Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çırpı bacaklarımı ancak o şekilde kamufle edebiliyorum![]()
pasta börekleri harika olur, bi tanesinin tarifini istedim. 2. kere denedim olmadı. geçen görümcemle otururken söyledim anneminkiler gibi olmuyor diye. kız dedi, o tariflerini hep eksik verir, kendi kardeşine bile tam tarif vermediğine şahit oldum öyle kolay değil ondan o işin sırlarını almak dedi, ben şok oldum tabi
cildine falan da bayağı bir şey kullanıyor ama öyle pek anlatmaz, tüyoları verirse kullanırım tabi![]()
Uyanık kadınmış vesselam![]()
Yok kiz baksana gözler hafif acik bize bakiyo,meme sovu yapiyo.
Hahaha,dün gördümde tv'de iyice bi tuhafliga bürünmüs yüzü :)
Kaolina canim olsun,sende ondan tüyalar al bol bol![]()
Yok kiz baksana gözler hafif acik bize bakiyo,meme sovu yapiyo.
Hahaha,dün gördümde tv'de iyice bi tuhafliga bürünmüs yüzü :)
Kaolina canim olsun,sende ondan tüyalar al bol bol![]()
kayınvalideni tarif ederken gözümde canlandırdım ve bir an annemin benim bilmediğim bir oğlu olup olmadığını düşündümKızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorumAyrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Helal olsun kayınvalideye. Maşallah nazar değmesinÇok severim bu tip kadınları. Türkiye'de 65 yaşındaki çoğu kadın XXXL, yüzü gözü seçilmiyor, kendinden vazgeçmiş. Hiç hoş değil. Bir kadın yaşı ne olursa olsun bakımlı olmalı, umarım onun yaşında ben de öyle olurum. Her yiğidin harcı değildir.
Siz onun gibi olmaya çalışsanızda olamazsınız, insanın içinde olacak. Ama şu kot giymeyi bırakabilirsiniz. Gerçekten çok kötü. Çok alelade.
Bu da züğürt tesellisi galiba.![]()
kız yeni evlenmiş peruğa ne ihtiyacı var az bakımlı olsa yeter artar![]()
Peruk konusunda demedim, genel bakımlı olmakla ilgili dedim. Genç olup peruk da takanlar var.![]()
ayy ne tatlı kv görmeden sevdim vallabenimki de gündüz gezdiği kıyafetle yatağa girer allah akıl versin
ama sen çok ta özenme kv kendin gibi ol.![]()
Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorumAyrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sankikendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum
![]()
nebahat çehreye hayranım ben. çok güzel kadın ya.bende olsam rahatsız olurdumhele aldıgım doğum kılolarından sonra
mesela tv dede Nebahat Çehre ye bakarken hep derım "boyle bır kaynanam olaydı kıskançlıktan ölurdum" dıye![]()
ne kadar guzel -genç olursak olalım yanında sönuk kalmak ıstemeyız kaynanaların![]()
Ve asiiil.nebahat çehreye hayranım ben. çok güzel kadın ya.![]()
ahhhh ahh o dert bendede varr çok süslenmeyi sevmiyorum
elimden gelse işede pijama kapri tayt ile gelicem :))))))))
kendime hiç bakmıyorum siz şeytanın bacağını kırarsanız formulu banada söyleyin![]()
sen benim eltisin ama hangisi:44:
Ahhhh ahh o dert bendede varr çok süslenmeyi sevmiyorum
elimden gelse işede pijama kapri tayt ile gelicem :))))))))
kendime hiç bakmıyorum siz şeytanın bacağını kırarsanız formulu banada söyleyin![]()