Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

gercekten bu kaynanalarin incileri gun gectikce enterasan olmaya basliyor vallahi Cem Yilmaz duysa eminim bu konuyu malzeme yapardi arkadasim suan belki hassassin ama esinede annesinede iki laf et konuyu kestir at konusunu bile bir daha etmesinler hayatimda boyle bir sacmalik duymadim bu teklifi zamaninda Semra kaynana bile yapmaz di eminim lutfen sakin susmayi surat asmayin dirak soyleyin cekinmeyin konusu gecen bir kedi yavrusu degil 2 yasinda bir bebek o cocugun ruhunda acilacak derin yaralardan bahsetmiyorum bile

o zamanında bakmamısmı sanki cocugu olmayan bir kadında annelik duygusunu tatmak istiyor..tuhaf insanlar var ya bence vermemelisin o cocuk ilerde nefret bile eder sizden

kız ben bebeğim doğsun büyüsün allahın izniyle anneme bile yollamam büyüse bile kalmaya.ben nereye o oraya.güvensizlik mi hayır . sen takma kafana hem 2 evladın var hem de hamilesin.bebişin etkilenmesin.

ay inanamıyorum bide düşünmü diyor hiç canını sıkma cnm o anlasılan cok cahil bir kadın boşver bidaha söylerse ben sana cevabımı verdim bidaha konusmak istemiyorum bu konuyu de sussun eşinede anlat yumusak bir dille o nasıl ayrı kalacakmıs çucugundan saçmalık

Dedim ona bak, birgun dayanamazsin diyorum, o ise annesini düsûnûyor. Iki oglum avrupada, kizi ögretmen oldu bu sene urfaya atandi, kadin kaldi yalniz esiyle. Depresyon geçiriyor galiba. :bbo:

o zamanında bakmamısmı sanki cocugu olmayan bir kadında annelik duygusunu tatmak istiyor..tuhaf insanlar var ya bence vermemelisin o cocuk ilerde nefret bile eder sizden

gercekten bu kaynanalarin incileri gun gectikce enterasan olmaya basliyor vallahi Cem Yilmaz duysa eminim bu konuyu malzeme yapardi arkadasim suan belki hassassin ama esinede annesinede iki laf et konuyu kestir at konusunu bile bir daha etmesinler hayatimda boyle bir sacmalik duymadim bu teklifi zamaninda Semra kaynana bile yapmaz di eminim lutfen sakin susmayi surat asmayin dirak soyleyin cekinmeyin konusu gecen bir kedi yavrusu degil 2 yasinda bir bebek o cocugun ruhunda acilacak derin yaralardan bahsetmiyorum bile

Ben tepkimi verdim telefonda ama kadin hala düsün diyor:1ninca: Esimede bir ton laf saydim. Canimi çok SIKTILAR vallahi.

Ben tepkimi verdim telefonda ama kadin hala düsün diyor:1ninca: Esimede bir ton laf saydim. Canimi çok SIKTILAR vallahi.

Niye bu kadar canini SIKTINKI arkadasim..?benneyaptımki

Zorla elinden almiyorki kimse cocugunu, evet kabul ediyorum cok sacma bir teklif ama olmaz dersin olur biter....esine bu denli cikismana kendinide bu kadar sinir etmene gerek yoktu kanimca....:hulya:

Bir dahakine yine düsün falan derse....düsündüm düsündüm cevabim ayni Anne, vermem cocugmu dersin, bu kadar:delphin:

gurbetçilerde bu tip çocuk verme olayı çok oluyor, bi arkadaşım vardı, kardeşini amcasına vermişler doğduğunda amcasıgilin çocuğu olmuyor diye, ama inan kardeşi, arkadaşıma kardeşi gibi davranmıyor, gerçek ana babasına da gayet soğuk davranıyor
sen eşinin yeteri kadar tepki göstermemesine kızmışsın sanırım, sonuça polis yoluyla çocugunu alacak halleri yok ya, bence hamile hamile sinirlerini yıpratma, boşvermeyi dene canım

ayyy kk kusura bakma
beni de şutlama ama
içimde tutamıycam valla
oooooooooooooohaaaaaaaaaa çüşşşşşşşş
yani eşinede pessssssss:mymeka:
oh be rahatladım:delphin:

çüş yani.. çok istiyorsa çocuk esirgemede gönüllü koruyucu aile olsun. yada kedi köpek beslesin... eşiyle tüp bebek yapsın ne biliym.. sizden çocuk istemesi küçük olanı bana ver demesi... saçmalık..

takmayın kafanıza..:1shok:

ayyyyyyyyy delimi ne!!! kusura bakma ama....böyle sey olurmu yaaaaaaaa hayret birsey. Cocugun okulu, burda annesinin babasinin yaninda büyüsün neymis babaanne anneanne bilmem ne!!!!!!!!!!!!! sakin izin verme diycem ama zaten vermezsin...esini de anlamiyorum acikcasi!!!!

bak canım sana kendimden örnek vereyim benim annem ve teyzem iki çocuk başka yok teyzem evlenince anneannemler yanlız kalmış ve beni çok istemişler annemlerde nasıl olsa aynı köydeyiz diye vermişler ben 19 yaşına kadar annemdeydim ona anne diyorum halada çok iyi bir şekilde yetiştim bir dediğim iki olmadı ama annemlere hep kızdım içten içe 3kardeşime baktınızda banamı bakamadınız diye olmuyor yani sonra geldim buraya ailemin yanına ama çok zorlandık hepimiz kardeşlerimle anlaşamadımm yani çok zor kesinlikle ne olursa olsun verme yavrunu sonra herşey çok daha zor oluyorr sağlıcakla kal canımm:1hug::1hug:

töbe töbe 10 çocuğum olsa birini vermem ,kızımı bile kayınvalideme 1 saat bırakamıyorum ,hem güvenmiyorum hem özlüyorum ..
birde sen km lerce uzağa vereceksin ,büyütüp evlendirecek ,bak bak bak ,ne akıllıyımış o kayınvalide ..
sakın canım sakın olaki öyle bir hata yapma ,hoş yapmassın zaten bunu da söylemişsin ama sert ol ,bir daha söylerse kır kalbini ki söyleyemesin artık ..

eşinde sıkılmıştır onun bu tavrından artık ,belki bir yaz dursun da hevesini alsın diye demiştir sana ,sanmam eşinde vazgeçsin çocuğundan ..

çocuk hem annesinden hem babasından hem de kardeşlerinden ayrılacak. :1no2:
yazık değil mi o çocuğa

çüş yani.. çok istiyorsa çocuk esirgemede gönüllü koruyucu aile olsun. yada kedi köpek beslesin... eşiyle tüp bebek yapsın ne biliym.. sizden çocuk istemesi küçük olanı bana ver demesi... saçmalık..

takmayın kafanıza..:1shok:

kiz alemsin cok guldum bu ayin yorumu diyebiliriz tup bebekmis alemsin

Yani söyle, sen nasil olsa hamilesin (ki o 3 çocuk dogurmami istemiyordu) ikisinede bakamazsin getir ben bakayim

Yani kayınvalideniz neden çocuğunuza bakamayacağınızı düşünüyor anlamadım. Hamile kalınca insan diğer evlatlarına bakacak güçten yoksun mu oluyor?.. Bir de kızlarının, oğullarının çocuk sayısına kadar laf eden annelere deli oluyorum ben. Benim sülalemde de var böyle biri.. kızı 3. çocuğu doğurdu diye kıyamet kopardı. ona ne halbuki... bence şu durumda kayınvalidenizin teklifi bile abes. Vermeyin çocuğunuzu. O sizin kanınız canınız. Size en muhtaç olduğu zaman. Vermeyin. Umarım eşiniz aklı başında davranır ve size destek çıkar.

Back
X