ya civciv mi kedi yavrusu mu bu canım , sende cok var, birini bana ver diyo -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya civciv mi kedi yavrusu mu bu canım , sende cok var, birini bana ver diyo -tatlicadiarzu-
ay inanamıyorum bide düşünmü diyor hiç canını sıkma cnm o anlasılan cok cahil bir kadın boşver bidaha söylerse ben sana cevabımı verdim bidaha konusmak istemiyorum bu konuyu de sussun eşinede anlat yumusak bir dille o nasıl ayrı kalacakmıs çucugundan saçmalık
o zamanında bakmamısmı sanki cocugu olmayan bir kadında annelik duygusunu tatmak istiyor..tuhaf insanlar var ya bence vermemelisin o cocuk ilerde nefret bile eder sizden
o zamanında bakmamısmı sanki cocugu olmayan bir kadında annelik duygusunu tatmak istiyor..tuhaf insanlar var ya bence vermemelisin o cocuk ilerde nefret bile eder sizden
gercekten bu kaynanalarin incileri gun gectikce enterasan olmaya basliyor vallahi Cem Yilmaz duysa eminim bu konuyu malzeme yapardi arkadasim suan belki hassassin ama esinede annesinede iki laf et konuyu kestir at konusunu bile bir daha etmesinler hayatimda boyle bir sacmalik duymadim bu teklifi zamaninda Semra kaynana bile yapmaz di eminim lutfen sakin susmayi surat asmayin dirak soyleyin cekinmeyin konusu gecen bir kedi yavrusu degil 2 yasinda bir bebek o cocugun ruhunda acilacak derin yaralardan bahsetmiyorum bile
Ben tepkimi verdim telefonda ama kadin hala düsün diyor:1ninca: Esimede bir ton laf saydim. Canimi çok SIKTILAR vallahi.
çüş yani.. çok istiyorsa çocuk esirgemede gönüllü koruyucu aile olsun. yada kedi köpek beslesin... eşiyle tüp bebek yapsın ne biliym.. sizden çocuk istemesi küçük olanı bana ver demesi... saçmalık..
takmayın kafanıza..:1shok:
Yani söyle, sen nasil olsa hamilesin (ki o 3 çocuk dogurmami istemiyordu) ikisinede bakamazsin getir ben bakayim