- Konu Sahibi umutluluk79
-
bazen düşünmeden konuşabiliyolar.bizim 6 sene bebeğimiz olmadı.biz tüp bebek tedavisindeyken bir yakınımız olmazsada bizim için hayırlısı buymuş deyin falan moral veiyor kaynanamda atıldı hiç te bize can yetiyor dedi eltimin bebeğinden bahsediyor baktım kaldım.ya ona torun sevgisi için yetebilir ama bana ne başkasının çocuğunun bana ne faydası var?yani bize sizn olsada olur olmasa da farketmez diyor resmen.çok dokunmuştu o laf eşime söyledim boşver düşünmeden konuşuyor yaşlı artık onlar diyor.ama böyle düşümmeden her konuştuğunda anca beni sinir ediyor.şuan çok şükür hamileyim bebeğime kavuştum
insan ilişkileri coooook zor...cok şükür eşimle coook ii anlaşıyoruz...kendisi hem cok anlayışlıdır hem de ilgilidir...inş bi de bebeğimiz olursa mutluluğumuz artacakkk...ama işte ailesi bazen beni bunaltıyorrr...sürekli diğerlerini anlatması artık iii ce sinir ediyor bana...gecen gün de anneme de anlatmış...diğer eltilerimi ve görümcemi...annem de sessizce dinlemiş....o övdükleri kişiler de inanın cok da mataf bişey değil....eşime göre bizi böle dengelemeye calışıyomuşş...beni de onlara anlatıyomuş...yaptığı tattik bana göre cok yanlış....ortalık kızıstırmak gibi bi şey
Kvalidenin yaptıgı tam olarak patavatsızlık değil, çünkü bilerek yapıyor.
Bana kalırsa iki eltiyi yarışcı gibi görüp yarışı kızıştırmaya çalışıyor..
Benim k.validemde öyledir. bana eltimle ilgili bişey anlattıgında; aferin ona ne iyi yapmış yada eline sağlık yada ne iyi gelinin var gibi laflar ediyorum..
Ben kimsenin gazına gelerek bişey yapamam .içimden gelirse yaparım. sanırım artık öğrendi pek bişey demiyo: ))
Eşinizle aranız iyi olsun gerisini boşverin.Ben de çok takardım eltimi ve görümcemi övdüğünde çok rahatsız olurdum ki söylemeyi atladım kayınvalidem görümcemi inanılmaz över iki cümlesinden biri kızıdır.Şuraya gitmişte bir sürü kıyafeti varmışta vık vık vık.Çok değil bir kaç ay öncesine kadar neredeyse ağzıma geldi ''Banane'' lafı ama frenledim kendimi.Sonra baktım olacak gibi değil eltim aşağı görümcem yukarı dedim ya ben kendime psikolojik açıdan zarar verip eşime de yansıtacağım bunları ya da amaaaan salla gitsin deyip rahat edeceğim.Takmamayı tercih ettim ve çok rahat ettim şimdi anlattıklarını inan dinlemiyorum bile
slm kızlar...suan biraz bunalmış durumdayım...eşimin 2 erkek bi de kız kardeşi var...kayınvalidem normalde ii niyeti birisidir...ama bazen cok ve boş konuşuyor...sürekli bana diğer eltilerimin aldığı hediyeleri falan ballandra ballandıra anlatıyor...mesala hiç alakalı olmayan bir konuda bile diğer eltimin ve görümcemin aldığı seyleri habire anlatıyo...ben de kendisine hediyeler alıyorum ama benimkinin adı bile gecmiyor...bu durumdan eşime bahsettim hak verdi....annesine o da kızıyor ama bişey diyemiyor..bu tarz davranışları olduğu için evine falan da gitmek istemiyorum....araya böle böle soğukluk giriyor...konuştuğu konunun nereye varacağını bilemeden konuşuyor....
canımmm hamileymişin ....hadi gözün aydın...bak cok isitiyodun ...rabbim verdi...darısı benim basıma...benim bu ay da olmadı....gelecek ay bi doktora gitmeyi düşünüyorum...ama böle bi konu acınca üzüldüm...boşver kayınvalideni falan ya ...hamilelliğin tadını cıkar...keyfini bozmana izin verme...kendine ve bebeğine stres en büyük zarar...senin kayınvaliden bence görgüsüz bi insan..ne yapsan değiştiremezsin...bunlar için üzülme tatlım
eşinde durumu biliyorsa gerisini boşver. sen gül geç ciddiye almamak gerekir böyle şeyleri.....
eşim biliyo canım...bazen de söylemiyorum aramız bozulmasın diye....bazen dayanamyıp ona patlıyorum...o bana hak veriyo hep allah var ama işte atsan atamazsın satsan satamaz....yapcak bişey yok....
kadinin derdini anlamadiniz mi.ortaligi kizistirip piyasayi arttirmak.sizden de hediye ilgi vb vb bekliyor.ilgilenmeyin dinlemeyin bastan savun konusmalarini.siniri bozulsun,arama sikligini da azaltin az iliski cok huzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?