Kayınvalidemin Sözleri ve Eleştirileri

Amann nasil bir kaynana sendeki.o_O Allah sana uzuun sabirlar versin ben katlanamazdim. Hayatina mudahale etmesine hele ki yatak odana burnunu sokmasina izin verme :sopa:

ayy inanamıyorum ne kadınlar var ya.. ! siz evlenmeden önce de bu kadın bu kadar huysuz muydu acaba ben onu merak ettim. sonradan değiştiyse, ne oluyor bu kadınlara. oğullarını evlendirince delleniyorlar valla. bir de sizin odaya giidp yatmaya yelteniyordu öylemi. Ayy siz maşallah yine iyi sabırlısınız , bana denk gelseydi bilmiyorum hali ne olurdu :))
Valla ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. bebek yapma durumuna bile karışıyor ya vallahi pes !
Kadın biz nişanlıyken neredeyse bizim düğünü organize ediyordu. Eşim kızdı "Her şeye karıştığın gibi buna da karışma" diye. Kadın daha çok konuşmaya başladı. Eşim sürekli konuştu böyle olmaz diye. Kadın hiç tınlamıyor

AY ALLAHIM yardımcınız olsun bu gerçekmi ya hu ?
Nasıl insanlar var ya
Bizde abimi evlendirdik yeterki mutlu huzurlu olsunlar kafalarına göre yaşasınlar evlerine bile belki yılda 1gideriz
Nasıl bir kv zihniyetidir bu !!
Eşi sizinle bu cicim aylarında çekse bile annesine ANNe Çocuk yaparken sana neden soralım bu nasıl konuşma tarzıdır.
,Yada yemeklerini ben beğeniyorum gayert güzel karıcığım demesi gerekiyor sesli şekilde

Kadın biz nişanlıyken neredeyse bizim düğünü organize ediyordu. Eşim kızdı "Her şeye karıştığın gibi buna da karışma" diye. Kadın daha çok konuşmaya başladı. Eşim sürekli konuştu böyle olmaz diye. Kadın hiç tınlamıyor
bir yönden de şanslısınız aslında. çünkü eşiniz arkanızda ve annem haklı demiyor en azından. uzak durun kadından bence. fazla yüz göz olmaya değmez. sonuçta herkes kendi evinde. sinir olyorum bu tip kadınlara ya. kendileri rahat olmadıkları gibi karşısındakini de rahatsız etmekten mutluluk duyuyorlar

Eşinizde pek bir şey dememiş, yani ben şöyle bir anlayış geliştirdim doğrudan beni ilgilendiren konularda eşim konuşmuyorsa ben konuşuyorum.Hele birisi böyle çocuk yapmaya kadar karışacak, köpürürüm ben ya.

Ayy sana başarılar canım. Eğer kilo problemin falan varsa bu kadın seni iğneden ipliğe çevirir , diyete gerek kalma , ;) takma kafana yaa kocan varken annnecimm annecim de , kocan gidince umursama laf sok her dediğine tepkisiz kalma . Çook fena vallahi anlaşılan .

Eşin mıymıymıy şeklinde cevap verirse annesi katlayarak artırır bu lafları. Ortalama sağlıklı bir insan evladı bu lafları kaldıramaz ve cevabını verir. Bu terbiyesizliklere katlanmak zorunda değilsin. Eşin tepkisini baştan koysun. Böyle seni idare etmeye çalışmalarla olmaz. Annesinin terbiyesizliklerine müdahale etsin.

Back
X