• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin sözleri cok agrima gittti kizlar-düsünceleriniz

birden bire kuzimin görümcesi belrdi aklımda yaww benm kuzim hamile hamile bulaşık yıkıyo görümce hanımında dünürleri gelmiş biz hazırlıyoruz hanfendi de kendi hazrlamış gibi götürüyo dünürler gitti baktım ortalıkta gözükmüyo bulaşıkları ben yıkadım he de o evde misfrim yanii çok bi samimiyetim yok neyse kızlar kuzme dedim ki yaww bu nerde dediki oda net başındadır hakikaten bi gittim eşşek kadar kız çizgi film izliyo yarım akıllı nerdeyse yayıla yayıla çamış gibi olmuşsın dicektim benm kuzenim ilk bebğinide ev temzlerken düşürmüştü neyse imalı bi şeklde ne o çizgi flm mi izliyon dedim evet dedi çok normalmiş gibi böle anormaller çok yani aldrmaa kayınvldenin dediklerini de hiç takma bence bi kere sağlıklı düşünebilse senin haklı oldunu ve onun iyliği için sölediğini anlar bence üzme kendini ama tavır al yapsın kimse kimsenin hizmetçisi değil:47:

herkese iyi geceler,bugün canim gercekten cok acidi ya,paylasmak istedim,ben kayinvalidemgille birlikte oturuyorum yaklasik 7 yildir bugüne kadar öyle cok kötü sorunlarimiz olmadi birde,kayinbabam gercekten iyi bir adam,kayinvalidem iyi ama bi yandanda cok yamanmi derler,birde görümcem var oda iyidir ama ona iyi olursan..ve ben hamleyim 3 aylik,ve ayrica gribim bugün sabah kalktigimda kayinvalidemmutmagi topluyordu baktim kadin is yapiyo bende tabiki evleri temizlemeden kahvalti yapmam,elektirikli süpürgeyle ortaligi süpürmeye basladim o sirada görümcemde bilgisayar basinda dedim ne acelesi var internet kacmiyo bi yere sonra mutfaga gidip kayinvalideme dedim niye yardim etmiyo senmisin onu diyen ,hemen kizini sahiplenmeer sanki bisey ddedim alllaahhhh görseniz o lafimi aldi nerelere cekti,tabi ben cok icerledim o ara esim indi asagiya ve bana susmam icin kizdi kendi annesinede kizdi uzatma diye allahtan esim adaletlidir ama cok icim acidi kizlaar kaynanamin ve görümcemin tepkisinden inanaij 3 saat agladim hamile hamile esim sagolsun teselli etti ama iste kirici sözler insanin aklindan gitmiyor,neyse diyorum allah herkesin kalbine göre versin,ve hergecen gün anliyorumki,aileyle oturmak büyük hataymis..ne kadar iyi olsanizda biy erde yaranamiyorsunuz ve gelinsiniz.......saygilarimla gecenin bi vakti yazdim paylasmak istedim kizlar

Boşver canım aldırma seni çok iyi anlıyorum.Aslında yanlış yapmışlar bizde gelin kızdan önce gelir.Annem hep der geline kızından iyi davranacaksın o her nazını çekmez dikkat edeceksin diyee ama bazı insanlar bunu bilemiyorlar neyse ki kocan iyi boşver sen bebeğini düşün

canm benm üzülme bebegini düşün unutma hiç kimse senden ve bebegnden degerli değil.eşin için ailesiyle oturuyorsan biran önce kurtul çünkü senin çektiğini kırgınlıgını ne kıyamadıgın esin anlar ne baskası ufak tefek diyip geçiyoruz hp ama laf laftır sineye çekersin çekersin hiç ummadıgın anda patlarsın ve bu sana eşine daha çok zarar verir.ben eşimin ailesinin üst katında oturuyodum onu bile kaldıramadım şimdi rahatım.bencillik gibi gözüksede bazılarına ben yuvamın huzurunu kimseye bozdurtmam herkes yerinde sağolcak..sıkma canını Rabbime havale et O herseyi görüyor..

kayınvalideniz zaten mutfaktaymıs is yapıyormus gorumcenize internet kacmıyorki dedikten sonra kayınvalidenize gidipde bunu bir daha soylemeniz bence yanlıs bana dense ben bozulurdum acıkcası...kayınvalideniz bu durumda size ne gibi sozler soyledi bilmiyorum hakaret boyutuna vardıysa oda yanlıs...

kayınvalideniz size kalkta bılaşıkları yıka dememiş. kadın sessizce işe başlamış.. o dahi kızından rica etmemiş onun yerine bılaşık yıkamasını. dolayısıyla sizin orda gidip görümcenizi iş yapmamakla suçlamanız doğru değil diye düşünüyorum. ayrıca sabah ben olsam bende kahvaltıdan evvel hayatta elimi işe sürmem. siz kendinizin huyu olduğunu ve her gün süpürdüğünüzü söylemişsiniz. belkide onun huyu değildir sabah temizlik yapmak. kalbiniz kırılmış keşke hamileliğinize verselerdi ama madur durumda olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası.

Back
X