Merhaba herkese benim bi derdim var lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
bundan bi 7-8 ay önce eşimin amcasının kızının nişanı vardı ve ben gittim kendime hem uygun hem düzgün bi elbise aldım. eve geldim hazırlandım falan eşim aradı annemi alıp geliyorum hazırmısın evet dedim.
kapı çaldı açtım kaynanam baktı bi dön bakıyim dedi aaaa kızım bu elbise olmamış ııııh hiç olmamış çıkart hemen dedi. eşim daha bakmadan bu lafın üzerine çıkar şunu dedi.
ki elbise nasıl anlatayım. içine uzun kollu beyaz gömlek giyilen siyah diz altı günlük işe giderken milletin giydiği elbise ya. ama dedim diz altında ve gömleğim var açık değil nesi var bunun kaynanam basenlerin ortaya çıkmış eşimde onu onayladı iyi dedim. elbiseyi çıkardım direk kumaş pantolon giydim takılarımı çıkarıp saçlarımı topladım. bu defa ama kızım ben üzüldüm falan. neyse uzatmayım şimdi düğünü var bu kızın kaynanam tutturmuş sana elbise alacağız elbise giyeceksin giymem dedim yok alacağız hayır dedim hala ısrar ama günlerdir daraldım ne yapmalıyım. ben ona görürsün düğünde de aynı pantol gömlekle geleceğim siz utanın demiştim.
ya garip bi insan aslıda hiç onlarla sorunum yok. bi kaç sinie durumu oldu hep ama sustum napiyim.
gelince bana herşeye aslında karışır ama sonra ben karışmam aman siz bilirsiniz der güya kendini aklayacak. bi ara ben yokken hep evimdeydi her şeyi döker kafasına göre katlardı şimdi onları bıraktı ama ne zaman çocuk yapacağımızın hesabını yapmış bana tarih veriyo ya
bir eltim olduğundan haberim yoktu şimdi öğrendimmmtıpkısının bir benzeri benimki ben biryere gidince aynı sizinki gibi gelir kendine görew düzenlerdi.bundan rahatsız olurdum ve belli etmeye çalıştım çok zaman ama anlamadı devam etti hiçbirşey yapmasada ben yokken evimi karıştırdığını anlardım.. hamileyim ailemin yanına tatile gitmeden önce evimin planını değiştirdim koltuk takımının şeklini. tatildeyken eşime telefon açtı bacağımı burktum diye bide bana sölememesini tembihlemiş neden dersiniz çünkü benim evimin perdelerini halılarını yıkamış perdeyi takarkende çarpılmış anlayacağınız
tatilden geldim bi baktım salonumun planı değişmiş o yanımdayken eve girer girmez o hamile halimle o sinirle gelen bir kuvvet olsa gerek ittip çektim eski haline getirdim baktı yüzüme böyle daha güzel dedim birşey sölemedi çıktı geçti evine ..
neyse benimkinin maceralarıyla başını ağırtmıyım gelelim sana aldığın kıyafeti eşinin ölçüleri varsa önce ona göster onun fikrini al hatta alışverişinizi birlikte yapın ki size yorum yapsada kıyafetinizi gönül rahatlığıyla onu çatlata çatlatagiy gez toz canım
şimdi gelelim düğüne yine şık ol ama eşinin ölçülerine uygun olsun ama senin istediğin kıyafet olsun kolay gelsin sana...
Kıyafete karışmakta neymiş yaa.. Gitsin kendi kızı varsa ona karışsın. Ama suç kocalarda. Eşler biraz koruyabilse, yanında olsa çıt çıkaramaz valla. Ben bunu bilir bunu söylerim eşinizle konuşacaksınız ve annenin benim kıyafetime oyuma buyuma karışmasını istemyorum hem neden karışıyor onu çahcup edecek bir kıyafet mi giyiyorum diyeceksin kesin tavrını koyacaksın yoksa çook karışırlar. Benim kıyafetime bir tek eşim karışır o da belli tavırşarı vardı çok kısa etek giymemek gibi felan ama genelde beğenir aldıklarımı onunla çıkarız ben ona da gösterirm. Kayıvalidem asla karışmaz, karışamaz eşim susturur birşey demeye kalksa da. Bir ara saçıma başıma çok karışırdı benim saçım acayip kıvırcık ve topluyorum genelde. Ama eşim birkaç laf dedi bir daha tık yok. Genelde beğenir de giydiklerimi ama eşlerinze bunu anlatacaksınız.
Aynen arkadaşım... Ben kayınvalidemi severim, genelde karışmaz sağolsun... Bir keresinde bayramda giyindik, eşimin teyzesigile gidecektik, elbisemin yakasını tam düzeltmemiştim, eşim parfümünü falan istedi onu veriyordum, kayınvalidem de baktı "kızım yakan açık kalmış, onu bir toparla" diyordu ki, daha lafını bitirmeden eşim "karışma benim karıma, ne isterse onu giyer" dedi...
Bir keresinde de yemekteyken eliyle "elbiseni geriye doğru düzelt" işareti yapıyordu, (ki aslında üzerimi değiştirmeye fırsatım olmamıştı, sofrayı kurup değiştireyim demiştim), eşim farketti ve "anne sen yemeğini yesene" dedi...
Siz evli barklı bir bayansınız, nerede nasıl giyineceğinize de ancak siz karar verirsiniz...
Aynen arkadaşım... Ben kayınvalidemi severim, genelde karışmaz sağolsun... Bir keresinde bayramda giyindik, eşimin teyzesigile gidecektik, elbisemin yakasını tam düzeltmemiştim, eşim parfümünü falan istedi onu veriyordum, kayınvalidem de baktı "kızım yakan açık kalmış, onu bir toparla" diyordu ki, daha lafını bitirmeden eşim "karışma benim karıma, ne isterse onu giyer" dedi...
Bir keresinde de yemekteyken eliyle "elbiseni geriye doğru düzelt" işareti yapıyordu, (ki aslında üzerimi değiştirmeye fırsatım olmamıştı, sofrayı kurup değiştireyim demiştim), eşim farketti ve "anne sen yemeğini yesene" dedi...
Siz evli barklı bir bayansınız, nerede nasıl giyineceğinize de ancak siz karar verirsiniz...
birak karismaya firsat vermeden esimin cevap vermesini küfür ederken bile susar. aman nazar degmesin daris da basimiza....
((((((((((
Peki siz ne yapıyorsunuz bu durumda?((((
Merhaba herkese benim bi derdim var lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
bundan bi 7-8 ay önce eşimin amcasının kızının nişanı vardı ve ben gittim kendime hem uygun hem düzgün bi elbise aldım. eve geldim hazırlandım falan eşim aradı annemi alıp geliyorum hazırmısın evet dedim.
kapı çaldı açtım kaynanam baktı bi dön bakıyim dedi aaaa kızım bu elbise olmamış ııııh hiç olmamış çıkart hemen dedi. eşim daha bakmadan bu lafın üzerine çıkar şunu dedi.
ki elbise nasıl anlatayım. içine uzun kollu beyaz gömlek giyilen siyah diz altı günlük işe giderken milletin giydiği elbise ya. ama dedim diz altında ve gömleğim var açık değil nesi var bunun kaynanam basenlerin ortaya çıkmış eşimde onu onayladı iyi dedim. elbiseyi çıkardım direk kumaş pantolon giydim takılarımı çıkarıp saçlarımı topladım. bu defa ama kızım ben üzüldüm falan. neyse uzatmayım şimdi düğünü var bu kızın kaynanam tutturmuş sana elbise alacağız elbise giyeceksin giymem dedim yok alacağız hayır dedim hala ısrar ama günlerdir daraldım ne yapmalıyım. ben ona görürsün düğünde de aynı pantol gömlekle geleceğim siz utanın demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?