzirince gelirim deseydin ama olan olmuş artık boşver takma kafana:19:kaynanaya temizlikte yardıma gelince içinden geliyorsa yap gelmiyorsa yapma:31:

laf sokuşturmalarla iş yaptıramaz kimse..eğer bir insanın ihtiyacı varsa,yapamayacak durumdaysa rica eder ve karşıdakinin de yapabilecek durumu varsa yapar.. hiç sevmiyorum alttan alttan laf sokuşturmaları,eğer adamakıllı söylenilecekse söylenilir,üstü kapalı söyleniliyorsa anlamadım,duymadım,bilmiyorum ...ya rica etsinler ya da sizde anlamayın,duymayın,bilmeyin,görmeyin,yapmayın ..canınızı da sıkmayın...

benim kayınvalidem de köyde biz ilçedeyiz altkatta büyük kaynım var boşanmış yalnız yaşıyo kaynanam da ne zaman gelse ev batmış yapacak halim yok diyip durur...önceleri yardım ederdim ama baktım bi kıymete binmiyor hep bekliyor...o ev batmış dedikçe ben de benim evde battı ben de yetişemiyorum falan diyip birbirimize göndermeler yapıyoruz...bence sen de öyle yap..nasılsa açıkça gel demiyor..bi gelmedi derse aaa sen bana gel demedin ki dersin:52:

Slm kızlar kıssadan anlatayım meseleyi uzatmadan k.validemler kaynim ve eltim le birlikte devremulkune gitti 1 hafta kaldılar eltim calisio kaynim 1 hafta daha ailesinin yanına geldi birkaç gündür burda ve cuma gidecek p.tesi görüştük bügünde hastaneye midesi icin kontrole gitti bize uğradılar bişey yememiş sabahtan beri ben cocuk emZiriodum esim yemek yiyin demiş k.validem siz hazırlayana kadardiyip gitmiş aksam da onlara gittik abin bekledi bekledi siz gelmeyince dayına gitti dedi ben içerideyken de esime Abi'nin yanına gelemedin çağırmadın yemeğe felan. İyice garip oldun demiş banada ya Dio bı evi temizleyemedim cuma da koye gidicem kalacak yapacak kimse de yok Dio sanırım laf vuruoo dımı sizce benden is mı bekliyor hamileyken gelip isimin ucundan tutmadı herseyi esimle yaptık temizliğimi kanamam oldu pek narin şimdinin kızları dedi cocuğum 2 aylıkti bayramda eltim geziyordu esın eve bı süpürge tutmadı die yengende tutmadı dedi eltim gezerken bana gel ona dolma saralım calisio yapamio dedi şimdi yoğurtlar yapıp gönderiyor calisio yapamio die eltim e bişey demem iyidir ama k.validemin gicikligi cok doluymusum buraya yazinca anladım sizce ne yapmalıyım esime dedm annen benden is bekliyor gidelim yapalım die ağzını aradım. Tmm haftaya gideriz dedi o da bekliyor demekki ne yapmam lazim şaşırdım:/ fikirlerinizi bekliorum karsk olduysa k bakmaynnn

bence yapma, eşine o gün hastalandım de iyi hissetmiyorum de. keşke gidebilseydim vah tüh de yapma. sonra da yapma. sana kızım demeyen, seni kucağında bebekle iş bekleyen k.validenin işi yapılmaz. iyilik de bir yere kadar. eşini tavla yeter. çocuğu bahane et eşine de, çok isterim gitmeyi ama bebek beni zorluyor faln de. eşin de senin iş yapmak istediğini ama yapamadığını düşünsün.

laf sokuşturmalarla iş yaptıramaz kimse..eğer bir insanın ihtiyacı varsa,yapamayacak durumdaysa rica eder ve karşıdakinin de yapabilecek durumu varsa yapar.. hiç sevmiyorum alttan alttan laf sokuşturmaları,eğer adamakıllı söylenilecekse söylenilir,üstü kapalı söyleniliyorsa anlamadım,duymadım,bilmiyorum ...ya rica etsinler ya da sizde anlamayın,duymayın,bilmeyin,görmeyin,yapmayın ..canınızı da sıkmayın...

Aslında asıl mesele bu canım laf sokmalardan nefret ediyorum isin açığı da bu yüzden gönlüm cekmiooo yoksa elime yapışmaz halledilir yani ama hep aynı tarzı olmuş artık sabah aradım ne yaptınız isleri vardı kahvaltı yapıyoruz Abi'nle dedi Hayrdr bu saatte yapmazdnz dedim Abi'n uyudu dedi siz naposunz esim de babasının netten hesaplarını yatiriodu netten ısı var dedim oooo sizin is zor o kalkamaz yerinden Dio dedim haklısınız babamin islerini yapio is bitmioo tabii uyursun ailece uyuolar die laf sokar fırsatları kaçırmıyor bu laf sokmalar bayiioooo artık Karşılık vermekten nefret ederim zorluoo resmen

Back
X