Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

ya şokmu olsam ağlasammı yok artık ya sadist olmak lazım kusura bakmada:(( Annesın sen yavrunda sana tum fransayı verseler vazgecemessınkı :((

cnmmm çocuğunu tabi vermezsin onlara karşıda sert bi tavır koy bence ki bir daha konuyu bile açamasınlar hiç bişey söyleme boşver üzme kendinide karnındakide yazık etkilenmesin onada günah hem senin üzüntün hepsine yansır benide amcamın eşi yengem istemiş evlatlık hemde ilk çocuğum çok sorun olmuş babamda onların tarafında durunca devamlı başka bahaneyle annemi dövmeler falan annemde benim çocuğum fazla değil bana demiş gelmiş annesinin evine 4 yıllık evlilerken boşandılar ve hiçbiriyle görüşmedik 16 yıl sonra ilk kez yine ben gittim yanlarına büyüklük bende kalsın diyede ama nasılda muhtaç oldular anneme bi kere olsun görelim diye yani cnm hiçç taviz verme hiçte takma kafana saçma Allah ta seni ayırmasın inş. yavrularından :teselli:

okuyunca varya sanki bellerimden soguk sular döküyldü...
allahim nasil insanlar var, ne insafsiz kalpsiz insanlar var, ya esine ne demeli, o nasil oglundan vazgecer, sen sakin vaz gecme, ben senin yerinde olsamda türkiyeye de gitmem, allah bilir neler yapar oglunu almak icin..... esinede yaziklar olsun diyorum ne diyeyim.....
allah yardimcin olsun....

sana tek tavsiyem yakınındaysa bunu teklif edenler her kim olursa olsun kim onaylarsa onaylasın al eline sopayı kır kafalarını korkma ceza yemezsin hangi mantıksız zihniyet bi çocugu anasından ayırabiliyormuş niyeti iyi veya kötüü parçalarımm ben onları yaaaaaaa

bu ne terbiyesizlik ya, tatil için bile verme babannelerinin yanlarına

Kadın resmen uçmuş. bir daha söylerse " tamam şaka yapıyorsun ama bunun şakası bile hoş değil" de bitsin.

ne biçim bi kadın, ne biçim bi teklif !!

çok sinirim bozuldu anlatamam canım ya..

ama sonuçta niye üzülüyosunki canım çocuunu vericek diilsin ve o da çocuğunu kaçırmaz sanırım..

ama eşinle ciddi bi konuşma yapmalısın, o da en az senin kadar sinirlenmeliydi !! :kızgın:

Canım sana ben şunu anlatayım beni 4yaşımda anneannemlere vermişler annemler baksın diye. Annemler Almanyada çalışıyorlar benden sonrada kardeşim olmuş bakamamışlar ikimize birden neyse ben postalanmışım! ılkokul ikinci sınıfı bitirinceye kadar trde yaşadım annemlerden ayrı bir çocuk için ne kadar zor olduğunu anlatamam sana. O ufacık beyinlerde okadar fırtınalar esiyorki... Hele okul zamanları herkezin anası babası gelirken benim anneannem dedem gelirdi öğretmenle görüşmeye yada beni almaya. Hele bir olayı hiç unutmam bir gün anneannemle dolmuşta çarşıya gidiyoruz kendi kendime şunu düşünmüştüm: " Acaba bu insanlar şimdi anneannemi benim annemmi sanıyorlar? " ve sırf olmadığını ispatlamak için bir kaç kere " Anneanne " diye seslenip saçma sapan sorular sormuştum! Bunu hiç unutmam ve hala dahada annemlere söylerim oğlunuza kıyamadınız ama benden ayrılmak zor gelmemiş herhalde diye! Annemde babamda bu laflarıma çok üzülüyorlar biliyorum ama napayım? Elimde deil hala daha çok kırgınım napayım?

Kayınvaliden kaç yaşında , 2 yaşındaki çocuğu büyütecek evlendirecek , ohohhhhoooooooo.......Kayınpeder yoksa, burda Türkiye'de her kanalda evlilik programları var bulsun kendine bir meşgale ordan.Aaaa sinir etti kadın beni , zoruna bak sen ...Dediğin gibi alsın burdaki kurumdan bir çocuk , sevaba girer hiç değilse.Kaynana işte , burdan Fransa'ya yetiyor.....

okudum çok şaşırdım ve üzüldüm annem zor durumda kalmış 3sene annesi bakmış veablam hala kendini bizden görmez kendini dışlar annemin herkese tembihi değil temelli bir kaç aylığına bile verme diye tembihler canım sakın gülüm eşinin konuşmasına bile izin verme

tövbe tövbeee. bu kaynanalarda hergün yeni hikmetler yumurtlamıyorlar mı ne saçmalık böyle. hergün 1 yaşıma daha girdim dedirtiyorlar pes yani. kaynanana buralarda unutulacağını sanıyor heralde sizi bir şekilde buraya bağlamaya çalışıyor.
yumurta mı bu senin 3 çocuğun var diye birini istiyor. birde emanet yani insan nasıl kendine bu kadar güvenir. biz bakkala cocuk yollayamazken çocuğun başına birşey gelse hesabını nasıl verebilir allah korusun şaşırmış iyice

yazık yaa! bu nasıl bir cahillik hemde bu zamanda :delphin:siz iyi söylemişsiniz çocuk esirgeme kurumundan alsın bir yavrucak yetiştirsin (bu akılla nasıl yetiştirecekse) hiç olmazsa bir hayra girera.s sakın kimselere kanma evladını biyere bırakma çocuk size düşman olarak büyür .

Son düzenleme:
valla benımde abim yurt dışında yasıyor 2 yasındada dunya tatlısı bir kız yegenım var bızde gözunun içine bakıyos keşke getirsede birazda biz baksan diye.. ama biz kalkıpta evlat edinirmişcesine degil yaza kadar yada yazın sadece çünkü geliyorlar 20 gün daha tadını almadan gidiyorlar:( böyle oluncada çok üzülüyoruz çok özlüyoruz.. ama sizinkide resmen evlatlık gibi istemiş bukadarıda fazla..

nasıl sinirlendimmmm o çok bilmiş kaynanana slm söyle illede yardım etmek istiyosa anasının yanında yardım etsin öle şeymi olur yavrularımızın en büyük istegi ana kucadır sakın sakın böle bi şeye müsade etme akannehir

ayyy okuyunca çıldırdırdım
ne bu ya
sanki kedi yavrusu nasılsa senin çok var bitanede bana ver der gibi
vallah benim kayinvaldem bikeresinde şakaylan kızım için bu benim siz bitane daha yapın dedi de kadını maf ettim 2 hafta ne gelebildi ne ariyabildi
konu evladımsa ne koca dinlenriim ne bişey
feriştahı gelse vız gelir

Sanki sizin kedi fazla doğurdu da yavrularından bi kaçını istiyor
Pardon ama kaynanan kafayı yemiş
Sakın tavrından taviz verme alt kat bile olsa kabul edilmez bu bide başka ülke
2 Yaşında çocuk anneden ayrılır mı hiç
Çocuğunu yaz tatiline kaynanasına Türkiyeye gönderip sonra çocuğum bana yaklaşmıyor
Benden nefret ediyor diyen annelerde var burda
Zaten sen verdiğin cevaba bakılırsa iyi bi annesin
En doğrusunu yapmışsın seni ayakta alkışlıyorum
Kocana da söyle bi silkelensin kendine gelsin

saçmalık ya....sakın ama sakın kabul etme canım o evlada yazık bi çocuğun yanı annesinin babasının yanıdır.!

Back
X