• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin Yanında Sönük Kalıyorum

Kayınvalidene maşallah diyorum 25 yaşımdayım kendime bakmaya üşeniyorum resmen. Kıyaslama kendini canım herkes farklıdır ve eşin seni olduğu gibi seviyordur.

Çok isterdim öyle bi kayınvalidem olsun bîrlîkte kuaföre gidelim alışverişe gidelim süper olurdu valla
Biraz peşine takıl bişeyler kaparsın :)

Kayınvalidene maşallah diyorum 25 yaşımdayım kendime bakmaya üşeniyorum resmen. Kıyaslama kendini canım herkes farklıdır ve eşin seni olduğu gibi seviyordur.
aynen ben de çok üşengecim bu konuda :)

Çok isterdim öyle bi kayınvalidem olsun bîrlîkte kuaföre gidelim alışverişe gidelim süper olurdu valla
Biraz peşine takıl bişeyler kaparsın :)
şu an bizimle değil geldiğinde artık beraber çıkarız bir yerlere:52:

Benim kayinvalidem de öyledir herseyiyle mukemmeldir bende onu örnek alıyorum açıkçası hem temizlik yapar hem namazını aksatmaz yemeğini yapar işe gider torunuyla ilgilenir üstelik dini eğitimlere gider kadın gibi kadındır onun gibi olabilmem için 20 yilim bitmesi gerek hemen onun gibi olamam ama gayret gösteriyorum ogrenebildigim ne varsa ... hosgoruyle ve sabırla karşılıyor hatalarimi esimden daha çok vakit geciriyorum ... aynı evde yaşıyoruz bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar, kayınvalidemlerle beraber oturacağız şeklinde anlaşmıştık. Şimdilik yazlıktalar ama kış aylarında gelirler. 1-2 sene kadar beraberiz.
Konuyu açayım:kayınvalidem 65in üzerinde ama kalıcı makyajından değişik peruklarına, toka şeklindeki saçlarına kadar oldukça bakımlı hatta kokoş. Ona baktıkça kendimden utanıyorum ev terlikleri bile topuklu, ev elbiseleri çok şık. Hele bir misafir gelsin taktıkları-giydikleri, öyle süslenir ki yani kaç fırın ekmek yemem lazım benim o hale gelebilmem için bilmiyorum:52: Ayrıca bu kadar kokoş kadın asla namazlarını kazaya bırakmaz, yemekleri de dehşet güzeldir.
Yani kısacası ben yemek bilmem, oldukça spor bir insanım zaten bacaklarım çöp gibi ve çarpık öyle mini-tayt vs giyemiyorum. Kotla da nereye kadar? Fön çektirsem makyaj yapsam bile kendimi öyle bakımlı gibi görmüyorum, olmuyor sanki:9: kendimi kara bir böcek gibi hissediyorum gidip geldikçe, o hayat enerjisini gördükçe. ne yapmam lazım bilemiyorum:23:

Benim 40 sene sonraki halim kayınvaliden gibi olacak sanırım :31: benim erkek arkadasım da kokoşluğumdan şikayet ediyor eşofmanla dışarı cık sacını topla vs. der ama inanın ölsem öyle cıkamam sokağa falan , sen kendin gibi ol erkek milleti bakımlı olsan neden bakımsızsın bakımlı ve süslü olsan neden süslüsün diye şikayet eder :21:

Back
X