Kayinvalidemin kandili!

Abartıyorsunuz bence. Kayınvalidenizi sevmiyorsanız bu kadar önemsemeyin. Hal ve hareketlerine karşı duvar gibi olun, tepki vermeyin. Diğer konunuzda eltinizden bahsederkenki üslubunuz da çok itici geldi bana. Sevmediğiniz ve saygı duymadığınız bu insanları gündeminize taşımayın. Gülün, geçin.

Abartıyorsunuz bence. Kayınvalidenizi sevmiyorsanız bu kadar önemsemeyin. Hal ve hareketlerine karşı duvar gibi olun, tepki vermeyin. Diğer konunuzda eltinizden bahsederkenki üslubunuz da çok itici geldi bana. Sevmediğiniz ve saygı duymadığınız bu insanları gündeminize taşımayın. Gülün, geçin.
Köylü ekrem i tanıyor musunuz:)

Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.

Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....

Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!

Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.

Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
eşinin yanında söyle anne hep bana diyosun beni ara diye ama kendin diğer gelinini arıyosun niye ikimize eşit davranmıyosun de şaka yollu

Kusura bakmayın ama özellikle şu mübarek gecede sizin böyle yazmanız tuhafıma gitti..
Ne yaşadığınızı bilemem tabiki ama böyle beddua eden insanların döner dolaşır başına gelirmiş. Bence beddua etmeyin Allah'a havale edin o herşeyi görür kimseninde ettiğini yanına bırakmaz. Ama siz beddua ederek asıl kötülüğü kendinize yapıyorsunuz.
Ayrıca kandil gecesine kötü dualarını katmayın inş olur diyeceğiniz daha güzel seyler wardır eminim
Haklisin cok dolmusum burada da surekli okuyorum ya artik baya dolmusum.Uyardigin icin sagol :(

tam haksizsiniz diyecektim kiii son cumleyi okuyunca isler degisti valla insanlardaki bu cifte startanda sinir oluyorum kv hic adaletli degil

Cok sık arayan biri degilim.
Bazen ariyorum bazen aramayi unutuyorum.
Ama aramadigim icin hayirsiz gelin tarzinda bisiylede karsilasmadim bu zamana kadar..

Esinin ara baskilarina "hayir aramak istemiyorum " gibi savunmalara gectigin surece sanki aranizda tartismalar her kandil tekrarlanacak gibi..

Siz en iyisi 5 dakikacikta olsa arayip konusun boyle gunlerde.. gonlu olsun hem esinin hem annesinin..
Seninde basin rahatlamis olur emaaaan =)

Haklisin cok dolmusum burada da surekli okuyorum ya artik baya dolmusum.Uyardigin icin sagol :KK43:
Sende sağol ne demek asıl tepkili yaklaşmadığın için ben sana teşekkür ederim.
Çok haklısın aslında kızmakta sinirlenmekte ama onlar cezasını bulsun derken kendine kötülük etme Boşwer sen dile getirmesende Allah biliyo Allah görüyor

Her kandil ara kadini ne var bunda. Arayip kandilin mubarek olsun demek ne kadar zor olabilir. Bende kendi anne babam ve esimin anne babasiyla konur emrede konusucak diye veririm telefonu direk. O aramayi ihmal eder cunku. Kayinvalideniz de ne yapsin iyi niyetli davranmis aramis. Abartiyorsunuz bence. Problem olmayacak seyler bunlar

Rabbim gelinin de kv ninde hayirlisini versin. Bu kadar konusmakta zorluk cekeceksen arama sorma gorusme arkadas ;) bi hayir isleyeceksen icinden gelsin.. sirf eltini ario seni aramiyorsa da Allah bilsin ne diyeceksin baska ;)

Tamamen yanlis okumussunuz. Aramiyorum yazmadim. Bugun de beraberdik zaten. Konu o degil yani. Yine de vaaz icin tesekkurler
Neden dinimizce bi şey anlatıldığı zaman vaaz falan diye laf sokup sinirleniyosunuz anlamış değilim.. vay ki ne vay ne hale gelmişiz

Bende bunu anlamıyorum kocaniza GIKINIZ cikimiyor burada aslan oluyisunuz çok garip..ben araman şahsen hiç alistirmadim laf sokar ama hiiiccc oranı olmam..üç eltim var aman onların yoluna gün dolsun isterse umurumda olmazzz esim kızım biz çok mutluyuz nazar:

Neden dinimizce bi şey anlatıldığı zaman vaaz falan diye laf sokup sinirleniyosunuz anlamış değilim.. vay ki ne vay ne hale gelmişiz
Boşver ya konu sahibi çok cins birşey aman kandil kutlama da sana kalmıştı kurban ol sen kandillere kıskanç likten ne hale gelmussin catlar sin yakında sen..kandilin ne olduğunu bilmezki ancak dedikodu ya basar aklı...vaaz verdim hosuna gittimi!!!

Bence şaşırman gayet doğal ama hiç kafana takma sen de ona hak ettiği saygıyı gösterirsin olur biter, kendini yıpratmana değmez.:KK66:

Arkadasim ne yasadigini bilmem ama aramamak aramaktan daha fazla stres yapiyor sende.ara 1 dakka konus kapat.hayatini bu kadar zorlastirma.bi kandil kutlama nedir ki? Bosver eltini falanda.o onlarin arasinda olan bisey

Back
X