- 16 Haziran 2016
- 103
- 64
- 28
- 34
- Konu Sahibi GlassLotus
-
Kadın bizim düğünümüzü tek başına organize bile etmişti eşim annesine kızdı diye kadın hakkımda ne laflar çıkardı bir bilseniz... Neymiş o kadar güzel kızın arasında bula bula kaprisli bir kızı almışEşin höt demezse işin zor. Yatak odanıza karışma cüretini bile göstermiş. Pes yani.
1 tane kızı var, üniversitede her bahsettiğinde benim kızıma geçen yine görücü geldi kızım çok iyi diye övüyorBu kadinlarin kizlari yokmu dedirtiyorlar.
Allah islah etsin
Ilerde yaslan am elden ayakdan duscem belki muhtac olcam demiyorlar hic.
1 tane kızı var, üniversitede her bahsettiğinde benim kızıma geçen yine görücü geldi kızım çok iyi diye övüyor
Merhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
Olayın tek iyi yönü eşin alttan almaya çalışmış,bir de O annesine hak verseydiMerhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
Kadın herkese bir kulp bulan dedikodu yapmayı çok seven birisi. Ailesi de kendi gibi kayınbabam o yüzden ailesiyle görüşmüyor "Ondan bir şey isteyeceğime koşarak Boğaz Köprüsünü geçerim diyor"Yuhhh bu kadarına da, herşeye okey de "oğlum falanca kızla ne kadarda çok yakışıyordunuz" bu nedir ya??
"çok için kaldıysa onu alsaydın oğluna" deyiverir tutamazdım kendimi. Hadsiz şey ya.
"Sevişmek için girdim odama buna da mı sen karar vereceksin" deseydin. Ama gerçi yüzsüz kadın çocuğa ben karar veririm şimi zamanı değil diyorsa ona da laf yapar.
Boğarım öyle insanı ben asla katlanamam ya.
Evi uzakta fakat sabahtan akşama 3-4 kere arıyor eşimi. Bir kere gece 1 de aradı oğlum bize oturmaya gelsenize diye...Olayın tek iyi yönü eşin alttan almaya çalışmış,bir de O annesine hak verseydi.Evi uzakmış zaten 2 gün sabredin eşinizin hatırına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?