Kayınvalidemin isteğimi benim inadım mı doğru olan...

hatta bir olay anlatayım.
bunun kız kardeşinin oğlu sünnet oldu teyze olarak gitmedi uzakmış yorgunmuş falan.
bizde o gün sünnet olan yere ama başka birine gittik geldik. ertesi gün gittim kaynanam kayınpeder surat beş karış. karnınız açsa yapın yiyin falan eşimde açım çay falan yap dedi gittim mutfağa geldi.
çok ayıp ettiniz insan bi gider oraya kadar gidip uğramadınız falan bana laf sayıyo ama surat nasıl.
bende anne bunu bana değil oğluna söyle yolda arabada ben uğrayalım dedim oda ne takacağız dedi bende para takarız dedim ben para takmam altın takalım dedi eee bugün pazar nerden alacağız dedim aman gitmeyelim ozaman dedi ben ayıp ya olmaz dedikçe sen karışma dedi.
dedim aynılarını söyledim de eşime şimdi banamı bu suratın dedim ha ben bunu düşünüp söylerken bana tavır yapmayın gitseydiniz o zaman dedim sustu.

3 yıllık evliyim çocuğumuz yok henüz.
evet bende inadı sevmem zaten. başkalrının gelinlerine bakıyo bak falanca ne güzel giyinmiş diyo.
eee ne alaka benimde güzeldi üstümden çıkarttırmadan önce.
bakalım sizi haberdar edeceğim konudan bugün sanırım çıklıacak alışverişe.

ben de senin gibiyim cocugum yok henüz ama cocuk bu konuda etkili cevremde gördügüm kadariyla.arkadasimin cocugu olunca olaylar epeyce degisti.cocuk olunca aile(!) oluyosun artik..simdi degiliz ya..
insallah istedigin gibi olur her sey..hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz..

eşin sana niye sen karışma demiş.Bişey olursa onlar benim ailem şöyle yap böyle yap derse ben karışmam de bi dahakine.

bence aynı elbise giyme hazır kaynananla gitmişken söyle en kazıgından bir elbise aldır ona anlasın anyayı konyayı, ayrıca kabahat eşinde benim eşim sla karışmaz ne diydiğime kaynanam zaten bişi demez çok güzel seçimlerin var der

iste o esinden kaynaklaniyo ne güzel bi de kaynananin kendini bilmesi lazim...bak esin bi iki laf etsin,eger icinde varsa, kaynanan da arkasindan gelir..en kaziginin satilmadigi yerlere gidiyolar uyaniklar onu bende denemistim

Kaynanayada neymiş ! Senin giydine karışma hakkı vermez ! Birde ikinci hatası sana elbise alması bunlar senin üstünde otoriter baskı kurması bunu neden yapıyor bilemem ama daha çok üzüleceksin gibi bence eşinle konuş

doğru söylüyosun bazen bende istiyorum çocuğum olsun ama ona da kaynanam bakacak.
anlayacağın benim iş yaş ya aslında çok düşüncelidir kendiside çalışır. ama ne kadar çalışsa da benim ki saf ya anlamıyo bişeyi hep bi neden arıyo. hep kendi bildiği doğru hep kendi istediği gibi giyinmemi ister o nedenle hebir bana bişeyler alıyo örüyo ama olmuyo zevklerimiz zıt sevimsiz şeyler alıyo ya

eşin sana niye sen karışma demiş.Bişey olursa onlar benim ailem şöyle yap böyle yap derse ben karışmam de bi dahakine.

aaa o nişanda ben ona yapacağımı yaptım zaten oda köpek gibi pişman bana sana çok güzel bi kıyafet alalım dedi isteme dedim. git manikürünü falan yaptır dedi neden ben isteyince al törpünü yap ne manikürüymüş diyosun keyfin isteyince git diyosun kusura bakma benim tırnaklarım senin istemenle uzamıyo gitmicem bi yere dedim.

aman bana100 lira ayırmış ben ne alcam o parayla gitsin alsın kendisine.
doğru aynısını giymeyim ama evden farklı bişeyler giyerim.

haklısın keşke bi gelin daha alsa bende rahatlasam. hergün arar nerdesin naptın kim var gelmedin bugün. eşim beni ezdirmez esasında ama iş kıyafet konusu olunca hemen git annemle derdi hep bende giderdim beraber alırdık. ama bu defa tek aldım ikisine de problem oldu.

ne yapacaksın biliyormusun eşinin keyfi olduğu bir günde güzel bir pasta yap sevimli ve şirin ol adamın aklını çel seninde bir birey olduğunu istediğin bir kıyafeti tek başına alabileceğin ve bundan dolayı mutlu olacağını anlat inan konuşma ile her sorun çözülür yeterki susma

ya garip bi insan aslıda hiç onlarla sorunum yok. bi kaç sinie durumu oldu hep ama sustum napiyim.
gelince bana herşeye aslında karışır ama sonra ben karışmam aman siz bilirsiniz der güya kendini aklayacak. bi ara ben yokken hep evimdeydi her şeyi döker kafasına göre katlardı şimdi onları bıraktı ama ne zaman çocuk yapacağımızın hesabını yapmış bana tarih veriyo ya

bir eltim olduğundan haberim yoktu şimdi öğrendimmmtıpkısının bir benzeri benimki ben biryere gidince aynı sizinki gibi gelir kendine görew düzenlerdi.bundan rahatsız olurdum ve belli etmeye çalıştım çok zaman ama anlamadı devam etti hiçbirşey yapmasada ben yokken evimi karıştırdığını anlardım.. hamileyim ailemin yanına tatile gitmeden önce evimin planını değiştirdim koltuk takımının şeklini. tatildeyken eşime telefon açtı bacağımı burktum diye bide bana sölememesini tembihlemiş neden dersiniz çünkü benim evimin perdelerini halılarını yıkamış perdeyi takarkende çarpılmış anlayacağınız
tatilden geldim bi baktım salonumun planı değişmiş o yanımdayken eve girer girmez o hamile halimle o sinirle gelen bir kuvvet olsa gerek ittip çektim eski haline getirdim baktı yüzüme böyle daha güzel dedim birşey sölemedi çıktı geçti evine ..
neyse benimkinin maceralarıyla başını ağırtmıyım gelelim sana aldığın kıyafeti eşinin ölçüleri varsa önce ona göster onun fikrini al hatta alışverişinizi birlikte yapın ki size yorum yapsada kıyafetinizi gönül rahatlığıyla onu çatlata çatlata giy gez toz canım
şimdi gelelim düğüne yine şık ol ama eşinin ölçülerine uygun olsun ama senin istediğin kıyafet olsun kolay gelsin sana...

yazdıklarını okuyunca aklıma benim annem bir melek diye dizi varya kaynana neriman var o geldi senin kaynanada onu çok izliyo galiba :107:

Son düzenleme:
yazdıklarını okuyunca aklıma benim annem bir melek diye dizi varya kaynana neriman var o geldi senin kaynanada onu çok izliyo galiba :107:

valla doğru aynı o bugün büyük gün son yarım saatim çıkıcam ya allah bana verecek ya ona bugünü atlatmam gerek. bugün beni deli eder.

valla doğru aynı o bugün büyük gün son yarım saatim çıkıcam ya allah bana verecek ya ona bugünü atlatmam gerek. bugün beni deli eder.

Allah sana sabır ve kolaylık versin güzelim tevekkeltü alellah diyip çık yola başka çare yok , bakalım bugün seni neler bekliyo belkide bişey olmaz merakla bekliyorum açıkcası:87:

güzel diosun daaaa,,,, yeni gelen gelin uyanik olur da aranizdaki durumu anlar ve lehine cevirirse sanma ki kaynanan seni birakip bu sefer ona takilacak sen de kurtulacaksin. eger diger gelin daha sevimli(!) görünürse gözüne, basina daha cok dert alirsin.kaynana bu seferde sizi kiyaslamaya baslar. ay iste, atiyorum, ayse gelinim cok güzel yemek yapar, bilmem güzel giyinir saygili ailese de cok iyi insanlar,,, felan filan... bunlar yasanmis örnekler maalesef

Hiçbişey değil de kocaların boyle analarının agzına bakmalarına ıllet oluyorum ..
Ben olsaydım elbıseyı cıkarmazdım .. ama sen cıkarmıssın , madem sana elbıse almak ıstıyor en pahalı magazaya gotur onu al elbıse :)) oh olsun boyle kaynanalara

kiz aldir elbiseyi bence sonra son gün üsütüne biseyler dökde giyime hem parayi harcamis olsun hemde dibe otursun en iyisi :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…