3 yıllık evliyim çocuğumuz yok henüz.buna benzer biseyi ben de yasadim.diyolardi ki biz güzel temiz giyineni severiz kadin dedigin bakimli olcak vs vs, sonrada giyinip cikinca bu ne hal..
sonra gidip onlarla aldim corabima kadar.evlendim birlikte oturduk yine aynisi devam.evimi ayirinca kendi isimi kendim görünce kiyamet koptu.sen bizi takmiyosun da falan filan.yani uzun lafin kisasi bastan alistirdigin gibi gider...
inatlasmak güzel bisey degil ama anlattigin kadariyla sanirim senin esin de benimki gibi.hemen lafina destek cikmis.eger aranizin acilmayacagindan eminsen bildigini yap.. yok esin herkesten önce kizar diyosan, alisverise cikma günü gelmeden esinin aklini celmeye bak.ona bi elbise begendir belki evdekilerden belkide carsida.ama yine de kaynana dedigi olmasin bu karisilcak bi konu degil.. hepi topu kumas parcasi.hayatini ele gecirmeleri böyle ufak seylerle basliyo zaten.sonra zor kurtulursun...
ne kadarli evlisin ki????
3 yıllık evliyim çocuğumuz yok henüz.
evet bende inadı sevmem zaten. başkalrının gelinlerine bakıyo bak falanca ne güzel giyinmiş diyo.
eee ne alaka benimde güzeldi üstümden çıkarttırmadan önce.
bakalım sizi haberdar edeceğim konudan bugün sanırım çıklıacak alışverişe.
hatta bir olay anlatayım.
bunun kız kardeşinin oğlu sünnet oldu teyze olarak gitmedi uzakmış yorgunmuş falan.
bizde o gün sünnet olan yere ama başka birine gittik geldik. ertesi gün gittim kaynanam kayınpeder surat beş karış. karnınız açsa yapın yiyin falan eşimde açım çay falan yap dedi gittim mutfağa geldi.
çok ayıp ettiniz insan bi gider oraya kadar gidip uğramadınız falan bana laf sayıyo ama surat nasıl.
bende anne bunu bana değil oğluna söyle yolda arabada ben uğrayalım dedim oda ne takacağız dedi bende para takarız dedim ben para takmam altın takalım dedi eee bugün pazar nerden alacağız dedim aman gitmeyelim ozaman dedi ben ayıp ya olmaz dedikçe sen karışma dedi.
dedim aynılarını söyledim de eşime şimdi banamı bu suratın dedim ha ben bunu düşünüp söylerken bana tavır yapmayın gitseydiniz o zaman dedim sustu.
bence aynı elbise giyme hazır kaynananla gitmişken söyle en kazıgından bir elbise aldır ona anlasın anyayı konyayı, ayrıca kabahat eşinde benim eşim sla karışmaz ne diydiğime kaynanam zaten bişi demez çok güzel seçimlerin var der
ben de senin gibiyim cocugum yok henüz ama cocuk bu konuda etkili cevremde gördügüm kadariyla.arkadasimin cocugu olunca olaylar epeyce degisti.cocuk olunca aile(!) oluyosun artik..simdi degiliz ya..
insallah istedigin gibi olur her sey..hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz..
eşin sana niye sen karışma demiş.Bişey olursa onlar benim ailem şöyle yap böyle yap derse ben karışmam de bi dahakine.
bence aynı elbise giyme hazır kaynananla gitmişken söyle en kazıgından bir elbise aldır ona anlasın anyayı konyayı, ayrıca kabahat eşinde benim eşim sla karışmaz ne diydiğime kaynanam zaten bişi demez çok güzel seçimlerin var der
Kaynanayada neymiş ! Senin giydine karışma hakkı vermez ! Birde ikinci hatası sana elbise alması bunlar senin üstünde otoriter baskı kurması bunu neden yapıyor bilemem ama daha çok üzüleceksin gibi bence eşinle konuş
ne yapacaksın biliyormusun eşinin keyfi olduğu bir günde güzel bir pasta yap sevimli ve şirin ol adamın aklını çel seninde bir birey olduğunu istediğin bir kıyafeti tek başına alabileceğin ve bundan dolayı mutlu olacağını anlat inan konuşma ile her sorun çözülür yeterki susmahaklısın keşke bi gelin daha alsa bende rahatlasam. hergün arar nerdesin naptın kim var gelmedin bugün. eşim beni ezdirmez esasında ama iş kıyafet konusu olunca hemen git annemle derdi hep bende giderdim beraber alırdık. ama bu defa tek aldım ikisine de problem oldu.
yazdıklarını okuyunca aklıma benim annem bir melek diye dizi varya kaynana neriman var o geldi senin kaynanada onu çok izliyo galiba :107:
valla doğru aynı o bugün büyük gün son yarım saatim çıkıcam ya allah bana verecek ya ona bugünü atlatmam gerek. bugün beni deli eder.
ya garip bi insan.... gelince bana herşeye aslında karışır ama sonra ben karışmam aman siz bilirsiniz der güya kendini aklayacak.
haklısın keşke bi gelin daha alsa bende rahatlasam. hergün arar nerdesin naptın kim var gelmedin bugün. eşim beni ezdirmez esasında ama iş kıyafet konusu olunca hemen git annemle derdi hep bende giderdim beraber alırdık. ama bu defa tek aldım ikisine de problem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?