Kayinvalidemin soruları. Esimle arasinda kaldim. Ne cevap veriyim.

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Simdi sorun şu. Benim kv klasik orta yaş turk kadini. Kilolu hafif. 160 boy 70 kilo sanirim. Belki biraz fazla da olabilir.

Ne zaman gorussek esim seker yeme ekmek yeme kendine dikkat et.... sıralıyor. Tamam iyiligine soyluyor. Tamam saglikli olsun diye soyluyor.
Zehir bunlar seker yeme bak yiyorsun falan filan.
Eve misafir geliyor mesela. Ben heskese tatli dondurma filan ikram ediyorum yada borek. Esim annesine tabak hazirlamami istiyor. Ayip diyorum. Kocaman kadin ben hazirlarim kendi iradesi var. Ister yer ister yemez. Sen de soyle ama karisma diyorum dinletemiyorum. Ben koyuyorum tabagi. Cogunlukla yiyor. Esim yeme anne diyor o kadar. Meyve ye onun yerine kuruyemis ye filan diyor.

Kvdem de yeni bir sey peydah oldu. Misafirlige gidiyoruz mesela tabak geliyor ikramlik. Tabagi alip mutfaga yoneliyor. Geri goturuyor. Gotururken de herkesin icinde sukara ben bunu yiyebilir miyim deyip guluyor. Insanlar hicbirsey anlamadan sasirip bakiyorlar. Bir iki degil her defasinda yapiyor. Artik bize geldiginde de onlara gittigimizde de. Inanilmaz keyif alarak soyluyor ama.

Ben rahatsiz olmaya basladim artik. Siz olsaniz ne dersiniz. Ne cevap verirsiniz?

ahaha sonrasında da gidip gizlice yiyiyor mu.
benim kv böyle yapar da, aman ben rahatsız oluyorum yemeyeyim der millet yerken, hatta ısrar edenler olur, o da nazlanır bolca, sonra bir bakmışsın kıyıda köşede götürüyor tüm tabağı.
ahahaha.

paket yaptıralım evde yersin deyin :)

Şeker tansiyon obezite yoksa ki sanırım yok makul ölçüde yesin ne var eşiniz abartmış sizinde haliyle gözünüze batmış bence siz onunla çözün bu meseleyi yok yere kadının boğazına dizmesin :KK14:

Nasıl korkutup sindirdiyseniz artık kadını :KK17:
Herkese 3 koyuyorsanız ona 2 koyun , kadını mahcup etmeyin.
Yazık valla.

Anne kaç yaşında kadınsın benden izin mi alacaksın. Oğlun uzun yıllar sağlıkla yaşa başımızda ol diye dikkat etmeni istiyor sadece, o da oğlunla senin meselen beni ilgilendirmez derim.

Üzüldüm ya kadına. Yediği lokmadan pişman etmişsiniz.
Söylenir de ayarında söylenir, karşındaki de belli bir yaşa gelmiş aklı çalışan bir insan.
Cidden üzüldüm.

Simdi sorun şu. Benim kv klasik orta yaş turk kadini. Kilolu hafif. 160 boy 70 kilo sanirim. Belki biraz fazla da olabilir.

Ne zaman gorussek esim seker yeme ekmek yeme kendine dikkat et.... sıralıyor. Tamam iyiligine soyluyor. Tamam saglikli olsun diye soyluyor.
Zehir bunlar seker yeme bak yiyorsun falan filan.
Eve misafir geliyor mesela. Ben heskese tatli dondurma filan ikram ediyorum yada borek. Esim annesine tabak hazirlamami istiyor. Ayip diyorum. Kocaman kadin ben hazirlarim kendi iradesi var. Ister yer ister yemez. Sen de soyle ama karisma diyorum dinletemiyorum. Ben koyuyorum tabagi. Cogunlukla yiyor. Esim yeme anne diyor o kadar. Meyve ye onun yerine kuruyemis ye filan diyor.

Kvdem de yeni bir sey peydah oldu. Misafirlige gidiyoruz mesela tabak geliyor ikramlik. Tabagi alip mutfaga yoneliyor. Geri goturuyor. Gotururken de herkesin icinde sukara ben bunu yiyebilir miyim deyip guluyor. Insanlar hicbirsey anlamadan sasirip bakiyorlar. Bir iki degil her defasinda yapiyor. Artik bize geldiginde de onlara gittigimizde de. Inanilmaz keyif alarak soyluyor ama.

Ben rahatsiz olmaya basladim artik. Siz olsaniz ne dersiniz. Ne cevap verirsiniz?

Eşin annesiyle ilgilendigi kadar seninle de ilgileniyor mu acaba . Yok hayırsa bi sorun var demektir . Bu kadar üstüne düserse olacagi budur

70 yaşındaki kadin ne yerse yesin, üzüldüm kv ye....

Bizim buralarda "yemedi de öldü demesinler de etli öldü desinler" diye bir laf var...

Rahat bırakın kadini

Eşimde annesine Zaman zaman derdi ki onun annesi baya kilolu ben baktım kadın alınıyor eşimle konuştum artık hiç demiyor. Hiç gerek yok o bilmiyor mu sanki zararlı olduğunu

Eşimde annesine Zaman zaman derdi ki onun annesi baya kilolu ben baktım kadın alınıyor eşimle konuştum artık hiç demiyor. Hiç gerek yok o bilmiyor mu sanki zararlı olduğunu
Bugun geldi yine kv bize. Tatli yapmistim. Oglum izin verir mi ki yememe dedi gulerek. Benim kvnin hosuna gidiyor durum. Ben konustum bisey demez ben yaptim zaten dedim. Yarisini yedi. Oglum bak hepsini yemedim. Kim istiyorsa devam etsin yarımıma dedi. Ben yemeyim de kim istiyorsa yesin demi oglum dedi. Esim bisey demedi. Kp de niye senin kalanini yiyelim dedi. Oylr iste.

Başladın gene yeme artık tut şu boğazını ben senin boğazını takip etmiyim artık sen karar ver artık sağlıksız şeylere hep peşinde seni takip ediyorum de :KK53:

Back
X