- 26 Eylül 2018
- 781
- 2.230
- 113
- 35
- Konu Sahibi Clementine__
-
Tamamdır çok teşekkür ederim. Güvenim kirildigindan bilmek istedim.Evet bazi bankalarin emekli sandigi var , onlar mensuplarina evlilik , tasinma , ogrenim kredisi veriyorlar sifir faiz ile
Nisanliyken istemişti onun icin kredi cekmemi reddetmistim. Şimdiden sonra onu istemiyorlar ama güvenemiyorum ben de haklı olarak. O yüzden emin olmak istedim anlattığı gibi bir fon var mı diye.Baskasi icin kredi cekmeden once cok cok iyi dusunun. Buraya oldu bittiye getirip cocuguna kredi kitleyen cok kv-kp okuyoruz...
Sanırım ben yanlış anlattım :) Krediyi kendisi çekecekmis fakat çocuğum yeni evlendi diyerek çekmesi gerekiyormuş. Bu yüzden de bizim evlilik cuzdani fotokopimiz gerekiyormus.Ben bu devirde kimse için kredi cekmem. Bu kredi üstünüze kalır. Zaten ödeyebilseler diğerini öderler
Başka şehirdeler o yüzden fotokopi çekip faks cekmemi istedi. Sütten ağzım yandığı için yogurdumu ayranimi ufluyorum benKız ver gitsin evlilik cüzdanını .,
Sen çek dememiş
Format gereği çocuğu yeni evlendiği için belge İstemişler ne var ki bunda
Kız ver gitsin evlilik cüzdanını .,
Sen çek dememiş
Format gereği çocuğu yeni evlendiği için belge İstemişler ne var ki bunda
Anladığım kadarıyla bankaya çocuğumu evlendirdim borçlarım var diyerek başvuracak kv.Kredi ama evli olan kişilerin üstüne olmaz mi? Yoksa önüne gelen herkes başkasının cüzdanı ile kredi cekerdi
Konu sahibisinin vee eşinin üstüne bir evlilik cüzdanı fotokopisiyle kredi çekemez ..Kredi ama evli olan kişilerin üstüne olmaz mi? Yoksa önüne gelen herkes başkasının cüzdanı ile kredi cekerdi
Anladığım kadarıyla bankaya çocuğumu evlendirdim borçlarım var diyerek başvuracak kv.
Nüfus bilgilerinden kendi çocuğu olduğu belli olur önüne gelen de çekemez o zaman.
Sıkıntılı bir duruma benzemiyor pek
Konu sahibisinin vee eşinin üstüne bir evlilik cüzdanı fotokopisiyle kredi çekemez ..
Prosüdür gereği istememiş olabilir banka.
Kaç Tane evrak imzalamak gerek.
Ama kv.si eski banka çalışanı toleransı Yüksek. Tabi ki evlilik cüzdanıyla her önüne gelen kredi çekemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?