çok mu otoriter bi kadın ki öle kimse lafndan çıkamıo ben bide anlamdm nereye getirmiş akrablrnı izin vermio size:44:
Canım bence sen bu konuyu ilk kayınvalidene aç hem o geçmişinden dolayı tecrübeli sana çok yardımı dokunucaktır.ve bence kayınvalidende sana yardımcı olucak.Sonra eşine aç.ilk kayınvalidene açman bana daha mantıklı geliyor.oseni anlar bence.
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır girememiştim.O arada o kadar şey değişti ki.Yazda evlenecektim ama erken evlenmek zorunda kaldım ve evlendim.Alel acele oldu biraz ama mutuyum.Sonuçta sevdiğim adamla evliyim.Sevdiğim insan yanımdaysa kimse üzemez beni diye düşünüyodum ama düşündüyüm gibi değilmiş.Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Kayınvalidem ,kayınpederim,eşimin babaannesi,eşim ve ben.Kayınvalidmin bir melek olduğunu bildiğim için birlikte yaşamayı kabul ettim.Kadın hem annem hem ablam hem de arkadaşım oldu.Ama kayınvalidemin KAYNANAsının içinden böyle bişey çıkacağı aklımımn ucundan bile geçmezdi.Zamanında eşimin annesine de çektirmiş onca sene.Şimdi de sırada ben varım.Ben evlenmeden önce ojesini süren giyinip süslenip alışverişe giden birisiydim.Evlendikten sonra bazı şeylerin değişiceğini biliyodum ama bu kadın beni köpek gibi çalıştırıyo.Evimiz var eşimle ayrı tamirde.Kadın akrabalarınımı getirmiş napmış.Gitmemize izin vermiyo.Nolur yardım edin bana.Çok çaresizim.
bende seninle aynı sayılırım eşimin annesi ve anneanesiyle aynı evi paylaşıyoruzevde huzur denen bişey yok anneanne yemek beğezmez tartışma çıkar, üstüne kıyafet alırız onu beğenmez tartışma çıkar sürekli tartışma atışma 10 ayda soğuttular beni evden kendilerinden herkes çok düşüncesiz... ayrı eve çıkma ihtimalim malesef hiç yok eşimle 8 yılın birlikteliğin sonunda evlendik ne hayallerimiz vardı tabi olmuyor bunlar bence ayrılma imkanın varsa durma derim sana canım sen bari eşinle mutlu ol... eşimde iki tarafı hatta 3 kadını idare etmeye çalışıyor üzülüyorum ama ona anlatamıyorum olaylar daha çok büyüyor... bende ne yapacağımı hiç bilemiyorum banada yardım edin :'(
bende seninle aynı sayılırım eşimin annesi ve anneanesiyle aynı evi paylaşıyoruzevde huzur denen bişey yok anneanne yemek beğezmez tartışma çıkar, üstüne kıyafet alırız onu beğenmez tartışma çıkar sürekli tartışma atışma 10 ayda soğuttular beni evden kendilerinden herkes çok düşüncesiz... ayrı eve çıkma ihtimalim malesef hiç yok eşimle 8 yılın birlikteliğin sonunda evlendik ne hayallerimiz vardı tabi olmuyor bunlar bence ayrılma imkanın varsa durma derim sana canım sen bari eşinle mutlu ol... eşimde iki tarafı hatta 3 kadını idare etmeye çalışıyor üzülüyorum ama ona anlatamıyorum olaylar daha çok büyüyor... bende ne yapacağımı hiç bilemiyorum banada yardım edin :'(
sana allah yardım etsin ne diyelim başka eve cıkma ihtimalim yok diyorsun. ama soyle bi fikir geldi aklıma uyku hapı versen uyusa :) sesi cıkmaz
malesef yok oturduğumuz evi 2 sene önce aldılar kredisini ödüyoruz... hangisi birine vereyim uyku hapını :)))
ben de ilk okuldan beri evleniceğimizin hayaliyle yaşıyorum.aslında yine mutluyum ama azclk huzur da olsa keşke.
:) başka fikrin varmı canım o zaten bi gecelik çözüm olur :)))alayına ver hapı topluca uyusunlar.
kaynana derdi bitti annane babanne lermi kaldı başımıza[/QU
aynen öle olmuş gerçi ben ikisindende hatta sülesinden huzursuzum komple düşüncesiz insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?