- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.684
- 158
- 40
- Konu Sahibi GlassLotus
valla eşin onu susturamıyor kadın daha da tpenize çıkar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın resmen sizi istemiyor ve eşinizi fitliyor. Ben sizin yerinizde olsam kıyameti koparırım. Eşimin başının etini yerim. Ya annesini susturur ya da gönderir evden. Terbiyesizlik bu yaptığı. Sinirlerim bozuldu valla. Eşiniz öyle sessiz sessiz alttan almaya devam ederse bu kadın haddini bilmez ve fazlasıyla devam eder.Merhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
Merhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
çok hassas bir noktadasınızMerhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
1 tane kızı var, üniversitede her bahsettiğinde benim kızıma geçen yine görücü geldi kızım çok iyi diye övüyor
Böyle insanları en çok kudurtan şey mutlu olmak emin olabilirsin. Böyle davraniyorsa dediklerini yapma ama suratını da asma kocana karşı. O yokmus gibi kocanla mutlu mutlu konuş. Ben anneme böyle yaparım kudurur kadin. Napayim o da herseye burnunu sokmasinŞu an çıldırmış haldeyim ruhsal olarak o kadar sabırlı bir insan değilim maalesef
ayy inanamıyorum ne kadınlar var ya.. ! siz evlenmeden önce de bu kadın bu kadar huysuz muydu acaba ben onu merak ettim. sonradan değiştiyse, ne oluyor bu kadınlara. oğullarını evlendirince delleniyorlar valla. bir de sizin odaya giidp yatmaya yelteniyordu öylemi. Ayy siz maşallah yine iyi sabırlısınız , bana denk gelseydi bilmiyorum hali ne olurdu :))Merhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
Güya evde misafir odası yok gibi bizim odada yatacaktı. Bizi çıkaracaktı odadanYatak odasına yönelmek derken, sizle mi yatacaktı, eşin pasif ayrıca
Güya evde misafir odası yok gibi bizim odada yatacaktı. Bizi çıkaracaktı odadan
Hani annesinin yanında kuzu olsa öldürürüm eşimi ama günlük hayatında hep öyle.eşin bana biraz kuzu geldi.
annesine senin ne haddine bizim yatak odamız falan diyip bir terslese belki bir daha konuşmaz.
yada ev temiz yemekler güzel kendi işine bak dese..
ama işte yok yok yooook bunları diyecek erkek yok. hepsi annelerinin yanında kuzuya dönüyor.
Allah yardımcın olsun.