Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

kızlar bende kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum ben hamileyken bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğim zaman aman kendiniz bakarsınız çocuğunuza zaten erkekmiş dedi zaten ben bakıcam ona bak diyende olmadı onun3 oğlu varda kız bekliyodu benimkini dün bana dediki sen 1tane daha yapta bunu bana ver:bbo:şaka yapıo heralde dedim aldırış etmedim aynı şeyi birdaha dedi bende dedimki ben o kadar acıyı boşunamı çektim niye veriyim hem sen ben hamileyken böyle demiştin dedim hiç sesini çıkaramadı:hulya:

Ablacım ben senin kardeşi yaşındayım siz gibi iyi bilmem tabikide ama buradaki herkes gibi asla vermemen gerektiğini düşünüyorum ama bişey merk ettim ben sadece ilk sayfayı okudum ve şok geçirdim .... aradaki sayfaları hiç okumadım vermedin dmi çocuğunu ?

=)))
Şaka gibi..
Benim görümcemin oğlu yok,bazen benim henüz 2 aylık olan oğlumla alakalı söylüyo aynı şeyi,şaka tabiki..Bana ver bunu ben büyütm filan die,lafı çakıyorum hemen,ben boşunamı çektm o kadar acıyı,kimseye vermem oğlumu diye=) Bıraksam kadın çocuğu yukardan aşağı indirmicek..yollamıyorum fazla..

aman diyim bacı ! koy kesin tavrını..zaten sen he demedikten sonra kim ne yapabilir ?
Dengesiz kaynana..

amaaan bosver canim birak konussun o kendi kendine sen vermedikten sonra zorla alacak degil nasilsa,
benim kayinvalidemde ayni seyi söylüyor bana. sen dogur diyor bana verirsin ben bakar büyütürüm onu burda, yani türkiyede, sede calisirsin diyor. ben sadece sunu söyledim, ben cocugumdan asla ayri kalmam dedim, cok istiyorsan yaninaki gelinin dogursun onun cocuguna bakarsin iste dedim. sonucta kaynim ve eltim türkiyedeler üstelik alti üstlü oturuyorlar onlarin cocuklarina bak iste benimkini ne istiyorsun degilmi?
esimde birsey demedi diye kizdim esime oda gerek duyman ciddiye almadiggim icin tabiiki olmaz öyle birsey dedi. aslada müsade etmem böyle birseye.

Ne insanlar varya 9 ay o ağırlığı siz çekin doğum da kıvranın gelip alsınlar pardonda bunlar manyak galiba

Bi akrabamın da çocuğu olmuyor karı koca hali vakti yerinde insanlar
Kardeşinin durumu kötüydü onun kızını doğar doğmaz kendi nüfusuna aldı
Ama anadan babadan ayırmadı sadece biz yaşarken sağlık haklarımızdan
Ölünce de mirasımızdan faydalansın dediler
Ama hiçbi zaman biz büyütelim bizimle kalsın demediler
Yardım etmek isteyen böyle eder
Minicik bebeği anasından babasından ayırmak yardım değil vicdansızlıktır

valla ben olsam madem cocuk istıyosun otur kendın yap onu buyut derdım canım:kedi:.cıldırmıs kayınvalıden:mymeka:

Ah canim neden morelini bozuyorsunki ciddiye alma bosver duyma bile. Cocugun cok diye cocuk mu istenir mis cocugun biride bir binide bir hepsinin sevgisi yeri ayri. Amann bosverr anladigim kadariyla kaynanan ciddiye alinacak biri degil.

benim anlamadigim sey sen niye git eltimin cocugunu iste dedinki????normalmi sence bu dedigin

kaynananin dedigi zaten tuhaf,bunamis herhalde de ,ben senin eltini ortaya katmani anlayamadim

yuh artık bunu söyleyen bi babaanne et tırnaktan ayrılır mı ya

kendini düşünüyor
yalnız kalmayayım diye
bende olsam vermezdim
negerek var çok şükür bakacak gücünüzde varsa
.

Daha neler duyacağız bakalım ne saçmalık o öyle ya eşinde gel bak annem ne diyo diyeceğine verseydi annesinin ağzının payını karılarını ortaya atan adamlara sinir oluyorum ya kendi ailesiyle ilgili bişey oldumu kendileri çözmeyi bilmiyor hiç biri :olmaz:

ya yazarken bile sinirden ellerim tıtrıyor bu ne bıcım teklıf ınsan hıc cocugunu verırmı ve ne bıcım baba ki bu teklifi gündeme getiriryor.O cocuga bunu ilerde nasıl anlatacaksız mantıklı bır acıklaması varmı kı ,kucukken annem bızı yazın babaannemızın yanına cıftlıge yollardı ıstanbulun havasından uzaklasalım dıye o zamanlar anneme duydugum ozlem ve goz yaslarım 35 yasındayı halen aklıma gelır ne ozlerdım annemı sımdı 6 yasında bır kızım var asla ve asla gondermem kımseye kendı anneme bıle.

Tövbe est. Şaşırdım valla. Kendi çocuğumu niye kayınvalideme verecekmişim ki, okutup büyütecekmiş, evlendirecekmiş. Resmen bana ver diyor yani. Daha neler duyacağız Yarabbim.

Back
X