kızlar belki okuyunca bana kızacaksınız ama kendinizi benim yerime koyarak okuyun olr mu ben kayınvalidemin yanındayım eltim de var. eltim kayınvalidemin kız kardeşini kızı yani yiğeni. tabi ki ayrıcalıklar yapacak ki yapıyor da ama hep hiç ayırmam der kendileri.. neyse konu yaptığı ayrıcalılar gerek maddi gerese manevi =( davranışları zaten farklı ve sürekli eltime alış veriş yapıyor kıyafet alıyor bana tabi hiç bişi hemen maddi düşünüyor demeyin sabahları kapımı yumruklayarak beni çağırır ne bileyim işte o kadar çok örnek var ki ama ben bu yapılanların karşısında nasıl davranacağımı ne diyeceğimi bile bilmyorum ayın 13ünde 10 aylık evli olmuş oluyoruz bu 10 aydır da böyle hatta ki benim gelinliğim eltimin söz kıyafetinden bile ucuzmuş ve benim stediğim alınmadı tek 1yere gidildi hmen alındı tamam
daha o kadar çok sorun var ki bana fikir verin ne olur. eltim benden küçük önceden adıyla hitap ederdim evlendiğimiz gün kayınvalidem bana artık yenge de dedi tamam dedim ama eşim de eltimden büyük fakat eltm eşime abi demiyor hatta adını bile söylemiyor bi lakabı var adının farklı söylenişi gibi onu söylüyor ki kaç kere öyle deme eşim kızıyor dedim püüü biz hep öyle deriz herkes öyle diyor dedi hadi kendinden büyükler neyse ama sana ne oluyor ya huuu !
kızlar daha yazarım fazla uzun olmasın ki okuyun sıkılmadan ve bana fikir verin ne yapayım nasıl davranayım... cevaplarınızı bekliyorum..