• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin müge Anlı benzetmesi..

Fütürsuzluk etmiş ama sadece bu dönemde değil her dönemde aldatmak isteyen ister internetten isterse de en yakın arkadaşının eşi ile aldatır. Bu insana kalmış birşey tersleyin ve konuyu kapatın

Annem evime kim gelmiş diye sormaz bile bana gel ille diye de diretmez ben uygun olunca gider görürüm annemi.
Bekarkende hiçbir konuyu irdeleyip beni sinirlendirdigini görmedim.
Eşim bile o konuda hayrandir anneme biz sevgiliyken ilk tanistirdigim kisi annemdi.
Arkadaslarim bile nice sonra tanıdı.
Ama sevgiliyken arabayla evlerinin önünden geçerken bile kafami egdirirdi korkudan. Düşün yani..

anlıyorum canım benim zaten bu erkek anneleri anca oğullarını ikinci yada üçüncü kez evlendirirse düzeliyor.
Benimki bana etmediğini bırakmazdı ama ben hep 'anne - kız arasında bile tartışma oluyor ' diye düşünerek lafımı da esirgemezdin ama üslubunca.. O da yumuşardı o zaman . mesala az önce bir konuda münakaşa yaşamışsak az sonra anne şu saçımı bir örer misin diye giderdim.. Kendi annem kayın validemden daha zordu o yüzden onunla uğraşmak daha kolay oluyordu..

Neyse uzattım ama sen görümceni yada kimseyi örnek verme.Ne düşünüyorsan bu konuda açık açık kırmadan söyle.

Eşimin çok yakın bir arkadaşı var öyle ki bekarken evde tek kaldığı dönemlerde kayinvalidemin yerini alıp eşime yemekler yapmisligi varmış.

Bende severim çocuk çok yardımsever ve iyi niyetli tabi kız arkadaşı da öyle.

Evlendigimizden beri evimize sık sık davet ettiğimiz sohbetleri hoşumuza giden tek arkadaşımız onlar.

Geçen ay eşimi kayinvalidem aradı ve x kişiler size gelip gidiyormu ? Dedi eşimde arada bir geliyorlar neden diye sorduğunda
Oğlum evine alma evde karın var görüyoruz müge Anlıda neler oluyor diye cümlelerine tanık oldum ve heryanim buz kesti sinirden.
Eşimin annesi o benim kaç yıllık arkadaşım diyip kapattığını duydum en son.

Ve dönüp eşime annen banami güvenmiyor yoksa arkadaşına mı dedim.
Ki biz evlenmeden önce o çocuk vardı ve annen övünerek gelip oğlumla yemekler yaparlardı diye anlatan bir kadının biz evlenince neyi sorguladigina anlam veremedim.

O olaydan sonra ilk defa geçen hafta bir araya geldik ve bana o çocuk hâlâ evinize geliyormu diye sorduğunda göz bebeklerim büyüdü sesimi cikarmadan diğer odaya gttm.

Bugün yine yanina gideceğiz ve o konu açılırsa bu defa susmak istemiyorum gerçekten ama nasıl bir cevap vereceğimi bilmiyorum kızlar bi akıl verin.

Kendi kızının ve eşinin de bir çok arkadaşı var hemde cift olarak hep tatile çıkarlar.
Hatta bir defasinda gorumcemin arkadaşı için çok yakışıklı çocuk karisi da bir okadar çirkin o adam kadını aldatsa hak ediyor demisti ve yine benim tüm kan beynime sıçramıştı.

Bi daha böyle bir şey derse sen de kişi kendinden bilir işi de geç. Öyle cahilmiş anlamazmış aman he degip geçeyim yapılmamalı, adı üstünde cahil. Bozmazsan, sert davranmazsan tepene çıkmakla kalmaz, göklere yükselt beni der.

ya ama bi bakınca kadın da haklı;cidden neler duyuyoruz müge anlıda,en son geçenlerde kızın annesi aslında erkek miymiş yoksa babası kadın mıymış onu da duydum nirvana oldu bende:KK76::KK76:kadıncağızı alın gezdirin dolaştırın belli ki oksijensiz kalmış kafa olmuş lavaş:hamarat:

ya ama bi bakınca kadın da haklı;cidden neler duyuyoruz müge anlıda,en son geçenlerde kızın annesi aslında erkek miymiş yoksa babası kadın mıymış onu da duydum nirvana oldu bende:KK76::KK76:kadıncağızı alın gezdirin dolaştırın belli ki oksijensiz kalmış kafa olmuş lavaş:hamarat:

Canım çocuk evimize tek gelen yada bizde kalan birileri değil.
Mesela haftasonlari çıkar kahve iceriz ailece yada bize gelirler mangal yakariz.
Onun sevgilisinin bildiği yöresel yemekleri yapar bana öğretir.
O sekilde aksam en gec 9 da giderler ben asla gece yarilarina kadar kaldiklarini gormedim.
Ve cidden kaliteli zaman geciririz hep beraber sohbetlerimiz eğlencelidir.

Canım çocuk evimize tek gelen yada bizde kalan birileri değil.
Mesela haftasonlari çıkar kahve iceriz ailece yada bize gelirler mangal yakariz.
Onun sevgilisinin bildiği yöresel yemekleri yapar bana öğretir.
O sekilde aksam en gec 9 da giderler ben asla gece yarilarina kadar kaldiklarini gormedim.
Ve cidden kaliteli zaman geciririz hep beraber sohbetlerimiz eğlencelidir.

o zaman kv ye de o soruyu sorunca neden sordun

böyle böyle yapıyoruz çok da eğleniyoruz

onlar evlensin biz de onlara gideceğiz deseydiniz

siz kaçtıkça o da kuracak

o zaman kv ye de o soruyu sorunca neden sordun

böyle böyle yapıyoruz çok da eğleniyoruz

onlar evlensin biz de onlara gideceğiz deseydiniz

siz kaçtıkça o da kuracak

Cevaptan kaçmıyorum aslında mesela benimle otururken bişeyler soruyor annen size geliyormu siz ne zaman gittiniz en son vs.
Cevap veriyorum yetinmeyip odada eşim tekken ona soruyor bikac defa yakaladim ve artik bu yolu seçtim benim cevabimla yetinmiyo madem oğluna sorsun cvbini alsin diyorum bide ben eşim kadar sakin değilim henüz yeni evli sayiliriz o benim annemi 3 yildir tanıyor ama ben onun annesini 1 yildir daha.
Kötü düşünme diyorum kendime çünkü bazen okadar farklı ve vicdanli ki icime sokasım geliyor ama bazen çok bencil ve sinsi.
Hangi gün hangi ruh halinde kestiremiyorum.
Birgün anneme gidip yemek yedim diye bana küsüyor
Diğer gün niye annene ugramadan bana geldin diye kızıyor napacagimi sasiriyorum.

Bir tek ben mi art niyetliyim?
Acaba kayınvalide söz konusu kişi hakkında olumsuz bir şeyler duydu da o yüzden mi bir arada olmanızı istemiyor?
Hani klasik bir laf var ya, "sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum" diye öyle bir şey olabilir mi?
Misal bir arkadaşımın eşi, kocasıda mesai arkadaşı olan bir kadınla ilişki yaşadı.
Bunu öğrenen bir çok kişi o adamla arkadaşlığını kesti.
Ben dahi arkadaşımla sadece yalnızken görüşüyorum, eşinin hatırını dahi sormuyorum, midem almıyor.

Yaşlı insan iste normal bunlar. Hatta çoğu yaşlı kesim de sevmez öyle hatta bir soz vardi tam hatirlayamadigim "kadının dostunu erkek, erkegib dostunu kadın eve getirirmis" diye. Burdaki dost kavramı, metres demekti.

Takılmayın bence. Kötü niyet sezmedin ben.

kadın da kendince haklı diyenler neyin kafasını yaşıyo acaba? adam mı buna kötü gözle bakacak yoksa konu sahibi adama mı? böyle densizlik olmaz bence ne kadar çirkin bi laf.

ben olsam derdi ki
" anne haklisin kötü zamanda yasiyoruz körü korunr kimseye guvenmek olmaz. bak bence sen x(gorumce)'yide ara ve x(elti varsa) onlarida benu ikaz ettigin gibi ikaz rt malum onlarin daha cok giren cikanlari var..aa hatta gecen biri icin cok yakisikli demistin demi? " derdim sonra onu oyle birakirdim

Evet kendi kizindan örnek vermek istiyorum ama laf taşır diye korkuyorum çünkü görümcem benim için çok değerli onun duyup beni yanlış anlamasndan korkuyorum çünkü hedefim asla o değil.

Görümcem ve eşi oldukça kariyerli insanlar birazda o yüzden onlar herseyi yapar hakları var modunda bir kadın işte.
görümcene söyle o halleder :)

niye bu kadar takıyorsunuz ki, evet gelip gidiyorlar, çok seviyoruz birbirimizi, görmeyince özlüyoruz diyin, gıcık verin, sinir edin, sonra da kuduruşunu çekirdek çitleyip çay içerek izleyin.
eğlenin biraz ya.

Burada, evlendikten sonra evime bekar kadın, erkek almıyorum diyen çok fazla kadın gördüm. Aynı kafa fazla düşünmeyin üstünde.

Aman "he"deyin geçin ...benim rahmetli babannem de o programları seyreder beni arardı. .bir kızın başına şu gelmiş dikkat et diye..insanlar etkileniyorlar özellikle yaşlılar. .bence hiç takma..bir der iki der unutur. .

Bende o program yüzünden kızım olmasın diye dua ettim belki gerçekten çok etkilenmistir belki gorumcenizi de uyarmistir. Eve geleni söylemeyin gerekirse bizde kuzenimin arkadasindan rahatsız oluyorduk ama o tekti kız arkadaşı falan yoktu ve kuzenime hizmet ettiriyorlardi. Halbuki kuzenim de seviyordu arkadaşını ama onu düşündüğümüzden tedirgin oluyorduk. Neyseki ayağı kesildi yada bize belli etmiyor :)

Eşimin çok yakın bir arkadaşı var öyle ki bekarken evde tek kaldığı dönemlerde kayinvalidemin yerini alıp eşime yemekler yapmisligi varmış.

Bende severim çocuk çok yardımsever ve iyi niyetli tabi kız arkadaşı da öyle.

Evlendigimizden beri evimize sık sık davet ettiğimiz sohbetleri hoşumuza giden tek arkadaşımız onlar.

Geçen ay eşimi kayinvalidem aradı ve x kişiler size gelip gidiyormu ? Dedi eşimde arada bir geliyorlar neden diye sorduğunda
Oğlum evine alma evde karın var görüyoruz müge Anlıda neler oluyor diye cümlelerine tanık oldum ve heryanim buz kesti sinirden.
Eşimin annesi o benim kaç yıllık arkadaşım diyip kapattığını duydum en son.

Ve dönüp eşime annen banami güvenmiyor yoksa arkadaşına mı dedim.
Ki biz evlenmeden önce o çocuk vardı ve annen övünerek gelip oğlumla yemekler yaparlardı diye anlatan bir kadının biz evlenince neyi sorguladigina anlam veremedim.

O olaydan sonra ilk defa geçen hafta bir araya geldik ve bana o çocuk hâlâ evinize geliyormu diye sorduğunda göz bebeklerim büyüdü sesimi cikarmadan diğer odaya gttm.

Bugün yine yanina gideceğiz ve o konu açılırsa bu defa susmak istemiyorum gerçekten ama nasıl bir cevap vereceğimi bilmiyorum kızlar bi akıl verin.

Kendi kızının ve eşinin de bir çok arkadaşı var hemde cift olarak hep tatile çıkarlar.
Hatta bir defasinda gorumcemin arkadaşı için çok yakışıklı çocuk karisi da bir okadar çirkin o adam kadını aldatsa hak ediyor demisti ve yine benim tüm kan beynime sıçramıştı.
evet niye soruyorsun de . senin kızınında var de direk

Back
X