kayınvalidemin patavatsızlıkları

umutluluk79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
255
7
26
Diğer
slm kızlar...suan biraz bunalmış durumdayım...eşimin 2 erkek bi de kız kardeşi var...kayınvalidem normalde ii niyeti birisidir...ama bazen cok ve boş konuşuyor...sürekli bana diğer eltilerimin aldığı hediyeleri falan ballandra ballandıra anlatıyor...mesala hiç alakalı olmayan bir konuda bile diğer eltimin ve görümcemin aldığı seyleri habire anlatıyo...ben de kendisine hediyeler alıyorum ama benimkinin adı bile gecmiyor...bu durumdan eşime bahsettim hak verdi....annesine o da kızıyor ama bişey diyemiyor..bu tarz davranışları olduğu için evine falan da gitmek istemiyorum....araya böle böle soğukluk giriyor...konuştuğu konunun nereye varacağını bilemeden konuşuyor....

Sizin olmadığınız onların olduğu bir ortamda da sizi anlatıyordur belki ballandıra ballandıra.Benim kayınvalide bana eltimi över şöyle iyi böyle akıllı diye ama anladığım kadarıyla beni de ona anlatıyor.

ah canım benim senin yine kayınvaliden patavatsızmış yaşına verebilirsin ama bende bi görümce var patavatsızlık kraliçesi kendini över över över sürekli kendinden bahseder şimdi çoçuğu oldu her yerde çoçuğunu övüyo sütünü övüyo nerdeyse utanmasa başka bi taraflarıda övecek bende inadına dinlemiyorum başka şeylerle uğraşıyorum bide bana dönüp illa onaylattırıyo ya fıttıroyom hıhı..ewet öle diyip geçiyorum napim demek ki oda egosunu öle tatmin ediyor deminde aramış ayy kocam yarın izinli değil benle hastaneye gelir misin diyo aksi gibi benimde hastanede randevum var yarın ve benim eşim hep çalışyıo ben hep yalnız gidiyorum hastaneye hiç onu demiyolar ay neyse annemle giderim dedi ve kapattı kapattıktan sonra ona dua et yanında her yere götürebileceğin bir annen var dedim ama yüzlerine denmiyo iştee bence patavatsızlık çoçukluktan övülme ve her isteğinin yerine gelmesiyle şımartılmış bir çeşit rahatsızlık

bazen düşünmeden konuşabiliyolar.bizim 6 sene bebeğimiz olmadı.biz tüp bebek tedavisindeyken bir yakınımız olmazsada bizim için hayırlısı buymuş deyin falan moral veiyor kaynanamda atıldı hiç te bize can yetiyor dedi eltimin bebeğinden bahsediyor baktım kaldım.ya ona torun sevgisi için yetebilir ama bana ne başkasının çocuğunun bana ne faydası var?yani bize sizn olsada olur olmasa da farketmez diyor resmen.çok dokunmuştu o laf eşime söyledim boşver düşünmeden konuşuyor yaşlı artık onlar diyor.ama böyle düşümmeden her konuştuğunda anca beni sinir ediyor.şuan çok şükür hamileyim bebeğime kavuştum

insan ilişkileri coooook zor...cok şükür eşimle coook ii anlaşıyoruz...kendisi hem cok anlayışlıdır hem de ilgilidir...inş bi de bebeğimiz olursa mutluluğumuz artacakkk...ama işte ailesi bazen beni bunaltıyorrr...sürekli diğerlerini anlatması artık iii ce sinir ediyor bana...gecen gün de anneme de anlatmış...diğer eltilerimi ve görümcemi...annem de sessizce dinlemiş....o övdükleri kişiler de inanın cok da mataf bişey değil....eşime göre bizi böle dengelemeye calışıyomuşş...beni de onlara anlatıyomuş...yaptığı tattik bana göre cok yanlış....ortalık kızıstırmak gibi bi şey

ne güzel cnm hamile kalmışşın...biz de bebek cok isityoruz...biraz gec evlendik...ben de 33 yasındayım...gecen gün de bana yasımdan dolayı patavatsızlık yaptı....benim de inş bi bebeğim olur....nerde ne konuşulcağını bilmeyenlerden nefret ediyorum...

Eşinizle aranız iyi olsun gerisini boşverin.Ben de çok takardım eltimi ve görümcemi övdüğünde çok rahatsız olurdum ki söylemeyi atladım kayınvalidem görümcemi inanılmaz över iki cümlesinden biri kızıdır.Şuraya gitmişte bir sürü kıyafeti varmışta vık vık vık.Çok değil bir kaç ay öncesine kadar neredeyse ağzıma geldi ''Banane'' lafı ama frenledim kendimi.Sonra baktım olacak gibi değil eltim aşağı görümcem yukarı dedim ya ben kendime psikolojik açıdan zarar verip eşime de yansıtacağım bunları ya da amaaaan salla gitsin deyip rahat edeceğim.Takmamayı tercih ettim ve çok rahat ettim şimdi anlattıklarını inan dinlemiyorum bile

Kvalidenin yaptıgı tam olarak patavatsızlık değil, çünkü bilerek yapıyor.

Bana kalırsa iki eltiyi yarışcı gibi görüp yarışı kızıştırmaya çalışıyor..

Benim k.validemde öyledir. bana eltimle ilgili bişey anlattıgında; aferin ona ne iyi yapmış yada eline sağlık yada ne iyi gelinin var gibi laflar ediyorum..

Ben kimsenin gazına gelerek bişey yapamam .içimden gelirse yaparım. sanırım artık öğrendi pek bişey demiyo: ))

doğru sölüyosun cnm....ortalık kızıştırma bi nevi....sırf o istediği bi şeyi asla ben de yapmam...zaten beni böle yaparak farkında olmadan kendinden soğutuyor...içimden bişey yapasım gelmiyor....

çok şükür eşimle aram cokkk iii....o da annesinin bu yönlerine kızıyor...bana yeri gelince lafını söyle de diyor...ama ben cevap vermek istemiyorum...inş ben de takmamayı sen gibi öğrenirim...

amaaan takma kafana ne olacak canım
benim kayıvalidem değil kendi akrabalarını, benim diğer kardeşlerimi bile bana över de benim için güzel tek kelime etmez, hatta ortamda ben yoksam benden "kız" diye bahseder ne adım var ne sanım, gelin dese bile yeter ama ne yapayım, sallamıyorum-kendileri bilirler:)
öyle yaşlı falan da değil ama herhalde çok ısınamadı bana, ben de zorla sevdirememki kendimi
sana tavsiyem böyle şeylerle canını sıkma

coook şükür kızlar rabbim dualarımı kabul etti ve hamileyim.....ama tam sevinemedim bile...kayınvalidem gene basrolde....bıktım artık....bu sevincimi bile yasatmadı...sürekli diğerler eltilerimi ve görümcemi övmesinden bıktımmmm...gecen doktordan geldim...hadi haber vereyim diye tel actım...kesesi gözüktü işte falan diye anlatmaya basladım...hemen o da görümcem ona elbise almış onu anlatıyo ya...sonra öteki eltim onu yemeğe cağırmış onu alnatıyo...ya banane ....ben sevinçli günümdeyim...ailem de kızmaya basladı....cok konuştuğu için....eşim de arada derede kalıyo...takmamaya calışıyorum ama olmuyo....kadın hiç susmuyo....ama anlattıkları hep bana baskalarını övmek...yaptığı hiç bir icraat yok...ramazan bitiyo daha iftara bile cağırmadı...çünkü hep hastadır....bunla nasıl bas edecem bilmiyorum....

canımmm hamileymişin ....hadi gözün aydın...bak cok isitiyodun ...rabbim verdi...darısı benim basıma...benim bu ay da olmadı....gelecek ay bi doktora gitmeyi düşünüyorum...ama böle bi konu acınca üzüldüm...boşver kayınvalideni falan ya ...hamilelliğin tadını cıkar...keyfini bozmana izin verme...kendine ve bebeğine stres en büyük zarar...senin kayınvaliden bence görgüsüz bi insan..ne yapsan değiştiremezsin...bunlar için üzülme tatlım

eşinde durumu biliyorsa gerisini boşver. sen gül geç ciddiye almamak gerekir böyle şeyleri.....

kardalencim darısı senin basına canım....çok şükür hamileyim...o kadını değiştiremiycem için bazen takmıyorum ...ama bazen de nasıl bir insan diyorum...senden de güzel haberler bekliyorum canım benim....

eşinde durumu biliyorsa gerisini boşver. sen gül geç ciddiye almamak gerekir böyle şeyleri.....

eşim biliyo canım...bazen de söylemiyorum aramız bozulmasın diye....bazen dayanamyıp ona patlıyorum...o bana hak veriyo hep allah var ama işte atsan atamazsın satsan satamaz....yapcak bişey yok....

eşim biliyo canım...bazen de söylemiyorum aramız bozulmasın diye....bazen dayanamyıp ona patlıyorum...o bana hak veriyo hep allah var ama işte atsan atamazsın satsan satamaz....yapcak bişey yok....

aynen tatlım.. zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu sorunları çok ciddiye almak doğru olmaz.... Allah yardımcımız olsun :))

kadinin derdini anlamadiniz mi.ortaligi kizistirip piyasayi arttirmak.sizden de hediye ilgi vb vb bekliyor.ilgilenmeyin dinlemeyin bastan savun konusmalarini.siniri bozulsun,arama sikligini da azaltin az iliski cok huzur

kadinin derdini anlamadiniz mi.ortaligi kizistirip piyasayi arttirmak.sizden de hediye ilgi vb vb bekliyor.ilgilenmeyin dinlemeyin bastan savun konusmalarini.siniri bozulsun,arama sikligini da azaltin az iliski cok huzur

bugüne kadar daha kendisinden tek bir hediye aldım o da basit bir hırka canım...ama kendisi herkesten neler bekliyorrrr...böle yaptıkca hiç yapasım bile gelmiyorrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…