• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin Yanında Sönük Kalıyorum

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorum:52: Ayrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sanki:9: kendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum:23:

Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorum:52: Ayrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sanki:9: kendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum:23:

kara bir böcek gibi :1::1:mii ayy nasıl güldüm:27: seni sen olduğun için seviyor eşin öyle beğeniyor demekki. bakımlı ol ama asla özenti olma. herkes kendince güzel :34:

Kendini kimseyle kıyaslama. Ona özenip onun gibi olmaya kalkma. Herkesin kişiliği farklı, onun yaptıklarını yapsan yakışmaz sana eğreti durur. O da senin gibi olsa muhtemelen etraftakiler hasta mı acaba diye düşünürler. Eşin seni öyle beğenmiş, değişmeye çalışmandan hoşlanmayabilir. Hem belki annesinin o halinden sıkılmıştır.

kara bir böcek gibi :1::1:mii ayy nasıl güldüm:27: seni sen olduğun için seviyor eşin öyle beğeniyor demekki. bakımlı ol ama asla özenti olma. herkes kendince güzel :34:

esmer ve kısa boyluyum gerçekten kara böcek gibi hissediyorum:D
eşim öyle beğeniyor zannediyordum ama bir yandan da annesini övüyor, annem şöyle süslüdür annem böyle bakımlıdır, annem hayatta öyle dışarı çıkmaz vs dedikçe acaba diyorum öyle mi istiyor:9:

Gelin kaygana toprağından derler,takma kafana zamanla alışırsınız birbirinize..

Kavınvalideyi gözüm tuttu yani,bakımlı olmasıda çok hoş..

esmer ve kısa boyluyum gerçekten kara böcek gibi hissediyorum:D
eşim öyle beğeniyor zannediyordum ama bir yandan da annesini övüyor, annem şöyle süslüdür annem böyle bakımlıdır, annem hayatta öyle dışarı çıkmaz vs dedikçe acaba diyorum öyle mi istiyor:9:

benim de sevgilim var 2 yıldan sonra artık yabanılık falan gitti. seni anlıyorum aslında benim de kayınvalidem çokkk bakımlı ama yapacak bişey yok bizde böyleyiz :) onlar yaşlanıyor ya ondan öyleler :1:senin ihtiyacın yok :34: ama bakımlı ol sen eşin bakımsızsın falan demeden :1:

canım benim kara bir böcek gibi yazısını okuyunca güldürdün beni :9: Şana şunu söyleyim kuzum herkezin bir tarzı vardı kimi kokoşluktan hoşlanır kimi sadelikten kimi makyajsız gezmez kimi makyajdan nefret eden .
Bunlar herkezin kendi kişişel tercihdir ve isteyerek kendine yakıştırarak yaptıkladır sen benmde öle oldum diye yaptıgın hersey zaten ustunde egreti duracaktır çünkü senin tarzına ve ruhuna terstir.
Kayınvaliden öyle mutlu demekki sende nasıl mutluysan öyle yaşa :16:

benim de sevgilim var 2 yıldan sonra artık yabanılık falan gitti. seni anlıyorum aslında benim de kayınvalidem çokkk bakımlı ama yapacak bişey yok bizde böyleyiz :) onlar yaşlanıyor ya ondan öyleler :1:senin ihtiyacın yok :34: ama bakımlı ol sen eşin bakımsızsın falan demeden :1:
yaşlılıktan değil ya hep böyleymiş hatta daha bakımlıymış. annemin kocaman valizlerde perukları, makyaj malzemeleri vardı falan der eşim

ayy çok hoşuma gitti kv
:32::32::32::32::32:
tam benim kafadnmış
biz herakşam bigudi filan sarardık birbirimize kesin
:52::52::52::52::52::52:
Ama haklısın böyle olmaz
sende biraz özen göstermelisin
en azından makyajsız dolaşma
ev kıyafeti kavramını lügatından çıkar
her an şık olmaya özen göster
:46::46::46::46:
yerim ben senin kv yerim

bence kayinvalidenizden tüyo isteyin tahminimce zaten o size tahammul edemez hep o oneride bulunur ve en onemlisi kendinizi sevin barisik olun ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelin kaygana toprağından derler,takma kafana zamanla alışırsınız birbirinize..

Kavınvalideyi gözüm tuttu yani,bakımlı olmasıda çok hoş..

bilemiyorum ben 65 yaşında olup bu derece hayat dolu olamam herhalde. topuklu terliklerimle süslü püslü yemek yaptığımı düşünemiyorum bile:9:

canım benim kara bir böcek gibi yazısını okuyunca güldürdün beni :9: Şana şunu söyleyim kuzum herkezin bir tarzı vardı kimi kokoşluktan hoşlanır kimi sadelikten kimi makyajsız gezmez kimi makyajdan nefret eden .
Bunlar herkezin kendi kişişel tercihdir ve isteyerek kendine yakıştırarak yaptıkladır sen benmde öle oldum diye yaptıgın hersey zaten ustunde egreti duracaktır çünkü senin tarzına ve ruhuna terstir.
Kayınvaliden öyle mutlu demekki sende nasıl mutluysan öyle yaşa :16:
bana kalsa 10 gün kaş-bıyık almam çok üşeniyorum özellikle bu tatil günlerinde:52:

:1::1::1: ılahı ne guldum:1::1: kayınvalıdenıze masallah :nazar: benım gelecektekı halım:51::52::36: saka bır yanada kımısının kokoslugu kanında dogasında var cuval bıle gıyse kokostur esın zaten senı begenmese evlenmezdı de sen yınede bakımı unutma sonucta kocan bakımlı bır kadının oglu:10:

Kv niz ne güzel bakımlı kokoş çok severim kendine bakan kadınları özellikle belli bir yaştan sonra hala kendine bakıyorsa ev halleri bile bakımlı güzelse maşallah :52: bana kalırsa sizin doğanız hamurunuzda kokoşluk yoksa olmaya çalışmayın olduğunuz gibi olmaa devam edin çünkü bu tip insanlar kendilerini olduklarından farklı gösterince görüntüsü eğreti duruyor yakışmıyor umarım kayınvalideniz onun kadar kokoş olmadığınız için size laf çarptırmıyordur :16:

ayy çok hoşuma gitti kv
:32::32::32::32::32:
tam benim kafadnmış
biz herakşam bigudi filan sarardık birbirimize kesin
:52::52::52::52::52::52:
Ama haklısın böyle olmaz
sende biraz özen göstermelisin
en azından makyajsız dolaşma
ev kıyafeti kavramını lügatından çıkar
her an şık olmaya özen göster
:46::46::46::46:
yerim ben senin kv yerim

yazlığa gitmeden önce kayınvalidem dedi ben banyodaki eşyalarımı dolaba koyayım sen malzemelerini oraya yerleştir diye. bir baktım argan yağları mı ararsın, çamur maskeleri mi, envai çeşit kremler, vücut losyonları, parfümler:53: ben tabi dolduramadım orayı bir makyaj temizleyic, bir parfümle:52:

bence kayinvalidenizden tüyo isteyin tahminimce zaten o size tahammul edemez hep o oneride bulunur ve en onemlisi kendinizi sevin barisik olun ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kayınvalidem pek karışmaz ama arada söylüyor süslen biraz diye:D bence de kendi kendine diyordur bişeyler...işin kötüsü kayınpederim de süsü püsü çok sever:52:

Benim merak ettiğim neden birlikte oturuyorsunuz? Kpederin falan mı yok da yalnız bırakmak istemiyorsunuz?
Anladığım kadarıyla ekonomik sorunlar da yok.

Bende her daim kokoş dolanmam ama dolananı görünce de kendimi kara böcek gibi de hissetmem
Bence sizde özgüven eksikliği var
Nasıl iyi hissedecekseniz öyle olun

:1::1::1: ılahı ne guldum:1::1: kayınvalıdenıze masallah :nazar: benım gelecektekı halım:51::52::36: saka bır yanada kımısının kokoslugu kanında dogasında var cuval bıle gıyse kokostur esın zaten senı begenmese evlenmezdı de sen yınede bakımı unutma sonucta kocan bakımlı bır kadının oglu:10:
aynen öyle ben de bundan bahsediyorum. 3-5 liraya bir bluz alıyor, altına bir tayt ve yürüyüş ayakkabısı dediği dolgu topuk spor ayakkkabılarla spora gidiyor. o hali bile kokoş yani:D aynı şeyleri ben giysem çok uyduruk, sönük olurum eminim...bakımda sorunum yok aslında, temizimdir, ellerime ayaklarıma çok özen gösteririm. saç konusunda sıkıntılıyım biraz öyle basit topuzlarla geziyorum iğrenç oluyor:D

ovvvv o kadar yanii :1::1: al hayatım sende üç beş peruk :27:
bana da aldılar zaten 2 tane. bir dönem kullandım çok hoşuna gidiyordu da bu sıcaklarda hiç çekilmiyor 2. bir saç:D

Kv niz ne güzel bakımlı kokoş çok severim kendine bakan kadınları özellikle belli bir yaştan sonra hala kendine bakıyorsa ev halleri bile bakımlı güzelse maşallah :52: bana kalırsa sizin doğanız hamurunuzda kokoşluk yoksa olmaya çalışmayın olduğunuz gibi olmaa devam edin çünkü bu tip insanlar kendilerini olduklarından farklı gösterince görüntüsü eğreti duruyor yakışmıyor umarım kayınvalideniz onun kadar kokoş olmadığınız için size laf çarptırmıyordur :16:
laf çarpıtmıyor çok iyidir maşallah ama mutlaka onu rahatsız ediyordur:9:

bilemiyorum ben 65 yaşında olup bu derece hayat dolu olamam herhalde. topuklu terliklerimle süslü püslü yemek yaptığımı düşünemiyorum bile:9:

bana kalsa 10 gün kaş-bıyık almam çok üşeniyorum özellikle bu tatil günlerinde:52:

Neden olmayasın ki,her yaşın güzelliği ayrıdır bence..
Topuklu terlikle yemek yapmak nasıl olur bilememde,süslü ve bakımlı olmak her daim güzeldir :9:
İpek te sormuş neden beraber oturmayı düşünüyorsunuz,ayrı eve çıkma durumunuz yokmu..

Back
X