bunu sormak biraz zor aslında...Konuş ve neden iki türlü olduğunu sor...
cnm genel olarak iyi biriymiş kv. başkalarının yanında da soğuk davranıyor demişsin. laf vurma rezil etme fln yoksa boşver. soğuk davrandığında sende öyle davran. sıcak davrandığında sıcak. burda ne kv ler okuyoruz. hem seviyormuşsunda. her güzelin bir kusuru olur. biz 4x4 lükmüyüz.
belki eltine seninle daha samimi olduğunu belli etmek istemiyordur
elitmle ve onun ailesiyle demişsin
ben öyle düşündüm
uygun bi dille sorabilirsin sebebini
Belki öyle bir anda anne neden sğuk davranıyosun diyebilirimkonusmanız lazım yoksa bu sorunu cozemezsınız
niye böyle yapıyosun diye sormak neden zor olsun ki. o iki türlü davranırken utanmıyorsa sen sorarken niye utanacaksın. münasip bir dille sor gitsin.
eşine veya bir başka aileden kişiye şöyle güvenebileceğin
şikayet gibi olmadan söyle ve toplulukta takip ettir
kendin tek başına söylersen inanmaz yanında şahidin olsun seni onaylayacak
bak dikkat et kv böyle yapıyor de
o kişi de seni onaylasın
bakalım ne diyecek
yoksa sana öyle geliyor der üste çıkar birde
yada bırseymı oldu dıyebılırsınızBelki öyle bir anda anne neden sğuk davranıyosun diyebilirim
Arkadaşlar merhaba,
Derdim büyük değil Allah bundan büyük dert vermesin tabi ama, fikirlerinizi almak istiyorum. Sorun şu ; Kayınvalidemi aslında çok seviyorum, annem gibi davranışları maşallah, bana hiç yabancı gibi hissettirmedi annemden çok ilgileniyor desem yeridir. Hep ilgilenir çocuk gibi bakar, yedirir ... Ama bir başkası olunca yani mesela eltim yada eltimin ailesi veya herhangi biri olunca o kadın gidiyor, buz gibi biri geliyor. Ama eğer yanımızda bu tavırlarını takdir edecek biri var ise çooook iyi mükemmel bir kayınvalide. Bende dengeyi tutturmak istiyorum. Yani üzülüyorum biri varken böyle soğuk davranıp, soğuk bakıyor ve konuşuyor ama yalnızken ya da nasıl diyim mesela görümcesi falan yanındaysa melek gibi bir kadın oluyor bana karşı beni nasıl böyle sevdi acaba diyorum kendi kendime. Anlamıyorum yani bu tavırları beni düşünmeye itiyor, aslında onu koşulsuz sevdim ama böyle olunca soğuyor gibi oluyorum
Tavsiyeniz, fikirleriniz nelerdir ? Varmı böyle başına gelen acaba? İnanın ben yorumsuz kalıyorum ve anlamıyorum...
Şimdiden teşekkürler...
Onların sülalede güvenecek kimse yok ben güvenmiyorum, biraz tuhaflar valla kocamı bile inanmam yani. O konularda hele kesinlikle bir şey diyemem zaten kimseye kendimi onaylattırmak gibi bir derdim de yok sadece nasıl davransam yada hiç umursamasam mı bilmiyorum. Gıcık olduğum bir huyum var ki insanları çok takıyorum. Neden bana öyle dedi diye saatlerce düşünüyorum bu çok kötü bi huy aslında nefret ediyorum...
bu konuya yazmayım dedim ama duramadım.bence KV karşı tarafın damarına basmak istemiyor.gelinleri arasında ayrım yaptıgı dusunulsun ya da seni çok sevdiği düşünülsün istemiyor onun yerine geliniyle mesafeli denilsin istiyor, kısacası insanları çok iyi tanıyor dedikodu yapılsın karşı tarafa laf taşınsın kıskanılsın gelinleri birbirine düşsün istemiyor.ne deyim akıllı kadınmış vesselam
tabiki onaylattırmak gibi bir derdin yoktur :)
sen yanlış anlaşmışsın beni
sen ona sorarken yoooo sana öyle geliyo derse iyice sinir olursun
yanında biri onaylarsa bişey diyemez diye dedim :)
maalesef bende çok takarım insanları
neden surat astı niye böyle yaptı.. gerçi bu huyumu yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum
bence çok rahatsız oluyorsan sor kv ne ama fazla üsteleme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?