Kayınvalidemin laf sokmaları!!

Melisey

aaaa (=
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
94
2
16
K.K.T.C.
kızlar,
Kv'min laf sokmaları beni artık çığrımdan çıkarmaya başladı.Henüz 2,5 yıllık evliyim.Bi insan her görüşmede laf sokar mı ya.Bu onun hayat tarzı olmuş artık.Sadece bana değil kendi çocuklarına karşı ve diğer eltime karşıda aynı şekilde.eltim 15 yıllık gelinleri resmen birbirlerinden nefret ediyorlar zamanında kötü kavgaları olmuş hep.
Yurt dışında olduğumuz için cam'dan görüşüyoruz akrabalarımızla.Dün akşam bi özlem duydum anne camı açında görüşelim diye tlf ettim.Nasılsın iyimisin faslından sonra başladı yine laf sokmalarına.Önce kendi kv'desinden konuyu açtı döndü dolaştırdı konuyu bana ve eltime getirdi.Yok 2 tane gelin almış da ikiside hiç iş yapmazmışda vs vs.(Kaldıki ben hep yaparım)
Ben gerçekten içimden gelerek özleyerek görüşmek istemişim onun konuştuklarına bak.Bu arada eşimde yanımda.Ben bugüne kadar hiç cevap vermedim bu laf sokmalarına hep eşim şakayla karışık cevap verirdi.Ama artık zor tutuyorum kendimi bu laf sokmalarını hak etmiyorum çünkü.
Biliyorumki karşılık vermeye başladığımda eşimle tartışmalarımız olacak ama daha fazlada susamıcam çünkü görüyorumki ben sustukca o devam edecek.Eşimin benim yerime cevap vermesi onu susturmuyor.hep aynı hep aynı bıktım artık.Böyle böyle soğutuyolar işte kendilerinden hiç gidesim gelmiyor şimdi evine ama el mahkum kocamın ailesi sonuçta.Görümcemde aynı şekilde taşlar gelir hep kafana laf aralarında.Bi insan laf sokmaktan,taş atmaktan nasıl mutlu olur anlamıyorum.

Benim gibi olanlar var mı?Siz nasıl davranıyosunuz bu durum karşısında?

Ben yoruldum artık,gerçekten çok kırgınım

sende sessız kalma ozman madem kadının huyu bu laf sokmak sende sakayla karısık yerlestır boyle ınsanlar ancak bundan anlar buyugundur sonucta cok abartma hakaret boyutunda ama tatlı tatlı sok sende laflarını ıcınde kalıcagına onun aklında kalsın ama dedıgım gıbı sakayla karısık

tüm kv mağdurlarına söylediğim gibi sana da söylüyorum susma!
sen susarsan o daha çok yüz buuluyor.
zaten sonra sonra önünü alamazsın kadın daha çok konuşur bu sefer hiç cevap veremezsin
ya hu söyle sen de niye susuyorsun ki:?

söyle de herkes yerini bilsin.
iş yapmıyorsan yapmazsın kime ne kalksın kendi yapsın.

sen de ağaç kovuğundan çıkmadın ya

Kusura bakma ama idare etmelisin. Zaten yurtdışındaymışsın.

saygı gösteermk susmak durumu kurtarmıyo şekerim..
artık ufak ufak bnde söylüyorum..
adım dobra geline çıktı :) bu sefer

laf soktuğunda anında kavgayıda göze alır cevabımı veririm böylece deli deliyi görünce çomağını saklıyo

Eşime saygımdan,onun yaşına hürmeten susuyordum.Ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim,bu yüzden yanlış davranmaktan korktum hep.Annem beni hep sakın saygısızlık yapma diye öğütledi.
Bide biri onun tersine gelecek bişey desin hemen başlar ağlamaya.62 yaşında kadını ağlatırsam vicdanım sızlar diye sustum.Eşimle ters düşmekten sustum sustum sustum ama artık bi yere kadar bende insan evladıyım
Birde yaptığım halde yapmadı oluruyom en çokda ona üzülüyorum.Ama bundan sonra hiç yapmıcam bende diğer gelini gibi oturup beklicem. Yapıpda yapmadı olmaktansa gerçekten yapmayayımda görsün hanım

ya hu bırak öyle insanların ne yaşına ne başına hürmet edilir.
zaten iş yap yapma yani dert bu mu?
sen yokken nasıl kendi yapıyordu şimdi de kendi yapsın
mecbur musun ayrıca?

sen zaten yurtdışında yaşamıyormusun hergünmü konuşuyorsunuzki bunaldın konuşma olsun bitsin.arada bi konuş o zamanlardada sölediklerini duymazdan gel

sen zaten yurtdışında yaşamıyormusun hergünmü konuşuyorsunuzki bunaldın konuşma olsun bitsin.arada bi konuş o zamanlardada sölediklerini duymazdan gel

2 ay oldu canım yurt dışına çıkalı daha önce sık sık görüşüyorduk o yüzden bunaldım.
Zaten gurbetteyiz artık kalp kırmanın ne anlamı var dimi biraz sussa nolur.
Dün geceden sonra bidaha asla arayıpda görüşelim demem kendileri isterse görüşürüm

ya hu bırak öyle insanların ne yaşına ne başına hürmet edilir.
zaten iş yap yapma yani dert bu mu?
sen yokken nasıl kendi yapıyordu şimdi de kendi yapsın
mecbur musun ayrıca?

Zaten kendi yapmıyor kızına yaptırıyor.Evli barklı kadın, kendi evinden çok annesinin evinde onun işini görüyor.
Artık susmayı düşünmüyorum.Ayda yılda bir türkiyeye gelince yüzyüze görüşücez bundan sonra zaten.o yüzden lafımı sakınmıcam eşim kızarsada kızsın artık napayım o da kendi annesinin farkında ama ben laf söyleyince kıymete biner işte

rkadaşım en iisini sen bilirsin ama bence duymazlığa gelmeye devam et
ben de 2 yıl duymazlığa verdimve biz sadece yazdan yaza görüşürüz ve telde bile laf sokar
bu yaz patladım
ve ne oldu bilio musun
benim için alıngan dedi,her dediğimi yanlış anlıyosun,senin yanında rahat konuşulmayacak mı vs vs vs konuştu konuştu
bunlarla uğraşılmaz arkadaşım
ha şimdi ne yapıyorum
asla ama asla telde konuşmuyorum
en son 15 tatilde 2 günlüğüne gittik
sokmadığı laf kalmadı
eşimle dişimizi sıktık ana babadır dedik
görevimizi yaptık ve yaşadığımız yere geldk
yisen bilirsin ama bölelerde laf çok olur
sonra yine üzülen biz oluruz

aynen öle yap cnm konuştuğunuz zamanda aldırmamaya çalış yoksa üzülen sen olursun

yurtdışındasın zaten sık sık görüşmüyorsunuz duymazdan gel umursama canım
şimdi cevap ver desem eşinin huyunu bilmiyorum birden annesi kıymete biner sana ters davranır eşinle huzursuz olursun verdiğin cevap bir işe yaramazbu nedenle zor biliyorum ama duyma görme zaten binde bir görüşeceksin kafana takma derim

evet arkadaşlar bende ondan korkuyorum.Şimdiye kadar sustum,görmezden gelmeye çalıştım.Ben sustuğum için eşim benim yerime cevap verdi çoğu zaman.Şimdi ben konuşunca eşimle ters düşmekten kv'demin yüzünden evimin huzurunu bozmaktan korkuyorum diğer taraftan da çok doldum

allah onların belalarını versin yarın nasıl can verecekler onu düşünüyorum allaha bol dua et allaha sıgın cnm yapacak bişe yok ne eylerse rabbim eyler....

canim zaten yurtdisindayim deyince tahmin ettim neler yazabilecegini.. cünkü ben de yurtdisindayim ve ayni seyleri yasadim, birlikte otururken birak kamerada görüsmeyi, telefonla bile zor ariyordum benim nerdeyse 4 yil oldu geleli, bi türlü engelleyemedim, ki senin esin de cevabini veriyormus, buna ragmen yapiyorsa dicek bir sey yok söylicem tek sey, sen karsisina gecip tartismaya girme, bak ben yaptim, esimle aram bozuldu ve bi daha da düzelmedi.. her ne kadar annesinin babasinin haksiz oldugunu da bilse, ben cevap verdigim icin, tartismayi baslatan taraf(!) oldugum icin hep kötü oldum... esin annesiyle konussa bi, o zaman belki düzelir, hani sen degil de sanki kocan bu durumdan rahatsizmis gibi.. oglu oldugu icin, o ne ders edesin alinmaz ama gelin icin aynisi gecerli degil maalesef... bir de yurtdisindasin, bu da ayri bi dezavantaj

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun anne.senin de kaderin buymuş ne yazık ki.bu dünyada gelinlerden yüzün gülmedi inşaallah ahirette rahat edersin.sen sabırlı ol allah mükafatını verir ,biz de bakarsın zamanla doğru yolu buluruz
deneyin derim

Ay hiç güleceğim yoktu gerçekten güldürdünüz beni

evet iki iki dört eşimle aram bozulacak ve kolay kolayda düzelmez dediğiniz gibi çünkü eşim oldukca alıngan ve unutmayan biridir.Eşime söyledim sen konuş yoksa ben tutamıcam kendimi tartışma çıkacak dedim." Ne diyeyim yaşlı kadına ben şimdi,o da benim annem vs vs" dedi. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…