Kayınvalidemin kaynanası

mervos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
275
5
68
Ankara
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır girememiştim.O arada o kadar şey değişti ki.Yazda evlenecektim ama erken evlenmek zorunda kaldım ve evlendim.Alel acele oldu biraz ama mutuyum.Sonuçta sevdiğim adamla evliyim.Sevdiğim insan yanımdaysa kimse üzemez beni diye düşünüyodum ama düşündüyüm gibi değilmiş.Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Kayınvalidem ,kayınpederim,eşimin babaannesi,eşim ve ben.Kayınvalidmin bir melek olduğunu bildiğim için birlikte yaşamayı kabul ettim.Kadın hem annem hem ablam hem de arkadaşım oldu.Ama kayınvalidemin KAYNANAsının içinden böyle bişey çıkacağı aklımımn ucundan bile geçmezdi.Zamanında eşimin annesine de çektirmiş onca sene.Şimdi de sırada ben varım.Ben evlenmeden önce ojesini süren giyinip süslenip alışverişe giden birisiydim.Evlendikten sonra bazı şeylerin değişiceğini biliyodum ama bu kadın beni köpek gibi çalıştırıyo.Evimiz var eşimle ayrı tamirde.Kadın akrabalarınımı getirmiş napmış.Gitmemize izin vermiyo.Nolur yardım edin bana.Çok çaresizim.

nasıl izin vermiyor öyle şeymi olurmuş.kocanı ikna et tek çare bu.kaynanan senden taraf olacak anlattığına göre.

Eşim iki tarafı da idare etmeye çalışıyo.Kadına konuşuyoruz taşınalım falan diye.Başlıyo Artislik yapmaya.Ay siz beni öldüeceksiniz.Ay ben bu çocuğune zorluklarla büyüttüm elin kızı alıp götürecek.Bilmem ne.Kurtuluş yokmu bu kadınan yhaaaaaaaaaa.

çok mu otoriter bi kadın ki öle kimse lafndan çıkamıo ben bide anlamdm nereye getirmiş akrablrnı izin vermio size:44:

BU DÜNYA BOYLE İLLA BIRISINDEN CEKECEKSINIZ

ya kayınvaldenız ya gorumcenız ya kayınpderınız ya kaynınız ya kocanız

ıste yada kayınvaldenızın kayınvaldesınden.....

bır sekılde eşınızle konusun ortak nokta bulun

Canım bence sen bu konuyu ilk kayınvalidene aç hem o geçmişinden dolayı tecrübeli sana çok yardımı dokunucaktır.ve bence kayınvalidende sana yardımcı olucak.Sonra eşine aç.ilk kayınvalidene açman bana daha mantıklı geliyor.oseni anlar bence.

çok mu otoriter bi kadın ki öle kimse lafndan çıkamıo ben bide anlamdm nereye getirmiş akrablrnı izin vermio size:44:

Eşimin evi.Orda yaşayacaktık ama kardeşinin torununu falan getirmiş.Benden olsa bağırıp çağırıp giderim ama kimse gıkımı çıkarttırmıyo.Ne var korkacak anlamıyorum

hey allahım ya zaten yaşlı başlı kadınsın artık huzurlu yaşam istycğne huzursuzluk çıkarıp ne die milleti üzersinde kendinden nefret ettirirsin ben anlamıorum bişi desen hemen hastalk bahanelrni öne sürer suçlu olursun ama birinin artık sen karışma demesi gerekio biraz tatlı sert bi şeklde:)yoksa çekilmez yani

Anlatmama gerek yokki görüyo olanları.Elinden geleni yapıyo.Ama nafile.Bizamanlar sabahtan akşama ev temizlettiği kayınvalidemin kıymetini şimdi anlamış sanki.Elinden çamaşırları falan alıp bana veriyo.Ama ona da hala rahat vermiyo.Kayınvaldemle odaya kapanıp ağlıyoruz bizde.Ben kendi evimize gidicem sanrım.

bende seninle aynı sayılırım eşimin annesi ve anneanesiyle aynı evi paylaşıyoruz evde huzur denen bişey yok anneanne yemek beğezmez tartışma çıkar, üstüne kıyafet alırız onu beğenmez tartışma çıkar sürekli tartışma atışma 10 ayda soğuttular beni evden kendilerinden herkes çok düşüncesiz... ayrı eve çıkma ihtimalim malesef hiç yok eşimle 8 yılın birlikteliğin sonunda evlendik ne hayallerimiz vardı tabi olmuyor bunlar bence ayrılma imkanın varsa durma derim sana canım sen bari eşinle mutlu ol... eşimde iki tarafı hatta 3 kadını idare etmeye çalışıyor üzülüyorum ama ona anlatamıyorum olaylar daha çok büyüyor... bende ne yapacağımı hiç bilemiyorum banada yardım edin :'(

allah allah kayınvaliden diil onun kaynanası haa,ona neymiş sizin hayatınızdan,kadının dediğine bak hepimiz binbir zorluklarla büyüdük,o zaman hepimizin babannesi tepemizde olsun yazık valla kayınvalideyle sana,onada neler etmiştir

sana allah yardım etsin ne diyelim başka eve cıkma ihtimalim yok diyorsun. ama soyle bi fikir geldi aklıma uyku hapı versen uyusa :) sesi cıkmaz

ben de ilk okuldan beri evleniceğimizin hayaliyle yaşıyorum.aslında yine mutluyum ama azclk huzur da olsa keşke.

sana allah yardım etsin ne diyelim başka eve cıkma ihtimalim yok diyorsun. ama soyle bi fikir geldi aklıma uyku hapı versen uyusa :) sesi cıkmaz

malesef yok oturduğumuz evi 2 sene önce aldılar kredisini ödüyoruz... hangisi birine vereyim uyku hapını :)))

ben de ilk okuldan beri evleniceğimizin hayaliyle yaşıyorum.aslında yine mutluyum ama azclk huzur da olsa keşke.

aynen bende eşimle bi sıkıntım yok onunla mutluyum ama huzur yok canım bizdede malesef ne yapsak ne etsek ki... senin ihtimain var en azından bence eşine baskı yap ayrı ev için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…